Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 5:27 am    Předmět: Pravopis Odpovědět s citátem

ocean, Evicka: Jdete uz s tim pravopisem nekam. Tohle je forum o Americe! Evil or Very Mad

Naposledy upravil czolgos dne út listopad 01, 2005 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojojojo budem se opravovat a znamkovat Laughing Teda radej ne,asi bych taky spatne dopadl Cool Hele a jake i,y se pise ve slove visne? Ja slysel,ze kdyz jsou zelene a tvrde tak "Y" a kdyz jsou zrale a mekke tak"i" Laughing
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Czologos - s ohledem na to, ze nazev tematu je : Co jsme za lidi, si myslim, ze rec muze byt i o pravopise. Vim, ze ten neni zrovna tvou silnou strankou, ale proc se neco nepriucit? Wink

Je mi teda uplne fuk, jak Evicka umi ci neumi, ale neni mi jedno, kdyz blbe keca. A taky mi neni jedno, ze si zrejme dospely jedinec rika zdrobnelinou. Pokud to neni totalni vypatlanec.

Ale i tak hezky den vsem.
ocean*

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne ze jo, Pepco! Tvrdy a zeleny jsou vysne. Razz
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Czologos - s ohledem na to, ze nazev tematu je : Co jsme za lidi, si myslim, ze rec muze byt i o pravopise. Vim, ze ten neni zrovna tvou silnou strankou, ale proc se neco nepriucit? Wink

Je mi teda uplne fuk, jak Evicka umi ci neumi, ale neni mi jedno, kdyz blbe keca. A taky mi neni jedno, ze si zrejme dospely jedinec rika zdrobnelinou. Pokud to neni totalni vypatlanec.

Ale i tak hezky den vsem.

No prave. Tady vidis, jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem. Sice nevim proc, ale deje se to skoro na vsech ceskych (slovenskych) diskusich, ze kdyz uz nekomu dochazi argumenty a nevi, co by napsal, tak se tema stoci na pravopis. A pak se na to nabali dalsi.
A uz vubec nechapu, co ti vadi na tom, jaky kdo ma nick. Co kdybys nam radsi rekla, proc jsi si zmenila ten svuj Wink

PS: aby te to nedrazdilo, tak jsem si svuj predchozi prispevek upravil.
ocean*

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja zase nechapu, co je komu do toho, proc jsem zmenila nick. Asi jsem k tomu mela duvod... Wink

Neni to pravopise. Je to o tom, ze kdyz uz teda dotycna nekoho opravuje, ze dela chybu, mela by aspon VEDET.

Ano - vadi mi zdrobneliny. Jeste nejake otazky? Laughing
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Evicko....

http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=6f2af24ddc68751494a1be8b14897f90&qr=spojky

Pred *S*P*A*M* se pise carka, prostuduj si Pravidla ceskeho pravopisu, nez sem zacnes zase psat blbosti.

Asi te, Ocean, zklamu, ale pred "nez" se v tomhle pripade carka opravdu nepise. Duvodem je to, ze se tady jedna o spojku souradici, takze Pravidla by si mel asi prostudovat nekdo jiny nez Evicka. A to ne jenom polovicate.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka P. napsal:
ocean* napsal:
Evicko....

http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=6f2af24ddc68751494a1be8b14897f90&qr=spojky

Pred *S*P*A*M* se pise carka, prostuduj si Pravidla ceskeho pravopisu, nez sem zacnes zase psat blbosti.

Asi te, Ocean, zklamu, ale pred "nez" se v tomhle pripade carka opravdu nepise. Duvodem je to, ze se tady jedna o spojku souradici, takze Pravidla by si mel asi prostudovat nekdo jiny nez Evicka. A to ne jenom polovicate.

ocean*

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Např.: Je lepší, než jsem si myslel. -- Jsem na tom lépe, než jsem byl tehdy. -- Spal, jako by ho do vody hodil. -- Ale: Je lepší než já. -- Jsem na tom nyní lépe než tehdy. -- Spal jako zabitý. -- Mám ho ráda jako vlastního bratra.

Holky, mate pravdu! Velka omluva!
britanica
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 11:11 pm    Předmět: rozdil mezi cechy a Amiky Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
gejza38 zajimave Laughing delam totez a mam uplne supr Americke zakazniky.No Tvoje chyba nemas delat pro Indy a cernochy Very Happy

Ja mam stejne zkusenosti. Mame malou stavebni firmu (hlkavne opravy, nekdy nova stavba).delame jen pro Amiky, nebo Zidy (Americany). mame stale zakzniky,kteri uz leta vyuzivaji nasich sluzeb a nejsou na nas jen hezci,kdyz nas potrebuji.
Akorat s Zidy je problem pri placeni. Ti opravdu neradi plati a uz vubec ne na cas. beda,kdyz zaokrohlite ucet,ktery treba je na 2,459.89 a kalkulacka vyhodi 2,459.90 a Vy jim to poslete. ten jeden cent opravi a nezaplati. A to mame zakazniky, kteri jsou nesmirne bohati, samy doktor, ci pravnik. Vlastne ani neznam zadneho chudeho Zida, ale lakomi jsou vsichni do jednoho. Ale zakaznik je zakaznik.
ocean*

