Jak se vratit do usa...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak se vratit do usa...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
vlastina
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2006 5:00 am    Předmět: Jak se vratit do usa... Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky, hledam rady, nazory nebo jakekoliv pripominky. Byla jsem v USA 3,5 roku, puvodne jsem prijela jako au-pair, ale prekrocila jsem povolenou lhutu jednoho roku, pred pulrokem jsem se vratila zpet do CR a ted hledam a hledam zpusoby jak se zpet vratit do USA vzhledem k tomu co jsem cetla na netu nemam temer zadne sance dostat vizum, nemam zadne zavazky k CR...atd vsak vite sami co je treba. Spise premyslim o jinych zpusobech jak se tam dostat treba pre Kanadu atak, pokud mate nekdo nejake zkusenosti rady nebo podbne budu vdecna za vse moc Vam vsem dekuji za pozornost a mejte se krasne at uz jste tady(cr) nebo tam (usa)
Dexter
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2006 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A prez Kanadu se tam chces dostat jako jak? Tam prece potrebujes take vizum
totenkopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni pravda, ze nemas temer zadnou sanci, na velvyslanectvi v Praze viza dostava vic nez 90% zadatelu, tak myslim, ze to prinejmensim za pokus stoji
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 1:56 pm    Předmět: [quote="Dexter"]A prez Kanadu se tam chces dostat Odpovědět s citátem

pane,pane vy jste ale bambula Laughing Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 2:46 pm    Předmět: Re: Jak se vratit do usa... Odpovědět s citátem

vlastina napsal:
Ahoj lidicky, hledam rady, nazory nebo jakekoliv pripominky. Byla jsem v USA 3,5 roku, puvodne jsem prijela jako au-pair, ale prekrocila jsem povolenou lhutu jednoho roku, pred pulrokem jsem se vratila zpet do CR a ted hledam a hledam zpusoby jak se zpet vratit do USA vzhledem k tomu co jsem cetla na netu nemam temer zadne sance dostat vizum, nemam zadne zavazky k CR...atd vsak vite sami co je treba. Spise premyslim o jinych zpusobech jak se tam dostat treba pre Kanadu atak, pokud mate nekdo nejake zkusenosti rady nebo podbne budu vdecna za vse moc Vam vsem dekuji za pozornost a mejte se krasne at uz jste tady(cr) nebo tam (usa)
Sme v Eu ser na usa...
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
to by mi zajimalo jestli uz jsi nasla ten zpusob, nebo jestli uz jsi tam. Tak se ozvi docela by me to zajimalo.
raja1
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, moje kamaradka se vratila pred rokem do USA (s manzelem tady prekrocili pobyt o dva roky)pri odletu neodevzdali I-94, kamaradky manzelovi sebrali otlacky. Ted maji rocni dceru a byli zadat o viza do USA minuly tyden a cela rodina vizum dostala. takze to bez urcite zkusit, za to nic denas, treba to vyjde, good luck.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raja1 napsal:
Ahoj, moje kamaradka se vratila pred rokem do USA (s manzelem tady prekrocili pobyt o dva roky)pri odletu neodevzdali I-94, kamaradky manzelovi sebrali otlacky. Ted maji rocni dceru a byli zadat o viza do USA minuly tyden a cela rodina vizum dostala. takze to bez urcite zkusit, za to nic denas, treba to vyjde, good luck.

Vizum v zadnem pripade neznamena ze je do US pustej. To neni zaruka. V tomhle pripade je 80% sance ze rodinu poslou zpatky. Nerad strasim, ale znam osobne par pripadu kdy se tohle prihodilo. Vsechno je v US prisnejsi nez kdykoliv ve minulosti.
raja1
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bouncingczech: To je mozne, nekdo mi to uz take rikal, ze i kdyz ti daji v Cechach vizum neznamena to uz 100 % zaruku, ze te sem pusti. Jato jen uvedla jako priklad.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com