Michal Bucil

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Michal Bucil
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 7:47 am    Předmět: Michal Bucil Odpovědět s citátem

Dlouho jsem premyslel jestli to tady dat....No pretekla posledni kapka a tak proberem dalsiho darebaka.Tenhle kluk z Atlanty dela do kachli,kdysi jsem pro nej zacnul delat nejake subcontracty.Ze zacatku se zdal OK a zaradil jsem jej medzi liki ktere jsi vazim....Jenze cas bezel a Michal se rozhodnul ze jeho americka pritelkyne jiz nemusi pracovat...A pak zacli ,,kulhat,, penize.Vzhledem k tomu ze jsem jej docela znal tak jsem to bral na lechkou vahu.Jeho dluch narostl na nechutnou castku.Kdyz jsem se zbadal ze jde o dost penez (cca $15 000)a jeste jsem zjistl ze dluzi vsem kolem mne,tak jsem konecne udelal stop nasi spolupraci.Postupne dlouho dlouho jsem z nej penize ,,doloval,,i za cenu ze jsem mu neco ,,odpustl,, ze mne o neco nechutne ,,ojebal,, neco pocas roka poplatil.Jenze dnes mu dochadzi dech a platit nechce.No vlastne tvrdi ze bi jako platil a ze penize pro mne ma a ze za par minut bude doma,zavola mi a penize mi da...jenze tohle spiva dlouhe tydny a mesice...Jeho posledni praxe je nezvedat telefon Laughing Dluzi vsem kolem sebe a nez bi dal dluzne penize treba klukovi co o nem vim ze ma tady zenu a dve deti tak to jsi radeji koupi svoji oblibenou marianku.A to mne sere nejvic ...dluzi lidem ktery treba penize potrebujou mnohem vic nez ja a klidme rozbiji takovim spusobem jejich rodiny(no kdyz neni na najem a doma maj deti....)A tak jsem se rozhod ze
udelam co jsem udelat mel davno, dnes se jedna jen o $2350 ale tyhle penize mu jiz neodpustim(tak jak jsem odpustil neco pred tim)Zaridim jse podle sebe a Michal muze hadat jak Razz V pondeli udelam neco co udela konec jeho radeni v Atlante Laughing
Takze vsichni co pro nej delate,delali jste nebo se nedaj buch delat chystate...tak vezdte ze Michal Bucil konci z buisnisem Wink
Pro vice korektnosti meho tvrzeni uvadim telefon muj..678 570 21 65 ale taky na Michala bucila..404 427 13 13.Pokud nekdo komu dluzi bude mit zajem o jeho adresu ochotne poskytnu Idea
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se omlouvam zapomel jsem se podepsat Embarassed tak to ted napravam Wink z pozdravem
Stefan
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jen dodam par veci. Volal Michal,vytknul mi ze jsem tady spomenul jeho osobny zivot a soukromne veci.Tak v tomhle ma pravdu,moje chyba smichal jsem tady hrusky z jabkama a to se nedela.Za to jse mu omlouvam.Dale mu vadilo ze jsem to vubec rozmaz...No pokud mu zalezi na jmene je mozne ze to s nim tak spatne nebude.Uvidime pozadal mne jeste o tyden.Tak jo zni to lip a duverihodneji nez obvykle zitra.Uvidime za tyden Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neznas nahodou nejakou Radku Skarabelovou?
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne ne ale slisel jsem o ni,co Te zajima?Poptam se Wink
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 5:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hajzl Bucil zase lhal(jako vzdy) Sliboval za zaplati ,nezaplatil a nebere telefony.Pritom sam zavolal jeste v patek ze ma pro mne penize a ze jestli muzu stahnout ,,reklamu ,, kolem jeho osoby. Laughing Jasne ze stahnu az zaplati Wink Pak nasledovalo nekolik vyhruzek,pri mne za tohle da k soudu ale ne on (na to nema koule) ale jeho girlfriend Very Happy No chap co vyhrozuje zenou Laughing se nevidi casto Laughing .Jo a jeste neco blabotal o navratu do Cech,ze pujdu take ...on se tam totiz chysta a jak jsem pochopil prave proto ,,akumuluje,, ty penizky Exclamation Takze vsichni co vam dlzi jsi ho budete muset najit v CR Rolling Eyes Jinak volala mi spousta lidi co
pro nej dela nebo delala(je smutne ze nikdo nic nenapise)Sumu kterou dlzi jsivubec netroufam odhadnout! Kluky co jim dluzi drzi prave tim v sachu ze ma jejich penize a oni pracuji dale v nadeji ze zaplati,protoze kdyz delat pro nej nebudou tak jim nebude ani telefony zvedat Rolling Eyes No je potreba jsi uvedomit ze svoje dostane jen ten co bude brat prvni....na Ty vzadu proste nezbyde Confused Ja ted pochopitelne prehodnotim dlznou sumu a je mozne ze se dopocitam v mem pripade k nechutne castce Cool Takze ja padam at v te rade na $$$$ od Bucila nejsu moc v zadu. Jeste pro korektnost jednou telefon muj..678 570 21 65 ale taky na Michala bucila..404 427 13 13
Stefan

