|
|
| Autor |
Zpráva |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:59 am Předmět: TOTEN_KOPF |
|
|
| AHOJ, JMENUJU SE TOTEN, TOTEN_KOPF, V USA POBYVAM UZ ZHRUBA 5 LET. JSEM POMERNE POPULARNI NA VICERYCH DISKUZNICH FORECH A CHATECH. JSEM ZNAMY PREDEVSIM TIM, ZE VYJADRUJU SVUJ VLASTNI NAZOR NA HOMOSEXUALY , CERNOCHY ZIDY A JINE PARASITY, KTERI PODLE ME NEJSOU LIDMI. NA STAREM CHICAGU MI PROTO BYLA KOMUNISTOU CHARLESEM ZABLOKOVANA PREZDIVKA A NA CHATECH V CZ A SK , ZEMICH, KDE NIKDO NEZNA SVOBODU SLOVA, JE MI PRAVIDELNE BLOKOVANA IP, KTEROU NASTESTI DOKAZU ZMENIT. V CR JSEM BYL STIHAN ZA NAPADENI, TAK JSEM ODJEL DO USA. MOC SE MI TU LIBI, AZ NA TO, ZE NERAD PRACUJI. ZA TY ROKY , CO TU JSEM, JSEM VYSTRIDAL SNAD 20 MIST A PRACI. JEDINE, CO ME DRZI JAKZ TAKZ PRI ZIVOTE JE , ZE MLUVIM ANGLICKY I SPANELSKY TAKZE NASTOUPIT NEKDE NENI VETSINOU PROBLEM. JAK UZ JSEM REKL, CASTO ME VYHAZUJI Z PRACE A PRACOVAT MANUALNE ME ANI MOC NEBAVI, TUDIZ JSEM SE ROZHODL SI K PENEZUM POMOCI I JINYMI (LEHCIMI ALE NEBEZPECNEJSIMI) CESTICKAMI. Z TECHTO DUVODU MAM TED JISTE PROBLEMY S MYM BACKGROUND(NEBO CREDIT - NEJSEM SI JISTY) A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY, JAKMILE NASETRIM ALESPON 5 TIS $, RAD BYCH SE TAM ZIVIL NEKDE NA HOTELU NEBO UCITEL ANGLICTINY. TOT VSE, VAS ZNAMY TOTEN |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so únor 25, 2006 5:10 pm Předmět: |
|
|
jedno by me zajimalo jestli mas deti, nebo jestli uvzujes po sobe tady nechat potomka?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 248 Bydliště: 33131
|
Zaslal: so únor 25, 2006 5:17 pm Předmět: |
|
|
TOTEN_KOPF>
Me by pro zmenu zajimalo, jak to dopadlo se "sponzorskym darem" od rolnika z Guatemaly. Mohl bys napsat, do jake miry ti ten plan vysel ci nevysel? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so únor 25, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze by jsi mel napsat delsi pribeh a mohlo by se to dat do blog archivu na http://www.chicagocz.com .
Bylo by to urcite netradycni poctenicko.
Na druhou stranu doufam, ze uz jsi trochu povyrost a nebudes nam na foru delat problemy vulgarnim chovanim. Vsichni nejsou jako ty aby porozumeli tvemu zpusobu jednani.
Naposledy upravil miro dne so únor 25, 2006 8:14 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2006 7:53 pm Předmět: |
|
|
jooo, s tim mi to vyslo, ale Britanie jsem se nakonec zalekl a prachy jsem vyplacal a ted zas musim makat . Na dotaz jestli mam potomky, muzu odpovedet jen jedno - zly jazykove tvrdi , ze ano. Ja vsak nemuzu rict ano ani ne, ponevadz jsem odjel a nezucastnil se tak testu otcovstvi. Pokud ano, mam dceru , jsou ji zhruba 3 mesice a jeji mati je mexicanka. Mozna, az zestarnu, vyhledam ji. Ona bude po mne inteligentni a po matce hezka, dovre se vda a bude me podporovat a ja uz do smrti nebudu muset nic delat a budu si jen bezstarostne cestovat po svete.Miro: neboj, chlapce, zatim zadny vulgarity nechystam, ale pokud se k nejakym cas od casu pod vlivem omamnych latek uchylim, predem se za ne omlouvam a souhlasim s jejich vymazanim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
TOTEN.Co ja k tobe muzu akorat rici,ze takhle UPRIMNEHO cloveka jsem dlouho nepotkala.UPRMINEHO myslim tim,ze se nestydis tady o sobe vsechno rici.Snad se jednou proberes a vse bude zase OUKEJ
Drzim pesti.Vzpamatuj se a good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
| anonym: no tak NA ZIVO BYCH ASI TOLIK ODVAHY NEMEL, ALE PRES NET...PROC NE??STEJNE JSOU VSICHNI JAKO JA, AKORAT SI TO NEUMI A NECHTEJI PRIPUSTIT |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 2:09 am Předmět: |
|
|
Toten,
každopádně je třeba ocenit, že jsi svým způsobem veřejně - pootevřel dveře do svého nitra, který nám ukazuješ "za syrova" . Znáš sám sebe, nic si nenamlouváš, jdeš svou vlastní cestou, přičemž ti je dopředu jasný, že tě občas za to budou lidi kamenovat (některý z nich možná i oprávněně)... tak tohle nedokáže úplně každej .
