dokumenty k prvnimu pohovoru

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

dokumenty k prvnimu pohovoru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2006 3:12 pm    Předmět: dokumenty k prvnimu pohovoru Odpovědět s citátem

tak lidi poradte, co vsechno berete (nebo jste brali) na prvni pohor?
Krome fotek a vypisu ze spolecnyho uctu...

dik
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2006 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám skušenosti s výslechami před tou kanceláří, ale velice bych se divil kdyby to bylo jinak než v jakémkoliv jiné kanceláři americké vlády. Je to jedno jestli žádáš o stavení baráku, nebo se hádáš o daních, nebo si vyřizuješ podpuru, nebo žádáš o jakékoliv jiné povolení.

Napiš jim nebo zatelefonuj aby Ti řekli přesně co od Tebe chtějí. Chceš od nich list co od Tebe potřebují aby jsi jim vyhověla. Nejlepší to je když Ti dají list který je sestavený podle přepdipů (Regulations), ale i listy které jsou sestaveny z jejich příruček co pracovníci používají taky jde.

Když se zeptají aby jsi jim přinesla (dejme tomu) vyplněné stránky číslo 10 až 40 z nějakého formuláře, a kopie účtů od ledna do května 2005, tak jim dej vyplněné stránky číslo 10 až 40 z nějakého formuláře, a kopie účtů od ledna do května 2005. To znamená že všechno musí být kompletní. Nejdi tam se stránkami 10 až 39 anebo s 95% účtů. Dej mi všechno 100%. Neber nic jako maličkost. I když máš nějakou informaci na straně 40 která může být použitá proti Tobě, je to velice nutné aby jsi jim dala všechno. Jestli si budou myslet že něco skrýváš, tak jsi odřizená. Podívej se do jakých problémů se dostávají lidé ve vládě v USA: skrývat něco špatného je považované za daleko horší věc než jet a věc (Jak Nixon který odešel z Whitehousu, tak Clinton který málem musel také, neměli malér kvůli tomu že udělali něco seriózního, ale hlavně protože o tom lhali)

Když jim dáš přesně to co chtějí, tak 90% schválení máš za sebou. Pracovníkům hlavně jde o to, že jim doneseš přesně to co chtějí. Nemusí tím pádem strácet čas se ptát kde to máš, a pak se rozmýšlet jestli Ti dají povolení i bez té informace, nebo to odloží, nebo Ti to zamítnou. Když podle předpisu si musí ověřit stránky 10-40, a Ty stránku 40 nemáš, tak aby Ti to schválili, tak musí překričit předpisy.

Nadruhé straně, musíš jim dát přesně to co chtějí, 100%, a né o trochu víc. Nedávej jim 101%. Neber sebou stránku 41 nebo jediný účet z června 2005, i když si myslíš že Ti to pomůže. Kdyby to od Tebe chtěli tak by si o to předem poprosili. Nevíš přesně na co se dívají, kdyby jsi jim donesla něco na víc. Každá věc co přineseš je další šance pro ně najít něco co se jim na Tobě nelíbí. Kdyby při hovoru řekli že chtějí vidět stranu 41, tak jim řekneš že si o to nepožádali, a že jsi jí nechala doma. Vážně stranu 41 sebou neber, aby Tě to nelákalo jim to nakonec dát když jsi s nimi; vypadá to podezřele... “tak co tak ještě máš na co se můžeme podívat?” Jestliže strana 41 je vážně nutná, tak to zvorali oni, a dají Ti šanci a čas Ti to nahradit. Stránku 41 jim potom můžeš poslat jestli vážně je tak nutná.

Čím míň důvodů jim nabídneš aby Ti to neschválili, tím je to pro Tebe lepší.
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2006 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem byla na pohovoru v roce 2003. Nevim, jestli se neco od te doby nezmenilo, ale pokud ne, tak tady je ten list (ja to opisu anglicky, abych te nezmatla nepresnym prekladem):
- this letter
- recent personal I.D. (Driver's license, SSN)
- the beneficiary (if you have filed a visa petition in his/her behalf), his/her passport and temporary entry permit (Form I-94)
- birth and/or baptismal certificate of any children born of this union
- certified translation of all foreign documents into English
- Income tax returns for the year(s) 2002 (takze pro tebe to asi bude 2005) for whoever fills out the Affidavit of Support
- lease agreement, rent receipts, mortgage statement or deed
joint accounts for banking, credit cards and other charges for whoever fills out the Affidavit of Support
- utility bills (telephone, gas, water and electricity)
- insurance policies (heatlh, dental and life)
- two (2) color photos per enclosed instruction
- any and all documents you can provide in support of your relative petition
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2006 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted mi ale doslo, ze tobe by tento seznam take meli poslat s pozvankou.
Tak jestli jo a jestli jsem ze sebe udelala hnupa, tak sorry Embarassed
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lenka napsal:

nene dik moc, v pohode, ja jsem chtela vedet predem co a jak, abych mohla dat vsechno do kupy Smile
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 2:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
lenka napsal:

nene dik moc, v pohode, ja jsem chtela vedet predem co a jak, abych mohla dat vsechno do kupy Smile

Promin za ironii,ale televizi a net si uz odhlasila a ted se ptas na to,jak to udelat,aby jsi prosla?
Co vim a jsou to zarucene zpravy(opatreni proti *S*P*A*M*)zeny musi donest sperma sveho manzela za posledni tri mesice..co s tim pan Howard Stern udela,nikdo nevi..
XxX

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
Anonymous napsal:
lenka napsal:

Promin za ironii,ale televizi a net si uz odhlasila a ted se ptas na to,jak to udelat,aby jsi prosla?
Co vim a jsou to zarucene zpravy(opatreni proti *S*P*A*M*)zeny musi donest sperma sveho manzela za posledni tri mesice..co s tim pan Howard Stern udela,nikdo nevi..

ja rada ironii
ale ne ted
takze sorry
jestli nemas co rict, nerikej nic
uz me to docela prestava bavit porad cist nejaky debility

ptam se jasne, a ptam se lidi kterym uz tim prosli...
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxx:uz drzim hubu..promin..
XxX

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
xxx:uz drzim hubu..promin..

nic ve zlym choppere
ale tohle je ted pro me dulezity
nechci skoncit jako illegal Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com