TOTEN_KOPF

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

TOTEN_KOPF
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 7:15 pm    Předmět: Re: CV Odpovědět s citátem

XxX napsal:

tak to je husty
vyborne jsem se pobavila, jako uz dlouho ne Smile
takhle dobre se bavim pri cteni a sledovani George Carlina Smile Smile Smile
ale spis mam takovej pocit ze si big rig zalozil novou prezdivku a rika si ted toten kopf
takze big rigu, budto to ses ty ... a jestli ne tak sem ted budu chodit kvuli totenovi Smile

no a doufam ze rano az se vzbudim tak tu zase bude nejakej vybornej prispevek Smile

I'm jealous !

Respektive byl bych ... kdybych nevedel, ze TK bude za nejaky cas delat sex-matraci jednomu z tech cernejch parazitu, ktere ma tak rad Twisted Evil

Aspon se tu neco deje. Zvlast ty reakce lidi na jeho "zivotni pribeh" stoji za to Laughing - jestli mu Scout vazne bude prispivat na letenku do Jizni Ameriky, ja se pridam, je to sice nechutne, ale nejak s nim zacinam v posledni dobe souhlasit. Stava se ze me ... Shocked Shocked Shocked ... scout77

BTW. jsem se konecne dostal na myspace a na vlastni oci videl Tvuj profil. Kdo by to byl rekl, ze Plexis zna jeste nekdo mimo me (pokud teda mame na mysli tu stejnou kapelu), to zahreje u srdce - Svet jsou jen bary ... Lotus Elise je Tvuj dream car? You're such a chick Wink !

Jinak ale musim rict, ze ta stranka je vycurana jak mraky ... jen jsem na neco kliknul a nez jsem se nadal, mel jsem vytvoreny profil Shocked
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2006 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA TEDA KOUKAM, ZE TADY JSOU SAMY SEXISTI, PODLE VAS PROSTE KDOKOLIV, KDO BYL KDY VE VEZENI MUSEL BEJT SEXSLAVE?TAK MI KOUKEJTE PRISPET NA TEN MUJ FINALTRIP NA JIH NEBO UVIDITE, ZAJEMCI PISTE SI O MUJ ACCOUNT NUMBER
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cus totene,
jedna otazka....
bud jsem to blbe pochopila anebo v tom mas zmatek ty...

nesnasis podradny rasy a parazity ale zbouchnul jsi mexicanku...

tady v jizni kali mexici jsou velice podradna rasa, takze ted nevim zda tvuj pribeh je pravdivej a zda jsi original a nebo fakt Big Rig ma novou prezdivku a pekne tady perli...
XxX

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

big rigu,
Plexis jsou moje nejoblibenejsi ceska kapela!!!
Sice jsem je nazivo videla jen jednou ale prece Peta Hosek je nejznamejsi ceskej punk Smile

zapomenout na svary vzdyt svet jsou jen bary, zastavit kary a jit dal...
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 2:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA??
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co na tenhle zpusob "uprimnosti" rict..pohrdam timto clovekem..proc?
Tenhle blbec si na "zleho hocha" jen hraje,to kazdy,kdo se v tehle sferach pohybuje,vyciti..
Je to loser,ne tim,ze se mu nechce delat a ma rad zahalcivy zpusob zivota(jsem na tom stejne),ale tim,ze se vlastne neumi tim pachanim trestnych cinu ani uzivit,takze vlastne musi obcas litat s kyblem a hadrou pod ceskym bossem a navic chce zacit sve miniaturni dlouzky platit..
Tak co vlastne kurva chces?
Sorry,videt te nazivo,tak te asi napadnu,stejne,jako jsi to udelal ty v Cechach,hero...
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ame: pro Cechy nedelam, ani s nima. Nemam rad Cechy, Slovaky, Polaky , Rusy atp....JA TI NECPU, ZE ME MAS OBDIVOVAT, ANI ZE JSEM NA SEBE HRDY, PROSTE JSEM BYL V JINEM FORU POZADAN , ABYCH SE PREDSTAVIL, TAK TO DELAM.MAS PRAVDU, CHTEL BYCH BEJT TAK DOBREJ, ABYCH SE MOH PODVODAMA ZIVIT, ALE NEJAK SE ZACIT MUSI, NE?
XxX

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA??

no ja taky nikdy s zadnou ceskou ani americankou nechodila Smile takze to chapu Smile

Ale clovek kterej nesnasi cerny, zidy a parazity a podradny rasy ale ma rad mexiky??? Tak to mi nejak nedocvaklo....

Ne nikdy jsem o tobe neslysela...to bude asi tim ze pro me HERO je jinej typ cloveka, sorry,,,ale mozna mexikani si uz o tobe povidaj a mozna ti uz jsou na stope Smile
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NO TK, PODIVEJ..CESI JSOU NORMALNE BILI LIDI, ALE VSICHNI MI PORAD JENOM NADAVALI, SMALI SE MI, NEJSLUSNEJSI SLOVO KTERE VE SPOJENI SE MNOU UZIVALI, BYLO ZMETEK ,DOBYTEK ATP. KDYZ S NIMA BYDLIS, JSOU PORAD NASTVANY,VSECHNO JIM JE PROBLEM, MUSIS UKLIZET...ZATIMCO MEXICI - JSOU UPLNE V POHO, RESPEKTUJOU BILE LIDI A JE JIM UPLNE JEDNO, JESTLI SI NADOBI PO SOBE UMYJES ZA DVA DNY NEBO ZA MESIC.A NAVIS VETSINA MYCH MEXICKYCH ZNAMYCH ME POVAZUJE ZA VELKEHO(NEJEN FYZICKY) CLOVEKA.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
ame: pro Cechy nedelam, ani s nima. Nemam rad Cechy, Slovaky, Polaky , Rusy atp....JA TI NECPU, ZE ME MAS OBDIVOVAT, ANI ZE JSEM NA SEBE HRDY, PROSTE JSEM BYL V JINEM FORU POZADAN , ABYCH SE PREDSTAVIL, TAK TO DELAM.MAS PRAVDU, CHTEL BYCH BEJT TAK DOBREJ, ABYCH SE MOH PODVODAMA ZIVIT, ALE NEJAK SE ZACIT MUSI, NE?