Jen si myslím, že je škoda, že používáš svojí nadprůměrnou inteligenci k vlastní sebedestrukci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 10:37 am Předmět: |
|
|
S hlavounem naprosto souhlasim!
Na zivo by tolik "odvahy" nemel urcite.
Na druhou stranu je aspon pro mne zarazejici, jak muze vzbudit tolik obdivu tak samozrejma vec, jako je uprimnost a otevrenost. Podobne jako u Stockholmskeho syndromu tady ziskava sympatie a porozumneni naprosto jednoznacne negativne jednajici jedinec.
Ten chapajici, tolerantni postoj s evidentnimi tendencemi k odpusteni pouze na zaklade totalne anonymniho internetoveho "priznani" je nebezpecny.
Pokud by se hlavounovo jednani primo dotykalo vas, potom bych ovsem snahu o pochopeni a odpusteni ocenit dokazal.
Pro hlavouna:
Kdybych byl presvedcenej o tom, ze budes ve skromnosti makat a pomahat tem chudakum v jizni Americe, tak ti ty penize, co potrebujes k odjezdu snad venuju osobne, ale tu duveru tam proste ne a ne najit.
Vrcholem alibismu, vychcanym sebeklamem chatrnou berlickou pro tvuj zpusob zivata bych nazval tve tve tvrzeni, ze:
"STEJNE JSOU VSICHNI JAKO JA, AKORAT SI TO NEUMI A NECHTEJI PRIPUSTIT."
Na sve ceste k naprave by toto mela byt prvni vec, kterou co nejdrive prehodnotis. Jinak moc daleko nedojdes.
Te uprimnosti a otevrenosti se drz, ale zkus ji prevest do realu a pouzit i v live debate s nejakym tim cernym, teplym ci zidovskym parazitem. Jinak je to jen ubohe a lacine gesto, se kterym kalkuluje tvuj intelekt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
TO SCOUT:HELE KAMO, JESTLI MI DAS PRACHY, MUZES ME OSOBNE DOPROVODIT NA LETISTE A ZAMAVAT LETADLU , KTERE ME POVEZE AZ NEKAM DO PERU.PODLE MYCH INFORMACI, SI TAM JAKO CERTIFIKOVANY UCITEL AJ(CERTIFIKAT UZ SI DELAM), VYDELAM ZHRUBA 600$ MESICNE (V PREPOCTU ZE SOL) A MUZU TAM ZUSTAT NATRVALO ,ANIZ BY ME NEKDO RUSIL.MAM V PLANU JIT NEKAM NA VESNICI, KDE BUDU MIT KLID A POKOJ.JA NETVRDIM , ZE JSEM ODVAZNY , TUDIZ NEBUDU NIKDY NIKOMU RIKAT NIC NAZIVO. POPRAVDE RECENO, JEDNOU JSEM TO V PODNAPILEM STAVU UDELAL A NIC SE MI NESTALO.pOUZE MI BYLO RECENO, ZE AZ SE POTKAME PRISTE.....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po únor 27, 2006 12:07 am Předmět: Re: CV |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | AHOJ, JMENUJU SE TOTEN, TOTEN_KOPF, V USA POBYVAM UZ ZHRUBA 5 LET. JSEM POMERNE POPULARNI NA VICERYCH DISKUZNICH FORECH A CHATECH. JSEM ZNAMY PREDEVSIM TIM, ZE VYJADRUJU SVUJ VLASTNI NAZOR NA HOMOSEXUALY , CERNOCHY ZIDY A JINE PARASITY, KTERI PODLE ME NEJSOU LIDMI. NA STAREM CHICAGU MI PROTO BYLA KOMUNISTOU CHARLESEM ZABLOKOVANA PREZDIVKA A NA CHATECH V CZ A SK , ZEMICH, KDE NIKDO NEZNA SVOBODU SLOVA, JE MI PRAVIDELNE BLOKOVANA IP, KTEROU NASTESTI DOKAZU ZMENIT. V CR JSEM BYL STIHAN ZA NAPADENI, TAK JSEM ODJEL DO USA. MOC SE MI TU LIBI, AZ NA TO, ZE NERAD PRACUJI. ZA TY ROKY , CO TU JSEM, JSEM VYSTRIDAL SNAD 20 MIST A PRACI. JEDINE, CO ME DRZI JAKZ TAKZ PRI ZIVOTE JE , ZE MLUVIM ANGLICKY I SPANELSKY TAKZE NASTOUPIT NEKDE NENI VETSINOU PROBLEM. JAK UZ JSEM REKL, CASTO ME VYHAZUJI Z PRACE A PRACOVAT MANUALNE ME ANI MOC NEBAVI, TUDIZ JSEM SE ROZHODL SI K PENEZUM POMOCI I JINYMI (LEHCIMI ALE NEBEZPECNEJSIMI) CESTICKAMI. Z TECHTO DUVODU MAM TED JISTE PROBLEMY S MYM BACKGROUND(NEBO CREDIT - NEJSEM SI JISTY) A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY, JAKMILE NASETRIM ALESPON 5 TIS $, RAD BYCH SE TAM ZIVIL NEKDE NA HOTELU NEBO UCITEL ANGLICTINY. TOT VSE, VAS ZNAMY TOTEN |
