|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt březen 16, 2006 9:49 pm Předmět: XXX-Vstup na vlastni nebezpeci :)) |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
Mobe, máš sice dobrej úmysl varovat ostatní před účinkem svých příspěvků, ale nevím, jestli to pomůže - posuď sám:
Představ si modelovou situaci - porada nejvyššího vedení firmy, kde se projednávají okolnosti ztráty váženého zákazníka. Všichni přísedící se tváří jak na pohřbu svých nejbližších a nejvyšší majitel vypadá, že nepřežije nejbližších 24 hodin. Nejvyšší boss právě ukončil svůj tragický proslov a dává slovo mé osobě, abych sdělil všem přítomným následné preventivní kroky - něco ve stylu "poučení z krizového vývoje". Já, maje před sebou notebook s patřičnými poznámkami a grafy, nasadím výraz obličeje odpovídající situaci a obřadním hlasem začínám ostatním sdělovat něco ve smyslu : "...postihla nás opravdu závažná ztráta..." přičemž v právě v ten moment, hraje si s touchpadem, nechtěně rozbalím na liště usazenou úvodní stránku tohoto forumu. I když mi něco napovídá, abych to rozhodně nedělal, oči mi sjedou na čerstvé příspěvky a když uvidím u rubriky "vtipy - anekdoty - humor" nový příspěvek "by Mob", tak, já kreten, na to kliknu a proti své vůli si přečtu název nového tématu - tebou dobře míněné varování: "Předmět: XXX-Vstup na vlastní nebezpečí : ) )" - a to právě v momentu, kdy vypouštím z úst slovo "ztráta". Co následuje? Bouchnu smíchy. Následně, co se snažím výbuch smíchu neobratně zamaskovat umělým návalem rádobykašle, mne sleduje 15 naprosto konsternovaných a totálně zkoprnělých obličejů: (já vypadám takhle: )...
Tak to vidíš, Mobe, co dokáže způsobit i dobře míněné varování ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
jsem rad ze se libi ) Mam jich vic ... rad pomuzu kamaradum ve chvilich smutna ...
btw, popsal si moc peknou situaci, doufam ze si nehamounil a rozdelil si se se svymi 15 *S*P*A*M* o svoji radost  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 10:59 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | jsem rad ze se libi ) Mam jich vic ... rad pomuzu kamaradum ve chvilich smutna ...
btw, popsal si moc peknou situaci, doufam ze si nehamounil a rozdelil si se se svymi 15 *S*P*A*M* o svoji radost  |
jsi nenapravitelnej...a to se mi líbí .
No podělím se, podělím, bude to ještě letos, když budu dávat výpověď z důvodu odletu za velkou louži forever ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 11:09 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | Mob napsal: | jsem rad ze se libi ) Mam jich vic ... rad pomuzu kamaradum ve chvilich smutna ...
jsi nenapravitelnej...a to se mi líbí .
No podělím se, podělím, bude to ještě letos, když budu dávat výpověď z důvodu odletu za velkou louži forever ... |
Well at uz jsi tady!! pokud muzu doporucit San Fran je takovy maly raj na zemi!! vcera jsem se nejak "zapovidal" s Francouzkou hm hm hm, dnes se ze me stane IR a zitra kdo vi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: so březen 18, 2006 1:08 am Předmět: |
|
|
Mobe, ty jsi ve Frisku? WOW, to je skvělý! Až potěšíš tu Francouzsku a budeš mít čas, bylo by dobrý, kdybys napsal z Beautiful SF nějakou tu reportáž. A ve Frisku vytipuj nějakej dobrej podnik, kam tě budu moct pozvat, až budu fyzicky v Cali...
Teď jdu čumět na webkameru, jestli tě náhodou nezahlídnu na Golden Gate Bridge ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: so březen 18, 2006 1:58 am Předmět: |
|
|
Ano Frisk jsem rad ze pisu tak neco malo tedy z dnesni nastevy I love it!!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: so březen 18, 2006 2:02 am Předmět: XXX-salvit se musi!! :))) - ja se sem prestehuji!!! |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: so březen 18, 2006 3:10 am Předmět: |
|
|
Tvé první zpravodajství z deníku "Mobovy toulky po SF" maj opravdu tu správnou šťávu .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|