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 4:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim, nezkoumala jsem, kdo je ci neni zidovskeho puvodu. Krome smluv s vetsimi podniky pracuju i jako opravna PC. Nikdy nemam problem s placenim stredni tridy, nekdy mam problem s placenim bohatych, ale vzdycky mam problem s placenim nejbohatsiho pana XY III. Plati na posledni chvili a hodne nerad a casto mi dluzi za 3-4 mesice. Jsem v klidu, vim, ze to od nej dostanu, ale uz jsem se skamaradila s jeho sekretarkou a tak vim, jak velmi nerad podepisuje seky.... Razz
A je fakt, ze ,,normalni lide " proste vezmou na vedomi estimate a nediskutuji, na rozdil od opravdu bohatych.
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i kdyz na pruzkumy moc neverim (ac statistik Smile ), tak je tu clanek k zamysleni

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A060123_153815_domaci_ad
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ziju v CR uz bezmala 20 let, ve statech sem zatim jeste nebyl Crying or Very sad Crying or Very sad ale tedka odmaturuju a hura tam, sem fakt zvedavej, co me tam ceka, ale to s cechama a amikama, Me tady cesi uz docela stvou, nevim cim to je, esli tim jak byl komunismus a nikdo nemohl svobodne "dychat" a pak najednou obrat o 180 stupnu a prisel kapitalismus, opravdu nevim, ale dnesni cesi mi prijdou ignorantni, kdyby skupinka lidi videla jak v parku prepadavaj holku nejaky zvrhlici, myslite si ze by ji pomohli?? i kdyby ten zvrhlik byl jeden a v ty skupince bylo vic lidi?? ja bych rekl ze asi ne, cesi dou po ulici a koukaj pred sebe a nic je nezajima, de jim jen a jen o sebe, navzajem si zavidi, i kdyz ma nekdo jen o trochu lepci vec(auto, dum) tak to ten druhej nevydejcha, zavist, to je tedka modni trend v CR. To me fakt stve. a ja takhle skoncit nechci, pokad je to ve statech fakt jiny(samozrejme vsude se najdou takovyhle lidi)a americka multikulturni spolecnost je vice tolerantni, otevrena a pratelstejsi nez tady v cechach, tak to teda at uz tam sem Laughing , Zas abych jen nehanil, je spoustu cechu kerych si vazim a mam je rad, ale kdyz vemu celkovej pohled na republiku je to bohuzel tak jak sem napsal, Tohle samy si mysli i nas Americkej lektor(ze Santa Barbary) ten je maximalne v pohode a vsichni na skole ho milujou, jeho i jeho zenu, kera tu rovnez uci, i kdyz se s nim clovek nekdy neshodne, vzdy se to vyresi, a kolikrat se mi stalo ze kdyz byl treba na omylu on tak se omluvil, a vysvetlili sme si to, to u ostatnich ucitelu neznam. A i z toho co nam vypravel, o zivote ve statech ale i v nemecku, Svedsku, a Australii mi vypliva ze vsude dobre doma nejhur, Crying or Very sad
je to muj nazor a nikomu ho nevnucuju, a je mozny ze az nekdy prijedu do statu tak budu treba neprijemne prekvapen, i to je mozny, ale ja verim ze to bude v pohode, uz to jak vidim kolik cechu ve statech zije, vsude mozne, jak drzi komunitu se mi libi, aby to nedopadlo tak, ze "Ceska Repblika" ve statech bude vice ceska nez ta v Evrope Exclamation
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
...Me tady cesi uz docela stvou, nevim cim to je, esli tim jak byl komunismus a nikdo nemohl svobodne "dychat" a pak najednou obrat o 180 stupnu a prisel kapitalismus, opravdu nevim, ale dnesni cesi mi prijdou ignorantni, kdyby skupinka lidi videla jak v parku prepadavaj holku nejaky zvrhlici, myslite si ze by ji pomohli?? i kdyby ten zvrhlik byl jeden a v ty skupince bylo vic lidi?? ja bych rekl ze asi ne, cesi dou po ulici a koukaj pred sebe a nic je nezajima, de jim jen a jen o sebe, navzajem si zavidi, i kdyz ma nekdo jen o trochu lepci vec(auto, dum) tak to ten druhej nevydejcha, zavist, to je tedka modni trend v CR. To me fakt stve.

No, rozumím co píšeš, ale jestli se domníváš že USA je ráj na zemi kde pečené holuby létají do huby a ulice jsou dlážděné zlatem, tak se budeš trochu zklamán.

Takového bezohledného Čecha kterého jsi popsal uvidíš spíš ve velkoměstě, ale moc né mimo město. Je to podobné v každé zemi.
xxxxxxxxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tohle me dojima nejvic
vsichni tady tak strasne nadavaj na ostatni cechy
jak jsou spatni
jak jsou zli
jak jsou lakomi
jak kradou

a kurva, vy a vasi rodice nejsou cesi??
Nebo jste snad lepsi nez vsichni ostatni??
Myslite si ze vsichni cesi kradou, pomlouvaj atd...
Uz s tema kecama taky prestante ...

Rolling Eyes ty vole to by jednoho omyli, fakt....

nejlepsi je ze vetsina lidi co sem chodi na chico web furt jen zavidi a stve je ze se ostatni maji lip...

Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Další
Strana 4 z 14

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com