tak to je husty
vyborne jsem se pobavila, jako uz dlouho ne
takhle dobre se bavim pri cteni a sledovani George Carlina
ale spis mam takovej pocit ze si big rig zalozil novou prezdivku a rika si ted toten kopf
takze big rigu, budto to ses ty ... a jestli ne tak sem ted budu chodit kvuli totenovi
no a doufam ze rano az se vzbudim tak tu zase bude nejakej vybornej prispevek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: po únor 27, 2006 6:23 am Předmět: |
|
|
ONO SE RIKA JAKYM ZIVOTEM ZIJES TAK STEJNE I ODEJDES...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Borek Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2006 9:03 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
NO DOVOL!!! JA JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF, ORIGINAL, MOJE PRISPEVKY JSOU PRAVDIVE, NIC SI NEVYMYSLIM.
PEPINO:VETSINA LIDI JSOU JAKO JA, JEN SE TRAPNE BOJI TO PRIZNAT. VIZ USABOARD.SK . TAM SE CITI CLOVEK JA NA FORU PRIBLBLEJCH NACIONALISTICKOSOVINISTICKEJCH SKAUTU. NEJVIC ME TAM DORAZEJ PRISPEVKY TYPU "MAM KAMARADKU , KTERA KRADLA NA OBCHODE, DEPORTYJOU JI?" NEBO"KAMARAD MUSEL Z NALEHAVYCH DUVODU ODJET DOMU A NEMOHL SPLLATIT CREDITKU, STANE SE MU NECO?" VYPADA TO, ZE GRAMOTNOST NA SLOVENSKU JE STALE VELMI NIZKA, TAKZE NEKTERI JEDINCI MUSI ZADAT SVE ZNAME, ABY ZA NE PSALI JEJICH ZNAMI....NEBO ZE BY TO BYLO JINAK A JSOU TO NEVYROVNANI JEDINCI, KTERI SE STYDI PRIZNAT I PRES NET , CO UDELALI? JAK VIDIS JA SE NESTYDIM.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po únor 27, 2006 12:05 pm Předmět: |
|
|
To Scout:
Scout, v zásadě - bráno z určitého, dosti širokého úhlu pohledu - máš (nechce se mi psát "jako skoro vždy", ale je to tak) pravdu. Ale zkus se podívat na Totena s trochou nadhledu aniž bys do toho pletl Stockholmský syndrom. Nikdo mu určitě netleská za jeho životní krédo "víc brát, než dávat a nejlépe nedávat vůbec nic". Navíc lze namítnout, že je to člověk s negativním myšlením, dokonce tak negativním, že je přesvědčen, že všichni lidé uvažují, či jsou stejní jako on. Určitě je pravda, že takoví lidé existují a někteří jsou dokonce mnohem horší než Toten, jiní lidé třeba nic ve smyslu paragrafů nespáchali a přesto svým pokryteckým, intrikujícím jednáním napáchali spoustu škody, ale takových lidí na pomyslné šikmé spirále je v součtu určitě méně než těch normálních slušných (alespoň já si to myslím). A právě - Toten je takový jaký je, a přesto že jedná i myslí negativně, je otevřený a upřímný (já vím, anonymní upřímnost po internetu má dost svých "ale...") a nehraje si na Al Caponeho či ze sebe nedělá Matku Terezu. Jeho příběh svým způsobem dost vybočuje ze zaběhnutého rámce a může být dosti poučný (neříkám inspirující). Zatím je to příběh s otevřeným koncem, který se jeví "na spadnutí" a mne osobně zajímá, jak dopadne: a) skutečně se přes všechny nesnáze dostane Toten do Jižní Ameriky, kde žije jako rentiér z podpory své mexické dcerky a nebo b) se toulá pampou jako kočovný učitel angličtiny c)nebo dělá "mámu" skupině teplých černochů s židovským původem (odříkaného chleba největší krajíc ) v San Quentin State Prison d) dal se na pokání a je vyslancem Vatikánu v Paraguayi e) stal se po Escobarovi druhým největším medelínským narkobaronem v dějinách Kolumbie f) ???.
Když budem Totena odsuzovat, nic se nedozvíme a stejně ho nenapravíme. Tak proč tomu nedat volnej průchod?
Emental Dee. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|