jakudo

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jakudo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 9:38 am    Předmět: jakudo Odpovědět s citátem

Cau vsichni:)

Momentalne studuji v Praze CVUT. O prazdninach jedu na 5 tydnu na Miami ucit se anglicky:) Take jsem se zaregistroval do souteze o zelenou kartu a docela rad bych ji vyhral (kdo take ne:) ). Chci jezdit do USA na odbornou praxi. Jelikoz studuji Stavebni fakultu a uz za sebou mam stredni stavebni prumyslovku, tak pry nebudu mit problem sehnat firmu na odbornou praxi (to mi rekli ve skole-zajistuji to). Znam nekolik lidi, kteri to take zkusili (odbornou praxi) a maximalne si to pochvalovali. Doufam, ze mi to take vyjde a budu da Ameriky jezdit casto...a doufam, ze to neni tak hrozne, jak to nekteri z Vas v nekterych prispevcich pisi.
Hodne sportuji, koukam na filmy, strasne rad posloucham hudbu a jeste vic ji tvorim (hraji na kytaru v jedne kapele:) )
V USA bych si chtel vydelat nejake penize a mozna tam i bydlet...

Dik a mejte se...

Jakub
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:51 am    Předmět: Re: jakudo Odpovědět s citátem

jakudo napsal:
Cau vsichni:)

...a doufam, ze to neni tak hrozne, jak to nekteri z Vas v nekterych prispevcich pisi.
Hodne sportuji, koukam na filmy, strasne rad posloucham hudbu a jeste vic ji tvorim (hraji na kytaru v jedne kapele:) )
V USA bych si chtel vydelat nejake penize a mozna tam i bydlet...

Dik a mejte se...

Jakub

Jakube a jsi zvyklej makat?? Jinak chcipnes hlady i na te "praxi". Ve kterem rocniku CVUT jsi? Je to hodne narocny? To vis, my kteri musime pracovat si nic jineho nez VSE casove nedopreji :]
GLADER
jakudo

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sem zvyklej makat. Do druhaku na stredni jsem delal kazde prazdniny na ruznych brigadach (na stavbach, sekani travniku po meste, atd...). Od druhaku kazde prazdniny delam v pojekcnich kancelarich a obcas i ve skolni rok. V prvaku na vysoke jsem makal i pro skole v projekcni kancelari. V rijnu 2005 jsem te prace ale nechal, protoze skola zacala byt o dost tezsi (jsem ve 3 semestru...). Takze makat jsem myslim zvyklej. Ja i makat musim, protoze moje konicky jsou hodne narocne a moji rodice mi moc veci nesponzoruji, protoze na to moc penez nemaji. Takze treba na novy pocitac nebo aparaturu ke kytare jsem si musel vydelat sam:)
Makat umim
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Welcome!
Jo hodne zalezi na zpusobu mysleni. Pozitivne myslici lidi maj vetsi sanci. Je to neco jako v nekonecnem pribehu ta bazina.
jakudo

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nekonecny pribeh jsem videl, ale moc si to nepamatuji:)
jj sila pozitivniho mysleni dela hodne, takze myslim pozitivne:)
Ludva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Jakube.
Jestli tu jedes kvuli jazyku,tak to je asi nejlepsi,co pro anglinu muzes udelat.Ale prace?No,nevim jestli budes zvladat ucit se,mit praxi v oboru a jeste makat na podlaze.Zalezi co chces delat,jestli muzes delat legalne tady,pro koho budes delat,za kolik budes delat,kde budes bydlet,jestli koupis auto,platit pojistky,billy,najem.No jinak hodne stesti,ale za zkusenost to stoji.
jakudo

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle jsem to nemyslel. Tento rok se jedu pouze ucit a nic vic. 5 tydnu poradneho studia anglictiny. Makat chci az pristi rok...
veržána
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem studovala CVUT a taky stavarnu:) Vlastne mozna bych te pri trose stesti mohla i ucit, protoze delam doktoranda na katedre geotechniky. Taky jsem se rozhodla jet jako studentka do USA na WAT. Dokud jsi student tak urcite jed, protoze je to v podstate jedna z mala moznosti, jak tam pracovat i byt legalne. Zkusenost je to neocenitelna, at je pozitivni nebo negativni. Po skole uz pro ne budes jen mlady clovek bez zavazku v CR a vizum proste nedostanes. Resila jsem jak se tam dostat znova, aniz bych musela platit agenture velky prachy za to jejich slavny WAT, ale pravdepodobne to nejde jinak, nez se nechat pozvat napr. na staz prave pres skolu nebo potom profesne. Jen chci varovat, ze i pres agenturu se muzes dostat velmi lehce do situace nelegala jako se to stalo nam. Z naseho bosse se vyklubal podvodnik a my jsme skoncili v Chicagu...Ale to je dlouhy pribeh, pokud te zajima tak je u me na webu www.verzana.me.cz
PS: pokud mas moznost jet na dyl nez pet tydnu je to urcite lepsi, protoze to hrozne leti a nez se nadejes jses doma...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com