Vyhledavani v prispevcich

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vyhledavani v prispevcich

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 12:57 pm    Předmět: Vyhledavani v prispevcich Odpovědět s citátem

Zda se mi, ze nejak divne funguje vyhledavani v prispevcich. Jako kdyby nevyhledavalo v prispevcich starsiho data. Schvalne jsem dal najit nejake slovo ze starsicho prispevku a nenaslo ho to.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ja vim, doufal jsem, ze si toho nikdo nevsimne. Ono se to da opravit, ale moc se mi do toho nechce. Obavam se, ze opraveni bude mit negativni vliv na databazi v budoucnu. Tezko se to vysvetluje, proste jsem smazal nejaka problemova data z databaze a jsem rad ze tam uz nejsou. Jeste se na to mrknu.
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 10:41 am    Předmět: Problem! Odpovědět s citátem

Mám takový problém. Pod portrétem je napsán počet příspěvků. Když na něj kliknete, zobrazí se všechny příspěvky, co ten dotyčný napsal. To není žádná novinka. Ale u mě to nejde Sad Jenom u mého jména. Není to tím, že mám ve jménu pomlčku?
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi mas pravdu, u "Atlanta-man" to taky nefunguje. Mrknu na to jen co bude cas Wink
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 2:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Asi mas pravdu, u "Atlanta-man" to taky nefunguje. Mrknu na to jen co bude cas Wink

OK. Díky. Tolik to samozřejmě nespěchá Smile Takže až bude čas tak to pls sprav. Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com