zustat?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zustat?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 1:45 pm    Předmět: Re: ;)))) Odpovědět s citátem

zuzana napsal:
mp napsal:
Pwepsi napsal:
Jo,vole.
Asi nejlepsi se ozenit nebo vdat,takhle se nikdy niceho nedockame.Same kecy nic jineho,je treba do toho jit po hlave.

Hm.Jak kdy a jak s kym vole. Naznak rozhovoru. Urednik na interview:"Urcite je tvoje rozhodnuti pani Johnsonova definitivni?? Nikdo te do snatku nenutil?? Nebylo to nahodou jinak?? Podivej damo, ja te neposlu na 5 let do krimu a ty me tady reknes jak to s tim tvym pritelem je doopravdy..."

No to mi aninerikej,ja uz ted z toho mam hruzu.Minulou sobotu jsem se tady vdala a ted se hrozim na co se me jednou budou vsichni ptat!!!

pokud mas cisty svedomi bat se nemusis, pokud jsi tak ucinila jenom kvuli kartince tak bych se taky bal Sad
zuzana

Registrace: 31. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam svedomi naprosto cisty,ale i tak z toho mam hruzu!!! Stacila mi ta priserna hora papiru a jednani jako s nejakym kriminalnikem pred tou svatbou.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zuzana napsal:
Ja mam svedomi naprosto cisty,ale i tak z toho mam hruzu!!! Stacila mi ta priserna hora papiru a jednani jako s nejakym kriminalnikem pred tou svatbou.

s kriminalnikem?
proc?
ke me se tu vsichni chovaj uzasne...
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
zuzana napsal:

s kriminalnikem?
proc?

xxx:prosim,uvedom si,ze nejsi jen ty..kazdy bere setkani s urednikem,at uz imigracnim ci jinym,jinak..ja mam treba vypestovany strach k policajtum a kdyz jsem rozbil na trucku dve kola a dispecing volal pomoc,tak se mezitim dostavil policajt a kdyz se rozblikal a sel se ptat,jestli nepotrebuju pomoc,nebyl jsem schopen slova..
XxX

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
XxX napsal:
zuzana napsal:

s kriminalnikem?
proc?

xxx:prosim,uvedom si,ze nejsi jen ty..kazdy bere setkani s urednikem,at uz imigracnim ci jinym,jinak..ja mam treba vypestovany strach k policajtum a kdyz jsem rozbil na trucku dve kola a dispecing volal pomoc,tak se mezitim dostavil policajt a kdyz se rozblikal a sel se ptat,jestli nepotrebuju pomoc,nebyl jsem schopen slova..

ale ja se jen ptam proc s ni jednali jako s kriminalnikem?!
copak se nemuzu zeptat?

ja prece nerikam ze tady jsem jen ja?! Co to s tim ma co delat? Ptam se ne, protoze kazdej mame jiny zkusenosti...

Ja si nemuzu na nic stezovat, ke mne se tu lidi chovaj dobre. To co davas, dostavas zpet, to je normalni...
Mob

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci zit v CA tam se vsichni smejou a jsou na sebe hodni tady v Ohio to je za vyliz prdel Sad
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda nevim, ale i to muze byt docela prijemne, ne? Embarassed
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
american chopper napsal:
XxX napsal:
zuzana napsal:

s kriminalnikem?
proc?

copak se nemuzu zeptat?

ja prece nerikam ze tady jsem jen ja?! Co to s tim ma co delat? Ptam se ne, protoze kazdej mame jiny zkusenosti...

Ja si nemuzu na nic stezovat, ke mne se tu lidi chovaj dobre. To co davas, dostavas zpet, to je normalni...

Ano,proto jsem ti tak odpovedel..mozna potrebujes trochu probrat z te lehke fraze o ktere pises..nehledas sponzora?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja nevim,mozna ze to nebylo tak strasny ale ja tady kazdej mesic co jsem prijela resim nejaky problemy a uz mi z toho pomalu hrabe,ale tim si asi musel projit kazdej.Chovali se ke me ,ja nevim no..urednici byli jakztakz,ale kdyz jsem byla u doktora,kvuli tem vsem zkouskam,tak to teda bylo neco.Otazek jak ja nevim co,jak dlouho se zname,proc,jak,a ze to je teda divny,ale ze oni nechtej nic rikat.Mela jsem vsechny potvrzeni od myho doktora,o vsech vakcinach atd.to jim ale bylo jedno a rekli ze je musim mit znova.No,prislo mi to jako tahani penez.Nevim
XxX

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
XxX napsal:
american chopper napsal:
XxX napsal:
zuzana napsal:

s kriminalnikem?
proc?

copak se nemuzu zeptat?

Ano,proto jsem ti tak odpovedel..mozna potrebujes trochu probrat z te lehke fraze o ktere pises..nehledas sponzora?

TAK TED JSEM TE ZTRATILA
CO MA SPONZOR SPOLECNYHO S OTAZKOU NA KTEROU SE PTAM?

NEVIM
XxX

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Chci zit v CA tam se vsichni smejou a jsou na sebe hodni tady v Ohio to je za vyliz prdel Sad

PRIJED
PUJDEM NA LA KINGS!
Mob

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 1:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Mob napsal:

PRIJED
PUJDEM NA LA KINGS!

Nerikej dvakrat Laughing Cool kdybych jel dam urcite vedet Wink
XxX

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 4:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
XxX napsal:
Mob napsal:

PRIJED
PUJDEM NA LA KINGS!

Nerikej dvakrat Laughing Cool kdybych jel dam urcite vedet Wink

dej vedet
zatim planuju jen rande se scoutem a big rigem, tak at si rozsirim sbirku LOL
ne vazne, kdokoliv chcete prijed, prijedte, pujdem na hokej a do baru <3
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufam, ze to rande se Scoutikem planujes separatne, pac on je na muj vkus too kinky. Omyvani prirozeni vlaznou vodou ... how about buying me dinner first Shocked ?
XxX

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Doufam, ze to rande se Scoutikem planujes separatne, pac on je na muj vkus too kinky. Omyvani prirozeni vlaznou vodou ... how about buying me dinner first Shocked ?

lol
haha
takhle po ranu na me ...
cekam kdy teda prijedes...
staci kdyz posles text message Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 5 z 9

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com