|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt březen 02, 2006 10:48 pm Předmět: Lyzovani |
|
|
Byl jste nekdo, nekdy v Heavanly ski resort na Lake Tahoe??
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 8:18 am Předmět: |
|
|
Jó, miluji Heavenly. Skoro tak jako Squaw, nebo Northstar. Velice se mi tam líbí, a rád tam lyžuji, i když už je to fůru let co jsem tam byl.
Co chceš vědět? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:25 am Předmět: |
|
|
WoW mlynku do tebe bych to nerekl
Chystam se tam na konci mesice, rad bych vedel jestli za 70 kolacu dostanu to co od ski resort ocekavam a nebo je to preplaceny opalovaci misto pro snobace ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 12:21 pm Předmět: |
|
|
Koncem března? No, nikdy jsem moc na spring skiing nebyl. Spousty tras už je zavřeno, musíš dát bacha na šutry, sníh je pomalý, atd. Ale na druhé straně je to většinou levnější, teplejší, je to otevřené v odpoledne delší dobu, a hlavně když je hezky tak holky na spring break nejsou tak zabalené. Jó, očekávej že staří lidi jako já už zmyzli, a bude tam fůra mladých na spring break
Jinak Heavenly je dobrá ski area; není ani moc pro bohatý (jako např Aspen), nebo není pro chudý (např. Arapahoe). Je to dobrá ski area.
Jaký après skiing najdeš na Heavenly si nejsem jistý. Většinou jsem tak utahaný, že zalehám po sedmé. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:28 pm Předmět: |
|
|
Well, ) Trefil jsi hrebicek .. holky nejsou tak zabalene, je tam teplejc a mozna to bude i trochu levnejsi ... btw, how old are you?? Klidne do posty a rad bych se zeptal na dalsi veci o kolo Heavenly ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|