|
|
| Autor |
Zpráva |
tomikcz1 Anonymní
|
Zaslal: po únor 28, 2005 5:50 pm Předmět: Svatba s cizinkou |
|
|
Ma tady nekdo zkusenosti s platnosti svatby v cechach. Moje situace je takova: Ja jsem cech a moje snoubenka z Argentiny. Vdala se v Argentine (muz Argentinec) a rozvedla pred 2.5 roky v Americe. Ted by jsme se chteli vzit, ale nevim jestli by to v cechach uznali, nebot byla rozvedena v USA a teoreticky stale vdana v Argentine. Zkousely jsme zjistit, jak zaregistrovat jeji rozvod v USA v Argentine, ale nejde to bez toho, aby letela domu. Coz opravdu nechceme. Pekne zamotane, ze? Omlouvam se jestli to nedava smysl....
Diky za odpovedi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: út březen 01, 2005 9:16 am Předmět: |
|
|
A chcete se vzit v Cechach nebo US? Ja si ted zarizuji uznani americkeho snatku v Cechach a je s tim moc papirovani, zacinam mit pocit, ze to ani nestoji za to.
Nicmene ale soucasti uznani snatku je papir, ve kterem je kolonka .. "osobni stav pred uzavrenim tohoto snatku"- napises rozvedena
.. a na konci je priloha, ve ktere se pise "pozadovane udaje, ktere nemohu dolozit verejnou listinou nahrazuji cestnym prohlasenim.."
Podle toho to vypada,ze budete v pohode..
Snad Ti to pomuze  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nata Anonymní
|
Zaslal: út březen 01, 2005 8:47 pm Předmět: Marriage |
|
|
Na vyrizovani papiru do Cech jsem na tom delala minulej rok a reknu ti ze je to fuska. Tolika formularu se musi vyplnovat, pak notarske potvrzeni, pak se to musi poslat na urad kde ti vydaji tzv. Apostille a tu ty musis pak prelozit a nechat overit. Pak se zaplati myslim 27 dolaru a posle se to na ceskej konzulat do Washingtonu, zalezi pod jaky region zapadas a oni se ti zeptaji jestli chces cesky oddaci list poslat sem nebo do cech. Ja ho mela pripravenej v cechach ponevadz sem si menila jmeno na obcance a potrebovala jsem taky novy pas. Trva to asi tak 4 mesice. Tak good luck a dej vedet jak jsi dopadla.
Nata |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|