|
|
| Autor |
Zpráva |
michal Anonymní
|
Zaslal: st leden 04, 2006 7:17 pm Předmět: SSN k vizu H-4 (H1B) ?? |
|
|
ahoj, jsme s manzelkou na FL, ja na H1-B, manzelka dostala na zaklade meho viza dopasu H4. Obe viza jsou trilete. Nevite nekdo, jestli manzelka muze dostat SSN??? Zatim jsme ziskali rozdilne informace a prvni pokus dopadl neuspesne- pry musi mit pracovni vizum...
To tady ma byt tri roky bez SSN a potazmo bez ricicaku? Jestli mate nekdo zkusenost, dejte pls vedet. Michal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 04, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
| ss# bohuzel nedostane.Je pravda,ze by musela mit pracovni vizum.Overena informace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 04, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Jo jeste neco.Ridicak by mela dostat bez problemu.Info z FL. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Anonymní
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 12:25 pm Předmět: |
|
|
Michale,
Na Floride k obdrzeni DL nepotrebujes SSN ale poze platna viza z I-94 kartou. Doba platnosti DL bude po dobu platnosti co mas I-94.
Bohuzel SSN co davali pred 4 roky NOT VALID FOR EMPLOYMENT uz bohuzel nedavaji, takze bych poradil si zajet na www.uscis.gov a podivat se na tva viza a status, a zaroven by tam mela byt i kolonka co se tice manzelky a deti.
Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Libor napsal: | Michale,
Na Floride k obdrzeni DL nepotrebujes SSN ale poze platna viza z I-94 kartou. Doba platnosti DL bude po dobu platnosti co mas I-94.
Bohuzel SSN co davali pred 4 roky NOT VALID FOR EMPLOYMENT uz bohuzel nedavaji, takze bych poradil si zajet na www.uscis.gov a podivat se na tva viza a status, a zaroven by tam mela byt i kolonka co se tice manzelky a deti.
Hodne stesti. |
FL je velky stat,ale na mnoha mistech uz ani ridicaky s dobou platnosti po dobu povoleneho pobytu NEVYDAVAJI.Ale pokud ma jeho zena viza H4,tak ridicak pro ni neni problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|