Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 1:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ja nejsem Cech, ja jsem moravsky nacionalista

aha
tak to jo
ty ses politickej vid
lol
no neva
ja myslela ze i moravaci jsou automaticky z cech
no tak asi ne
tak ja jdu radsi spat

jo
a volej mi na skype Smile

love ya <3
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moravaci jsou automaticky z Moravy Mr. Green

Neznam Moravaka, ktery by o sobe nekde tvrdil, ze je Cech. S politikou to nema co delat. U nas v Breclavi, pokud nekomu v hospode reknes, ze je Cech (vyjimkou je muj kamos Ludek Cech), dostanes pesti.

Snad bys nebyla urazena. Ja mam lidi, at uz jsou odkudkoli.

Pro Ami jsme stejne vsichni Cechoslovaci. Dneska v hospode polovina patronu nemohla pochopit jakto, ze jeden narod hraje sam proti sobe na olympijade hokej.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak take komentator,ktery uvadel druzstva na led rekl,ze dnes proti sobe hraji..CESKOSLOVENSKO a CESKO Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Pro Ami jsme stejne vsichni Cechoslovaci.

Kdepak. Pro Ami jsou to stejne vsichni Evropane. Vazne se domnivas ze nekdo v USA bude rozeznavat lidi z CR od lidi ze Francie, Ruska, nebo Italie? Rozeznavaji lidi v CR Cinany z Hubeji, od Cinanu z Ahnui nebo Hunanu?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Rozeznavaji lidi v CR Cinany z Hubeji, od Cinanu z Ahnui nebo Hunanu?

Jsem si naprosto jisty, ze jediny na svete, kdo je od sebe rozezna (mimo jejich maminek) jsi TY!

Ackoli u Scouta taky jeden nikdy nevi ... Confused

My ostatni se pripojime, az proti sobe budou hrat hokej ve ctvrtfinale olympijady Mr. Green .
Waxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 10, 2006 2:13 am    Předmět: Cc Odpovědět s citátem

Prispeji i se svou troskou do mlyna historek Smile .Jsem zde zhruba dva roky......o prvni kreditku jsem zadal u banky,ktera mi nabidla secur.credit card.....na 300$...poslal jsem 300 a dodnes si u nich tocim svoje penize a jeste za ne platim urok.Mezitim mi ale materska banka Bank of America nabidla creditku na 5000 a po obdrzeni (necekal jsem to) jsem dostal dalsi nabidku na creditku na 6000 ...vyplnim formular a opet do 14 dnu doma...nasledne nabidka na Small business credit card na dalsi castku...opet schvaleno a doma..........mezitim jsem si obdrzel jeste dve dalsi...dnes si drzim vsechny,ale jako hlavni beru Bank of America...*S*P*A*M* super (nedavam na rady platit predepsanou castku,jak mam narvu to tam a obetuji poplatky,bo se o jednou vrati a tocim vse pres creditky)...nabiha mi , ne kredit na ssn,ktery nemam,ale bank score....a na muj dotaz o pripadne zvyseni odpovedeli,ze neni problem,nicmene policy banky rika,ze mi muzou pridat az po deviti mesicich ...........tzn.mel jsem stesti...znam tu lidi.maji ssn a jsou zde xxx let a nemaji zadny credit,nic
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com