|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 874 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 12:55 pm Předmět: |
|
|
Co to Ti nasi kluci predvedli? Ta druha tretina to byl trapas, skoda mluvit ... 2004 v semifinale World Cupu taky prohrali, ale bylo to po vykonu hodnem hokejove velmoci, tenhle zapas by odehrali lip Japonci. Holt se zase jendnou ukazalo, ze kdyz prohravame na zacatku zapasu, tak to nezvladame.
Kdybych tam byl ja, tak se to nestalo
Snad alespon zitra neco predvedou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 391
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 1:04 pm Předmět: |
|
|
Byla jsem v praci,takze zapas jsem nevidela.Asi taky dobre,ze?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pure Anonymní
|
Zaslal: so únor 25, 2006 10:36 pm Předmět: BRONZOVA |
|
|
NA TO JAK JSME HRALI PO CELOU DOBU JSEM MILE PREKVAPENA I KDYZ JSEM SI MALEM VYRVALA HLASIVKY.
SKODA ZE JSME MELI TAK SPATNY ZAPAS SE SVEDSKEM.
MAM RADOST Z TE BRONZOVE MEDAILE, ALE NASI HRALI STRASNE MALEM ME PRI NEKTERYCH ZAPASECH KLEPLO.
JSEM ZVEDAVA NA MS.
NEVERIM ,ZE ME NEKDY PUSTI HOKEJ AT BUDU ZIT KDEKOLIV TAK BUDU FANDIT NASIM KLUKUM I KDYZ BUDU JAKYKOLIV CITIZEN.
JSEM TU UZ PRES 9 LET A HOKEJ MNE ABSOLUTNE NEPUSTIL A DOUFAM ZE ANI NIKDY NEPUSTI.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Zajimave je, ze jsme 4x prohrali a stejne mame medajli a treba Slovaci prohrali jen jednou a nemaj nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 12:43 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: |
Co to Ti nasi kluci predvedli? Ta druha tretina to byl trapas, skoda mluvit ... 2004 v semifinale World Cupu taky prohrali, ale bylo to po vykonu hodnem hokejove velmoci, tenhle zapas by odehrali lip Japonci. Holt se zase jendnou ukazalo, ze kdyz prohravame na zacatku zapasu, tak to nezvladame.
Kdybych tam byl ja, tak se to nestalo
Snad alespon zitra neco predvedou  |
Rigu, kde bys měl bejt, v hledišti nebo na kluzišti?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 874 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 3:32 pm Předmět: |
|
|
Samozrejme na lede!!!!! Konecne by jsme meli poradneho centra pro 68
Ale na to jaka to byla bida a vzhledem ke vsem tem zraneni, muzeme byt radi, ze maji bronz. Snad se Vokoun pouci z tohoto turnaje do budoucnosti a zacne chytat (tzn. zastavovat puky) uz v zakladni skupine. Koneckoncu, Hasan vyhral Nagano az ve triatriceti, coz Tomasovi bude ve Vancouveru. Snad nam do te doby vyrostou nejaci talenti do obrany a na centra. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|