DL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

DL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Erik
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 7:57 pm    Předmět: DL Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni!Ja mam ted problem s DL v Californii asi za tyden me propada a bez SSN nemam sanci na prodlouzeni!!!Myslite,ze treba v Chicagu bych jeste mohl dostat SSN po pripade vymenit muj Calif. ridicak za mistni aniz bych k tomu potreboval bilou karku.Vizum mam ale asi jako vetsina jsem to pretahnul.Poradte Erik ID me plati do 2008...
kity
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 11:02 pm    Předmět: ridicak Odpovědět s citátem

vim v jake si situaci...ja sem si chtela v Chicagu menit z FL a uz nechteli....nevim ale jestli ma nekdo jinou skusenost na jinem office...
skus jeste jine staty...
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2005 3:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem na dvou mistech v Chicagu a co jsem vysledoval,lidi bez SSN byli posilani pryc uz u prvniho urednika,sediciho u dveri..
jajina
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v MA to nejde Sad
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shocked Vcera byl u me kamarad ktery si udelal normalni ridicak v Arkansasu. neveril jsem mu to,ale ukazal mi ho. Opravdu nekecal.Ma ho az do roku 2009. Shocked
kakita
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 10:57 am    Předmět: ridicak Odpovědět s citátem

Muzes mi rict co k tomu potreboval? Question

Pepino73 napsal:
Shocked Vcera byl u me kamarad ktery si udelal normalni ridicak v Arkansasu. neveril jsem mu to,ale ukazal mi ho. Opravdu nekecal.Ma ho az do roku 2009. Shocked
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ukazal jen pas s bilou kartou a potvrzeni o adrese kterou udal nic jineho nedaval. A jinak na Floride zatim vymenuji ID a DL bez problemu.Jinak v Memphisu se to taky da ale davaji jen docasny dle bile karticky... Cool
kakita
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odpoved. Na FL to vymenujou bez problemu? Kazdej rika neco jinyho.

Pepino73 napsal:
Ukazal jen pas s bilou kartou a potvrzeni o adrese kterou udal nic jineho nedaval. A jinak na Floride zatim vymenuji ID a DL bez problemu.Jinak v Memphisu se to taky da ale davaji jen docasny dle bile karticky... Cool
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kakita napsal:
Diky za odpoved. Na FL to vymenujou bez problemu? Kazdej rika neco jinyho.

Pepino73 napsal:

Vis,ona je Florida celkem velka.Tam,kde bydlim ja....zabito.Spise ti ho prestrihnou Mad
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 8:22 pm    Předmět: O co jde? Odpovědět s citátem

Erik napsal:
Ahoj vsichni!Ja mam ted problem s DL v Californii asi za tyden me propada ...

Nerozumím o co jde. Běž na DMV, a ať oni ti s tím poradí. Je to jejich problém. Oni Ti mají sloužit a pomáhat; proto platíš daně.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com