|
|
| Autor |
Zpráva |
vlastina Anonymní
|
Zaslal: st leden 18, 2006 5:00 am Předmět: Jak se vratit do usa... |
|
|
| Ahoj lidicky, hledam rady, nazory nebo jakekoliv pripominky. Byla jsem v USA 3,5 roku, puvodne jsem prijela jako au-pair, ale prekrocila jsem povolenou lhutu jednoho roku, pred pulrokem jsem se vratila zpet do CR a ted hledam a hledam zpusoby jak se zpet vratit do USA vzhledem k tomu co jsem cetla na netu nemam temer zadne sance dostat vizum, nemam zadne zavazky k CR...atd vsak vite sami co je treba. Spise premyslim o jinych zpusobech jak se tam dostat treba pre Kanadu atak, pokud mate nekdo nejake zkusenosti rady nebo podbne budu vdecna za vse moc Vam vsem dekuji za pozornost a mejte se krasne at uz jste tady(cr) nebo tam (usa) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dexter Anonymní
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 3:33 pm Předmět: |
|
|
| A prez Kanadu se tam chces dostat jako jak? Tam prece potrebujes take vizum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
totenkopf Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Neni pravda, ze nemas temer zadnou sanci, na velvyslanectvi v Praze viza dostava vic nez 90% zadatelu, tak myslim, ze to prinejmensim za pokus stoji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 07, 2007 1:56 pm Předmět: [quote="Dexter"]A prez Kanadu se tam chces dostat |
|
|
pane,pane vy jste ale bambula  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:46 pm Předmět: Re: Jak se vratit do usa... |
|
|
| vlastina napsal: | | Ahoj lidicky, hledam rady, nazory nebo jakekoliv pripominky. Byla jsem v USA 3,5 roku, puvodne jsem prijela jako au-pair, ale prekrocila jsem povolenou lhutu jednoho roku, pred pulrokem jsem se vratila zpet do CR a ted hledam a hledam zpusoby jak se zpet vratit do USA vzhledem k tomu co jsem cetla na netu nemam temer zadne sance dostat vizum, nemam zadne zavazky k CR...atd vsak vite sami co je treba. Spise premyslim o jinych zpusobech jak se tam dostat treba pre Kanadu atak, pokud mate nekdo nejake zkusenosti rady nebo podbne budu vdecna za vse moc Vam vsem dekuji za pozornost a mejte se krasne at uz jste tady(cr) nebo tam (usa) | Sme v Eu ser na usa... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 6:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj
to by mi zajimalo jestli uz jsi nasla ten zpusob, nebo jestli uz jsi tam. Tak se ozvi docela by me to zajimalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raja1 Anonymní
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
| Ahoj, moje kamaradka se vratila pred rokem do USA (s manzelem tady prekrocili pobyt o dva roky)pri odletu neodevzdali I-94, kamaradky manzelovi sebrali otlacky. Ted maji rocni dceru a byli zadat o viza do USA minuly tyden a cela rodina vizum dostala. takze to bez urcite zkusit, za to nic denas, treba to vyjde, good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
| raja1 napsal: | | Ahoj, moje kamaradka se vratila pred rokem do USA (s manzelem tady prekrocili pobyt o dva roky)pri odletu neodevzdali I-94, kamaradky manzelovi sebrali otlacky. Ted maji rocni dceru a byli zadat o viza do USA minuly tyden a cela rodina vizum dostala. takze to bez urcite zkusit, za to nic denas, treba to vyjde, good luck. |
Vizum v zadnem pripade neznamena ze je do US pustej. To neni zaruka. V tomhle pripade je 80% sance ze rodinu poslou zpatky. Nerad strasim, ale znam osobne par pripadu kdy se tohle prihodilo. Vsechno je v US prisnejsi nez kdykoliv ve minulosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
raja1 Anonymní
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
| to bouncingczech: To je mozne, nekdo mi to uz take rikal, ze i kdyz ti daji v Cechach vizum neznamena to uz 100 % zaruku, ze te sem pusti. Jato jen uvedla jako priklad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|