A koho mas vlastne rad?Ne evropany,ne cernochy,ne atd..jdi do riti..
Podle tebe,je tohle zpusob,jak se predstavit?Jsi kaspar a to velky a ne jen postavou..

..a k tem zalezitostem,jak se cernotou zivit...jsi tady 5let,doma jsi uz pachal,tak uz by jsi se mohl neco naucit..
Jak rikam,jsi pro me sasek,ktery nic neumi a navic je lazy..
Zase zacinam agresivni,uz budu hodny,jen me tihle typkove vytaci..
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedno se tomu TK musi nechat - je s nim ohromna sranda, obzvlast kdyz nechce Wink ... jo, jo jsme tu holt sexisti Laughing .

Jinak je to ovsem filthy mothaf@kka nejvyssiho stupne a bezmezne me urazi, ze by si nekdo mohl myslet, ze jsem to ja Evil or Very Mad .

Jeste jedno tu musim upresnit: Ne, ne kazdy, kdo sedel byl sex toy, ale on pujde z ruky do ruky jako petidolarova slapka ...
XxX

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
NO TK, PODIVEJ..CESI JSOU NORMALNE BILI LIDI, ALE VSICHNI MI PORAD JENOM NADAVALI, SMALI SE MI, NEJSLUSNEJSI SLOVO KTERE VE SPOJENI SE MNOU UZIVALI, BYLO ZMETEK ,DOBYTEK ATP. KDYZ S NIMA BYDLIS, JSOU PORAD NASTVANY,VSECHNO JIM JE PROBLEM, MUSIS UKLIZET...ZATIMCO MEXICI - JSOU UPLNE V POHO, RESPEKTUJOU BILE LIDI A JE JIM UPLNE JEDNO, JESTLI SI NADOBI PO SOBE UMYJES ZA DVA DNY NEBO ZA MESIC.A NAVIS VETSINA MYCH MEXICKYCH ZNAMYCH ME POVAZUJE ZA VELKEHO(NEJEN FYZICKY) CLOVEKA.

hmm a proc ti nadavali? Kvuli tomu zes je podvadel a okradal? Nebo to bylo jen tak bez duvodu?

Mexici? V poho? Mozna...LOL jasne ze te povazujou za velkyho cloveka, vzdyt taky v prumeru merej metr a pul Smile
MoGwAY
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 07, 2006 3:28 pm    Předmět: Re: CV Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
AHOJ, JMENUJU SE TOTEN, TOTEN_KOPF, V USA POBYVAM UZ ZHRUBA 5 LET. JSEM POMERNE POPULARNI NA VICERYCH DISKUZNICH FORECH A CHATECH. JSEM ZNAMY PREDEVSIM TIM, ZE VYJADRUJU SVUJ VLASTNI NAZOR NA HOMOSEXUALY , CERNOCHY ZIDY A JINE PARASITY, KTERI PODLE ME NEJSOU LIDMI. NA STAREM CHICAGU MI PROTO BYLA KOMUNISTOU CHARLESEM ZABLOKOVANA PREZDIVKA A NA CHATECH V CZ A SK , ZEMICH, KDE NIKDO NEZNA SVOBODU SLOVA, JE MI PRAVIDELNE BLOKOVANA IP, KTEROU NASTESTI DOKAZU ZMENIT. V CR JSEM BYL STIHAN ZA NAPADENI, TAK JSEM ODJEL DO USA. MOC SE MI TU LIBI, AZ NA TO, ZE NERAD PRACUJI. ZA TY ROKY , CO TU JSEM, JSEM VYSTRIDAL SNAD 20 MIST A PRACI. JEDINE, CO ME DRZI JAKZ TAKZ PRI ZIVOTE JE , ZE MLUVIM ANGLICKY I SPANELSKY TAKZE NASTOUPIT NEKDE NENI VETSINOU PROBLEM. JAK UZ JSEM REKL, CASTO ME VYHAZUJI Z PRACE A PRACOVAT MANUALNE ME ANI MOC NEBAVI, TUDIZ JSEM SE ROZHODL SI K PENEZUM POMOCI I JINYMI (LEHCIMI ALE NEBEZPECNEJSIMI) CESTICKAMI. Z TECHTO DUVODU MAM TED JISTE PROBLEMY S MYM BACKGROUND(NEBO CREDIT - NEJSEM SI JISTY) A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY, JAKMILE NASETRIM ALESPON 5 TIS $, RAD BYCH SE TAM ZIVIL NEKDE NA HOTELU NEBO UCITEL ANGLICTINY. TOT VSE, VAS ZNAMY TOTEN

Oh my gosh! What a moth@fucker! Shocked
Omlouvám se ostatním... Embarassed
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MELI PRAVDU MOJI KRITIKOVE, JSEM LOOSER.PRAKTICKY VSECHNO CO SEM KDY UDELAL BYLO NEGATIVNI A JAK CLOVEK ZASEJE, TAK SKLIDI.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shocked
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com