Kvetiny do Ceska.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Kvetiny do Ceska.

Autor Zpráva
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 11:01 pm    Předmět: Kvetiny do Ceska. Odpovědět s citátem

Ahoj.
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nezna nejakou zasilkovou sluzbu pres kterou se daji objednat kvetiny tady ze Statu do Ceske a ma s ni treba dobre zkusenosti.Ja jsem kdysi pouzival Bohemia.....neco
Vzdy pres ne bylo vse oukej,ale nekde jsem na ne stratil kontakt.
Diky maxipes.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.premiumflora.cz//if2/index.php?aid=,3678&IF_SESS_ID=6521b1233a28961f0a62cb88d12e8adf

http://www.pragoflowers.cz/?lang=cz&page=page&id_page=1&er=&popup=1&SID=25043ba3bb6945b9780a8e1338e95066
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 8:34 am    Předmět: Re: Kvetiny do Ceska. Odpovědět s citátem

Maxipes napsal:
Ahoj.
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nezna nejakou zasilkovou sluzbu pres kterou se daji objednat kvetiny tady ze Statu do Ceske a ma s ni treba dobre zkusenosti.Ja jsem kdysi pouzival Bohemia.....neco
Vzdy pres ne bylo vse oukej,ale nekde jsem na ne stratil kontakt.
Diky maxipes.

No, nevím přesně o co jde. Zavolej si do jakéhokoliv květinářství kdekoliv jseš, dej jim adresu, druh květové sestavy, a číslo kreditní karty. No big deal.

Každé květinářství je napojené na nějaký druh netu, buď FTD, nebo Teleflora, atd. Naťukají to do počítače, květinářství blízko té adresy to hned dostane, a dodá květiny.

Jestli to si chceš si to udělat sám, tak jdi na FTD.com nebo na jakoukoliv jinou website kterou používáš když posíláš kytku manželce/milence.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od ceho tu mame seznam odkazu?
http://www.chicago-cz.com/Firmy_a_organizace/flowerweb.sk_L497/
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 10:21 am    Předmět: Re: Kvetiny do Ceska. Odpovědět s citátem

Maxipes napsal:
Ahoj.
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nezna nejakou zasilkovou sluzbu pres kterou se daji objednat kvetiny tady ze Statu do Ceske a ma s ni treba dobre zkusenosti...

Absolutni spokojenost s uz zminenou www.flowerweb.sk (vyzkouseno 3x) - objednavas v pohode po Internetu, platis kartou a doruceni je casove velmi presne.
Maxipes

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky a dekuji vsem co jste mi odepsali.
Nasel jsem si neco sam na netu,ale ta jiz mnou zminena firma Bohemia... uz neexistuje a tak jsem spise chtel nejake zasilkove kvetinarstvi s kterym treba uz tady nekdo ma dobre zkusenosti a jsem rad ze ma.
Takze jeste jednou diky vam vse a zatim cago maxipes.
archimedes

Registrace: 10. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 7:31 pm    Předmět: kvetiny Odpovědět s citátem

http://eshop.kvetiny-online.com/

100x proverene ,100%
Maxipes

PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky archimedes za odpoved.
Mej se maxipes.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com