XXX-Vstup na vlastni nebezpeci :))

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

XXX-Vstup na vlastni nebezpeci :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 9:49 pm    Předmět: XXX-Vstup na vlastni nebezpeci :)) Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy Very Happy Mobe, máš sice dobrej úmysl varovat ostatní před účinkem svých příspěvků, ale nevím, jestli to pomůže - posuď sám:

Představ si modelovou situaci - porada nejvyššího vedení firmy, kde se projednávají okolnosti ztráty váženého zákazníka. Všichni přísedící se tváří jak na pohřbu svých nejbližších a nejvyšší majitel vypadá, že nepřežije nejbližších 24 hodin. Nejvyšší boss právě ukončil svůj tragický proslov a dává slovo mé osobě, abych sdělil všem přítomným následné preventivní kroky - něco ve stylu "poučení z krizového vývoje". Já, maje před sebou notebook s patřičnými poznámkami a grafy, nasadím výraz obličeje odpovídající situaci a obřadním hlasem začínám ostatním sdělovat něco ve smyslu : "...postihla nás opravdu závažná ztráta..." přičemž v právě v ten moment, hraje si s touchpadem, nechtěně rozbalím na liště usazenou úvodní stránku tohoto forumu. I když mi něco napovídá, abych to rozhodně nedělal, oči mi sjedou na čerstvé příspěvky a když uvidím u rubriky "vtipy - anekdoty - humor" nový příspěvek "by Mob", tak, já kreten, na to kliknu a proti své vůli si přečtu název nového tématu - tebou dobře míněné varování: "Předmět: XXX-Vstup na vlastní nebezpečí : ) )" - a to právě v momentu, kdy vypouštím z úst slovo "ztráta". Co následuje? Bouchnu smíchy. Následně, co se snažím výbuch smíchu neobratně zamaskovat umělým návalem rádobykašle, mne sleduje 15 naprosto konsternovaných a totálně zkoprnělých obličejů: Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked (já vypadám takhle: Very Happy )...

Tak to vidíš, Mobe, co dokáže způsobit i dobře míněné varování Very Happy Very Happy ...
Mob

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing jsem rad ze se libi Smile) Mam jich vic ... rad pomuzu kamaradum ve chvilich smutna ...
btw, popsal si moc peknou situaci, doufam ze si nehamounil a rozdelil si se se svymi 15 *S*P*A*M* o svoji radost Laughing
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Laughing jsem rad ze se libi Smile) Mam jich vic ... rad pomuzu kamaradum ve chvilich smutna ...
btw, popsal si moc peknou situaci, doufam ze si nehamounil a rozdelil si se se svymi 15 *S*P*A*M* o svoji radost Laughing

Very Happy Very Happy jsi nenapravitelnej...a to se mi líbí Very Happy .
No podělím se, podělím, bude to ještě letos, když budu dávat výpověď z důvodu odletu za velkou louži forever Very Happy Very Happy ...
Mob

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
Mob napsal:

Very Happy Very Happy jsi nenapravitelnej...a to se mi líbí Very Happy .
No podělím se, podělím, bude to ještě letos, když budu dávat výpověď z důvodu odletu za velkou louži forever Very Happy Very Happy ...

Well at uz jsi tady!! pokud muzu doporucit San Fran je takovy maly raj na zemi!! vcera jsem se nejak "zapovidal" s Francouzkou hm hm hm, dnes se ze me stane IR Twisted Evil a zitra kdo vi Cool
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobe, ty jsi ve Frisku? WOW, to je skvělý! Až potěšíš tu Francouzsku a budeš mít čas, bylo by dobrý, kdybys napsal z Beautiful SF nějakou tu reportáž. A ve Frisku vytipuj nějakej dobrej podnik, kam tě budu moct pozvat, až budu fyzicky v Cali...

Teď jdu čumět na webkameru, jestli tě náhodou nezahlídnu na Golden Gate Bridge Very Happy ...
Mob

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano Frisk Laughing jsem rad ze pisu tak neco malo tedy z dnesni nastevy Smile I love it!!
Mob

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 2:02 am    Předmět: XXX-salvit se musi!! :))) - ja se sem prestehuji!!! Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 3:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvé první zpravodajství z deníku "Mobovy toulky po SF" maj opravdu tu správnou šťávu Very Happy Very Happy ....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com