|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: út únor 15, 2005 12:23 pm Předmět: Nove auto a zaruka |
|
|
Prosim odborniky(notak panove,nehlaste se vsichni) .Vite nekdo,zda-li je samozrejme pri koupi noveho auta(myslim tim uplne noveho auta 2005,34 mil najeto)kolik mil je zaruka(factory).Prikoupili jsme si extra zaruku na 70000 mil nebo 7 let a dostali jsme deductible $100,-. .
Vim,ze kdyz jsem si kupovala ja auto,podotykam ojete,ze jsem si prikupovala tez extra zaruku na 24 mesicu ci 24000 mil a mam deductible $50,-.
No ale u uplne noveho auta?
Jeste neco..je to diesel,truck a co vim osobne je,ze diesel ma 100000 mil factory zaruku.
Muze mi nekdo poradit??
Neberte me za blbce,ale v tomto se vazne nevyznam.
Nez se pujdu zeptat k dealerovi,chtela bych vedet trosku vice.Na compu se mozna neco mohu dovedet.Joooo a je to DODGE RAM 2500 turbo diesel.
Dekuji vsem.
P.S. nelicim tu svuj blahobyt a majetek,mam OTAZKU
Preji krasny den plny usmevu a tolerance. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út únor 15, 2005 12:24 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil Piskle dne út únor 22, 2005 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út únor 15, 2005 11:27 pm Předmět: |
|
|
Im sorry,
but I dont know shit about that, I cant help you ... I have oldsmobile 78. I like old cars  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 16, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
| Hmmm,lidi,ktery nemaji GC(na co,kdyz "umeni je zit bez GC")maji starosti aby meli sedmiletou zaruku na auto.Asi je jen otazkou casu,kdy budou zpatky deportovany do Cech,kdyz maji takove priority.Tak tomu rikam optimismus(nebo stupidita?).Sorry,ze jsem ti nepomohl s tvym problemem a strkam nos do veci do kterych mi nic neni.doufam,ze ti to nevezme chut do psani dalsich poucnych prispevku u kterych se vzdycky rad zasmeju.good luck(u jinych znacek muzes dostat az 10 let !!!) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st únor 16, 2005 2:41 pm Předmět: |
|
|
co mate vsichni s tou GC?!to se ji,nebo to je k necemu jinemu?(ze to je tak dulezite)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 16, 2005 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Hmmm,lidi,ktery nemaji GC(na co,kdyz "umeni je zit bez GC")maji starosti aby meli sedmiletou zaruku na auto.Asi je jen otazkou casu,kdy budou zpatky deportovany do Cech,kdyz maji takove priority.Tak tomu rikam optimismus(nebo stupidita?).Sorry,ze jsem ti nepomohl s tvym problemem a strkam nos do veci do kterych mi nic neni.doufam,ze ti to nevezme chut do psani dalsich poucnych prispevku u kterych se vzdycky rad zasmeju.good luck(u jinych znacek muzes dostat az 10 let !!!) |
No,jak za starych casu..ze vole  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 16, 2005 3:13 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil Piskle dne út únor 22, 2005 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 72 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: st únor 16, 2005 9:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Piskle, na co se presne ptas?
7 let/70 000 mili dnes uz neni nezvykle, pravdu ma i anonym, teda aspon' v tom, ze se da priplatit i na 10/10 000.
Nejlepsi zaruka je ovsem takova, kterou nebudes muset nikdy uplatnit. To ti preji a u trucka je vysoka pravdepodobnost, ze tu zaruku nebudes potrebovat, navic, jak jsem pochopil, truck je HD.
Jedina vada na tom celem je znacka...
Osobne uz nejakou dobu osobni auta vubec nepouzivam, pouze trucky. Vzhledem k me praci, mym konickum a mistu kde ziju. No a samozrejme - jsem prece redneck, ne?
Takze - na tezkou praci, delivery, tahani zemedelske techniky to je '03 F450 s motorem Int.' 9.7, 2x turbo 365 hp/550 Nm. Na lehkou praci, do lesa na pole, na tahani lodi apod mam '98 Silverado HD 4wd a na cestovani a osobni uziti '03 Silverado LT s camperem pro psy.
Mimochodem, co delate, ze jste si poridili HD?
Zdravi Mike. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 1:24 am Předmět: |
|
|
Redneck tak jak pises ale s tim.,,Jedina vada na tom celem je znacka.,, souhlasit nelze! Dodge delal a dela supr trucky Dlouho jsem ,,Rama,, mel a zdal jse mi lepsi nez Silverado co mam ted.Teda subjektyvne lepsi protoze jsem jej prodal ve ,,veku,, 300 000mil a jezdil UPLNE bez jedine zavady,stejne jako
zatm Silverado co mu tahne na 200 000 mil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 72 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 7:11 am Předmět: |
|
|
Jasne, Atlanta-man,
to mel byt jenom nemistny vtip...
V dnesni dobe neni ve spolehlivosti a jizdnim komfortu zadneho rozdilu. Obecne plati - Ford na hrubou praci, mensi pohodli; Chevy pohodli, dobra investice ale vysoka cena; Dodge vyhodne kupni podminky ale ne prilis dobra investice...
Osobne jsem mel nejradeji '93F350 power stroke, s kterym jsem behem pul milionu mili nemel nejmensi problemy, krome bezne udrzby jsem akorat trikrat menil spojku. To vzhledem k tomu, ze taham do poli techniku neni zadny div... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 9:03 am Předmět: |
|
|
| omlouvam se za predchozi prispevek.novy zakon o ridicskych prukazech(DL pouze pro drzitele GC),ktery bude znamemat definitivni konec nadeji naivnich ilegalu se pochopitelne nebude tykat lidi,ktery si mazane koupili sedmiletou zaruku na auto.gratuluji Mrs.Peesklo. parez |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ja Anonymní
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 10:51 am Předmět: |
|
|
Redneck - no na co ma Piskle tohle auto? Ona na prevazeni kostat a kyblu a Zdenek na chlast.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út únor 22, 2005 4:40 pm Předmět: |
|
|
napsala jsem...smazala jsem...skoncila jsem
Naposledy upravil Piskle dne út únor 22, 2005 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út únor 22, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Ja napsal: | Redneck - no na co ma Piskle tohle auto? Ona na prevazeni kostat a kyblu a Zdenek na chlast.  |
Jeste posledni: nemela jsem kyble a kostata.Pouzivala jsem VET VACUUM
Ale ted jsem povysila...na secretary  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|