|
|
| Autor |
Zpráva |
FH12 Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2006 5:50 pm Předmět: Poradte mi,diky |
|
|
Ahojte všichni tady,
potřebuju poradit snad se vším Jak je to USA s řidičákama(pozor C,E nákladáky)jestli tam budu muset dělat znovu papíry adt.Kde stáhnu formulář na zelenou kartu a jak se ten form přesně jmenuje.
PS.jezdim v CZ pro NL s kamionem a uz mě tady všichni ..... Tak se chci dostat za vodu:-)
Zatím diky R. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po leden 16, 2006 8:17 am Předmět: |
|
|
Cau chlape, predstavujes si to nejak jednoduse, ne?
Ridicak na nakladak musis samozrejme udelat v USA.
Na co potrebujes form na zelenou kartu? Jestli jsi mel namysli ucast v loterii o zelenou kartu, tak ta nedavno skoncila a dalsi kolo bude az na podzim.
Zkus nejdrive projit prispevky zde na foru. Je toho tady uz docela dost napsany.
Good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FH12 Anonymní
|
Zaslal: po leden 16, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
díky za info.Už jsem toho tady dost přečetl,ale nic o C,E tady neni.Form jsem chtel jen abych věděl o co jde.Pokud budeš vědět víc o řidičákách na nákl.(testy,předpisy,ceny za autoškolu,odkazy.)tak ti budu vděčný.Ještě jednou diky R. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: po leden 16, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
| FH12 napsal: | Ahoj,
díky za info.Už jsem toho tady dost přečetl,ale nic o C,E tady neni.Form jsem chtel jen abych věděl o co jde.Pokud budeš vědět víc o řidičákách na nákl.(testy,předpisy,ceny za autoškolu,odkazy.)tak ti budu vděčný.Ještě jednou diky R. |
Precetl jsi toho dost?Tak jsi se asi i docetl,ze lide co uz tady jsou,maji problemy si ridicak i prodlouzit,natoz udelat novy a ty prijedes a proste se prihlasis do kurzu,tak jako jsi to udelal v Cechach?Tak nejak jsi si to predstavoval?
Na to,aby jsi si udelal ridicak na trucky potrebujes SSN,mas?Mas uz vubec vyrizene vizum?
Proc nejdes jezdit do Anglie? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út leden 17, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
Nevím jestli v ČR učí DOT regulations, OSHA regulations, jestli učí všechno v anglických jednotkách, atd. Učí se kolik stop je maximální délka nebo kolik liber je maximální váha náklaďáků? Učí se kolik hodin máš právo řídit než si musíš odpočinout? Učí se na jakých vlnách máš právo vysílat?
Jestliže ne, proč se domníváš že nějaká pojišťovna měla zájem Tě pojistit?
Uvědom si že i velice základní věci o náklaďákách je v USA hodně odlišné od toho jak se to dělá v Evropě. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: út leden 17, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Nevím jestli v ČR učí DOT regulations, OSHA regulations, jestli učí všechno v anglických jednotkách, atd. Učí se kolik stop je maximální délka nebo kolik liber je maximální váha náklaďáků? Učí se kolik hodin máš právo řídit než si musíš odpočinout? Učí se na jakých vlnách máš právo vysílat?
Jestliže ne, proč se domníváš že nějaká pojišťovna měla zájem Tě pojistit?
Uvědom si že i velice základní věci o náklaďákách je v USA hodně odlišné od toho jak se to dělá v Evropě. |
Mlynku,musim byt uprimny,ale ja dodnes nevim,co znamenaji ty zkratky..jasne cisla,to si muzu precist na aute,ale skola,pokud me to ucila,tak mi to vypadlo z hlavy..ale to je tim,ze se o me starala firma,proste zadne starosti o nic..Ted mi to zacina a treba prave dnes,jsem byl tyhle veci na firme zarizovat a byl jsem uplne mimo..Hodili prede me nekolik stranek papiru a podepis..tohle je to,tohle ono..a ja byl absolutne v prdeli..navic,tahle firma ma jedno z nejhorsich jmen v okoli..
Tak jsem ty "dluhopisy"sebral a ze vse podepisu zitra..
Nekdy premyslim,jestli jsou mi tyhle stresy zapotrebi.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FH12 Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 12:10 pm Předmět: |
|
|
To co mi píšete je asi zhruba to co jsem věděl,ale díky:-)bylo mi hned jasný,že si stejně budu muset nějak poradit sám jako vždy:-)Po anglii netoužím a navíc je tam řidič kamionu jako jeden z alernativních trestů.
Pokud bude vědět někdo neco konrétního,tak budu moc rád.R. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim,ze jsi rady dostal..
Zkusim to jeste jednou.
Ano,musis si udelat znova ridicak,pokud chces jezdit ve statech.Jedna vec se tady nerekla,az sem pojedes,nech si doma udelat ridicak mezinarodni,ten pak ukazes v autoskole,ktera te tim padem bude stat o dost mene..Ale opet musim opakovat,na to,aby jsi si ten ridicak udelal,potrebujes SSN(social security number)
Jestli mas jeste jine otazky,klidne se ptej,urcite ti nekdo rad poradi,nebo me doplni,pokud jsem na neco zapomel.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|