|
|
| Autor |
Zpráva |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: st únor 15, 2006 1:11 am Předmět: Ceska transkripce |
|
|
Zdravim te Miro,
kdyz jsem ted nahodou cetl sve prispevky jako nezaregistrovany (ve kterych normalne pouzivam ceskou transkripci), tak jsem se zdesil z patvaru nekterych svych slov, pricemz mi ale pripada, ze stranky tohoto fora pred tím vypadkem to "zvladaly precist normalne" za kazdeho provozniho rezimu.
Moje dve nasledujici otazky na tvou osobu zni:
a/ Je mozne, ze toto forum pred vypadkem dokazalo rozlisit ceskou/english transkripci automaticky, nebo to vzdy byla, je a bude otazka individualniho nastaveni?
b/ Jak se zjevovaly texty s ces.transkr.na monitorech ucastnikum fora mimo CR pred a po vypadku?
Predem diky za vysvetleni.
PS Od teto chvile pro jistotu budu psat bezcarek a hacku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st únor 15, 2006 5:15 am Předmět: |
|
|
| Diky za pripominku. To bude zrejme jen v nastaveni, alespon doufam. Take je mozne, ze se text pri importu databaze poskodil. Mrknu na to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: st únor 15, 2006 2:22 pm Předmět: česká transkripce II |
|
|
Miro,
zdá se, že už všechno funguje jak má...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 802 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st únor 15, 2006 6:24 pm Předmět: |
|
|
... a co teprve prispevky od Newstar Tam bylo tolik chyb, az by jeden rek, ze v nastaveni je nutne pouzit funkci "sledge hammer/tactical nuke", aby to vubec davalo smysl ... .gif" alt="" border="0" />
Naposledy upravil Big_Rig dne čt únor 16, 2006 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: st únor 15, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
To Big_Rig:
teda s tím Newstarem jsi to vystihl úplně přesně! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 802 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st únor 15, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
Ja taky nerad nerad kritizuju ceskou gramatiku, ale spousta, tech slov, ktere ten chuj zpizdil (od slova pizda, gramaticka pomucka "z pizdy pryc" - tudiz se pise zet), by byla gramaticky spatne i v angline tudiz je na miste upresneni - Newstar neumi zadny jazyk ANI OMYLEM . *S*P*A*M* je *S*P*A*M* ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|