|
|
| Autor |
Zpráva |
Minařík Aleš
Registrace: 23. 11. 2005 Příspěvky: 4 Bydliště: Třebíč,
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:40 pm Předmět: Vízum do USA v Anglii |
|
|
| Zdarec,nevite někdo jak je to z vízem do USA kdybych zkusil zažádat v Anglii? V čr už mě třikrat zamítli. To bude asi problém,že jo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 913 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po leden 16, 2006 8:24 am Předmět: |
|
|
Z webu US embassy v Praze:
"Všem žadatelům doporučujeme, aby žádali ve své vlastní zemi. Nejsme schopni zjistit, v jaké situaci se nacházíte ve své vlasti a proto s největší pravděpodobností by bylo vaše vízum zamítnuto."
Ale proc to nezkusit. Prinejhorsim te zamitnou poctvrty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hajeki
Registrace: 22. 01. 2006 Příspěvky: 1 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 9:22 pm Předmět: Vízum do USA v Anglii |
|
|
Cau, v lete 2005 sem dostal vizum na US ambasade v Guayaquil v Evadoru a jediny, co je zajimalo bylo, jestli mam legalni pobyt tam.. Krome dokladu k vizu chteli jen mistni dokumenty od imigracniho a adresu + duvod, proc si to nemuzu jet vyridit do Prahy (prace na miste a rekl sem, ze pak pojedu primo do US, ale zadny doklad sem o tom stejne nemel). Pritom na pracovni vizum sem v Ekvadoru taky nebyl, bylo to jen na tri mesice..
Je mi jasny, ze u nepracovniho viza do US (tohle bylo H1) to bude totalne jinak, ale mozna je to jedna z cest, jak to ziskat jinde nez doma. A natuty to taky nepujde, kdyz budes v Anglii jen jako turista.
Mozna se nechat v Anglii naoko zamestnat a pak to zkusit, ale to mi prijde trochu prekombinovane a hlavne nezarucene.. Good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|