Porad se neco deje...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Porad se neco deje...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 7:40 am    Předmět: Porad se neco deje... Odpovědět s citátem

Zaslechl jsem ze behem tohoto tydnu by mel Busch vydat nejake prohlaseni ohledne nelegalu,jak to bude dal..udajne by se to melo tykat lidi ,kteri prijeli do USA do roku 2004. Protoze ti co prijeli po roce 2004 jsou regostrovani otiskem a fotografii ,narozdil od tech co prijeli driv... SLYSEL JSTE O TOM NEKDO NECO???? Tak jsem to slysel vcera ja od kamarada,ze to bylo v tisku... Cool
Ladinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke konci brezna,presne 27.3 2006,se bude presne vedet,jestli se nejaka forma amnestie bude projednavana v kongresu tento rok.Ale jsem spise skepticky,kdyz je jasne,ze se nikomu z politiku do toho moc nechce jit. Question
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.congress.org klikni na immigration v odstavci select an issue area
http://www.shusterman.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com