Lyzovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Lyzovani

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 10:48 pm    Předmět: Lyzovani Odpovědět s citátem

Byl jste nekdo, nekdy v Heavanly ski resort na Lake Tahoe??
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jó, miluji Heavenly. Skoro tak jako Squaw, nebo Northstar. Velice se mi tam líbí, a rád tam lyžuji, i když už je to fůru let co jsem tam byl. Crying or Very sad

Co chceš vědět?
Mob

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WoW Smile mlynku do tebe bych to nerekl Smile
Chystam se tam na konci mesice, rad bych vedel jestli za 70 kolacu dostanu to co od ski resort ocekavam a nebo je to preplaceny opalovaci misto pro snobace ...
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koncem března? No, nikdy jsem moc na spring skiing nebyl. Spousty tras už je zavřeno, musíš dát bacha na šutry, sníh je pomalý, atd. Ale na druhé straně je to většinou levnější, teplejší, je to otevřené v odpoledne delší dobu, a hlavně když je hezky tak holky na spring break nejsou tak zabalené. Jó, očekávej že staří lidi jako já už zmyzli, a bude tam fůra mladých na spring break

Jinak Heavenly je dobrá ski area; není ani moc pro bohatý (jako např Aspen), nebo není pro chudý (např. Arapahoe). Je to dobrá ski area.

Jaký après skiing najdeš na Heavenly si nejsem jistý. Většinou jsem tak utahaný, že zalehám po sedmé.
Mob

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Well, Smile) Trefil jsi hrebicek .. holky nejsou tak zabalene, je tam teplejc a mozna to bude i trochu levnejsi ... btw, how old are you?? Klidne do posty a rad bych se zeptal na dalsi veci o kolo Heavenly ... Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com