|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1000 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 5:43 pm Předmět: X-mas |
|
|
Tak vesely Vanoce
BTW kdy si davate darky? Po cesku 24. nebo po americku 25. rano?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
Taky vsem preju i do noveho roku.
#year {
pf: 2006;
}
A hodne stesti a splnenych snu.
PS: asi si dam predsevzeti, ze od noveho roku se prestanu prezirat a zacnu zase cvicit yogu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
Taky vsem vesele vanoce a stastny Novy rok 2006 At se kazdeme vyplni to po cem touzi
jinak darky samozrejme 24 a na veceri smazeny kapr a bramborovy salat. Tak pozor na kosti kdo budete jist taky kapra |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: so prosinec 24, 2005 3:47 am Předmět: |
|
|
Krasne Vanoce VSEM!!!!!
Jezisek k nam chodi 24.prosince vecer. Akorat to stiha, nadeli v Cesku a sup, uz je tady! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: so prosinec 24, 2005 4:57 am Předmět: |
|
|
Vesele Vanoce,stastny Novy rok.Hodne jidla,hodne piti,slunicko at Vam sviti.A ten,kdo tam snizek ma,at nevaha,posila.U nas v teplem kraji neni,tak alespon na 2 tejdny.Zalyzujem,zasankujem,dobre lidi podarujem.Jezisek pak prileti,darky nam tu zabali.K veceri si dame salat,jednu rybu z rybnika a kdo pujde kolem nas,at nevaha zazvoni.My mu rybku dame take,ta mu prani vyplni.
Prejte si co jen chcete,hlavne zdravi at mate.Vanoce jsou svatku klidu,presto stoji hodne sil.Vzpomente si na sve blizke,hned Vam bude preci lip.
Hezke a Vesele.
P.S. a nezapomente poslat ten snih!!Alespon na dnesek!
Diky
Jinak k nam chodi jezisek 24 vecer.Ja nevim,ale ceska tradice je ceska tradice,at jsem kde jsem.Decka uz zkousela parkrat,ze darky budou 25 rano.Bohuzel,maji smulu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so prosinec 24, 2005 9:54 am Předmět: |
|
|
PUJCIL JSEM SI MILION,MEL JSEM DARKU KAMION,NEPLATIL JSEM SPLATKY,VZALI SI TO ZPATKY. NEZBYL ANI DARECEK,VZALI MI I DOMECEK,NEPLATIL JSEM DANE,VZALI MI I SANE. NEVIM SI UZ RADY,SOB MI CHCIPL HLADY,V LESE MAM TED PELISEK,SERU NA VAS JEZISEK!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: so prosinec 31, 2005 4:32 am Předmět: Happy New Year... |
|
|
...celému chicagu-cz.com, site adminovi, všem jeho moderátorům, uživatelům ale i anonymům přeju do roku 2006 jen to nejlepší - a ať se v příštím roce splní každému jeho největší přání...
zdraví exc.ment.def. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: so prosinec 31, 2005 5:55 am Předmět: |
|
|
At je proste uzasnej!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 272
|
Zaslal: so prosinec 31, 2005 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | PUJCIL JSEM SI MILION,MEL JSEM DARKU KAMION,NEPLATIL JSEM SPLATKY,VZALI SI TO ZPATKY. NEZBYL ANI DARECEK,VZALI MI I DOMECEK,NEPLATIL JSEM DANE,VZALI MI I SANE. NEVIM SI UZ RADY,SOB MI CHCIPL HLADY,V LESE MAM TED PELISEK,SERU NA VAS JEZISEK!!!! |
Ty vole!!!Ja jsem se ted nekde uprostred Wyomingu stacil na jidlo a napojil se,vlezl na tyhle stranky a po precteni tehle veci jsem se zacal tak hlasite smat,ze se cela hospoda otacela za mnou:-)))Fakt dobry..
Jinak taky,vse dobre do roku 2006,co nejvice penez a nejmin navstev imigracnich uredniku:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|