Naposledy upravil Atlanta-man dne st březen 23, 2005 6:24 am, celkově upraveno 1 krát
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechces se jit vybrecet a vysmajlovat na rameno toho dluznika?
Docela nudny monolog..
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 4:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, kteri nedostali zaplaceno, je tady urad. Labor department. Mozna misto ztraty casu priblblymi prispevky bys mel zvednout prdel a resit.
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, kteri nedostali zaplaceno, je tady urad. Labor department. Mozna misto ztraty casu priblblymi prispevky bys mel zvednout prdel a resit.

Proc nekdo pracuje pod hajzlem Bucilem? Muzes mi na to dat nejakou odpoved?
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

essence copak se to s tebou deje? Rolling Eyes Je snad jasne ze prdel jsem zvednul a krom Labor department jsem podniknul i dalsi kroky Wink To ze to tady pisu je jen pro ostatny co bi chteli pro Bucila delat....jen pro prevemci.Jde o to at neokrade dalsi...Ono totiz po ,,opatrenich,, ktere provadim Zustane Bucil zcela bez prijmu a je zbytecne abi na to doplatili dalsi lide Idea
kamil
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 9:52 am    Předmět: ??? Odpovědět s citátem

essence napsal:

Moje pritelkyne mela problem z byvalym svym zamestavatelem ohledne penez.Nezaplatil tolik,kolik bylo ve smlouve.Sla tedy na Labor department.Chteli po ni nejen smlouvu,ale povoleni k praci(ma zelenou).Takze kdo tam jde,at si to necha prolezet v hlave.Hodne stesti vsem.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 3:16 pm    Předmět: FW: Odpovědět s citátem

Tak si rozjed vlastni firmu vole!HA HA HA!!!!!!!!!
Zuzana
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlupaku pitomy nech si sve pripominky pro sebe. Lidi tady nepisou pro srandu, ale proto,ze maji nejaky problem a takove prizpevky nikoho nezajimaji. Jdi si sve mindraky resit nekam jinam.
Vim,ze tohle sem nepatri,ale co za typ cloveka muze neco takoveho napsat???????
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Anonymní ja firmu preci mam Laughing
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2005 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze Bucil nezaplatil Exclamation Po dlouhy dobe jsem se mu dovolal a on mne s klidem anglicana informoval o tom ze jiz mel tolik dluhu ze nebyl schopen je splatit a tak ze vyhlasil bankrot...jednoduchy spusob jak okrast lidi.Jenze....a tohle je info pro vsechny kterym Bucil dluzi...Firma byla psana na jeho americkou ,,pritelkyni,, a proto nas Bucilov ,,bankrot,, moc zajimat nemusi.A jeste detail,Po debate s pravnikem je Bucil zralej na trestny stihani....Kde udelal soudruch chybu?No cte to tady taky takze povim az bude pro nej pozde ne ted Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com