Momentalni "situace" na US letistich? Konkretne La

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Momentalni "situace" na US letistich? Konkretne La
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepiku Laughing
Shut the fuck up!!
And have nice day Wink
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2006 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Asi z vas nikdo nema takovou skusenost jako ja, ale Pepa ma z nejake casti pravdu. Ja se ozenil v CR z USC a zaplatil jsem ambasade skoro 1000 USD za poplatky.
Vsechny moje dokumenty poslaly do Vidne a po 5 mesicich urednik na DHS napsal me zene ze papiry ktere poslala tak do tedka na ne nikdo se nepodival a ze Viden nema urednika ktery vyrizuje tyto prihlasky. To znamena, ze, U.S embassy v Praze mi lhaly, v tom ze moje papiry budou ve Vidni par mesicu a pak jsi mohu prijit do Prahy pro vizum. To je jedna vec a druha je, ze Prazska U.S embassy poslaly me dokumenty a prisli do vidne az za mesic. A kdyz jsem volal tak mi pani na ambasade rekla ze je poslaly hned druhy den po obdrzeni DHL.

To pouzivaj veldbloudy ne? No velbloud by byl asi rychlejsi... Nerikam ze americani jsou nejak spatni ale U.S vlade delaj sami kreteni. A to vam rekne i moje zena USC. V EU je daleko vse rychlejsi z Imigraci. A to ze je poplatek 100$ to je normalni, bohuzel jsme jeste ze statu kteri nemaji jeste ekonomiku na takove urovni jako zapad.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Racik napsal:
Nerikam ze americani jsou nejak spatni ale U.S vlade delaj sami kreteni.

Zaprvé v USA, stejně jako v hodně tržných zemí, lidi co si chtějí vydělat, tak jdou do soukromého úseku. Pracovníci ve vládě jsou poměrně podplacení, a tak to nepřilákává moc úspěšé lidi. Nenadávám na lidi co pracují ve vládě, jen ale píšu ž eve systémě jak je dneska postavený, tak houževnatost, bystrost, šmrnc, a ostatní dobré vlastnosti nejsou ve vládě tak vzácné jako v soukromém úseku, tak proto tak mizerně to vypadá.

Zadruhé, když Američan má problém s tupým pracovníkem, nesmyslném předpisem, atd, tak má možnost proti tomu něco dělat. Má možnost se obrátit na vedení té agentůry, nebo na zákonodárce, nebo na soudy. Může si stěžovat a možná že to se nějak vyřeší. Alespoň teoreticky vláda slouží lidu a pracovníci kteří jsou ve styku s lidmi je vlastně do určité míry vidí jako zákazníky. Ale když cizinec jde za pracovníkem americké vlády, tak cizinec není zákazník; zákazník je americký lid. Cizinec se nemůže obrát na americkou vládu, nebo nemůže se odvolat. Proto pracovníci nemají na ně takový tlak jako v jiných oborech americké vlády.
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2006 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mob"]Pepiku Laughing
Shut the fuck up!!
And have nice day Wink[/quot

machyrku co vis co znas? kritizujes me uz i pri mem slusnem popisu gsm problematiky.

get a life!

nemas neco lepsiho na praci?
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepiku Laughing
"co vis co znas" je vybornej slovni obrat Very Happy
...lepsiho na praci nez si s tebou psat, ne nemam a bavi me to Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com