ziskani tax number

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ziskani tax number

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA
Autor Zpráva
macek
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 10:31 pm    Předmět: ziskani tax number Odpovědět s citátem

Muzete mi poradit co vse potrebuji poslat s zadosti o tax number?
Formu mam,ale chci si byt jista ze poslu vse napr.kopii pasu nebo bile karty.
Diky za odpovedi
Macek
johnkliment
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2005 6:24 pm    Předmět: Vyhozene penize Odpovědět s citátem

Myslim si,ze to jsou vyhozene penize a cislo na nic....mam toto cislo jiz 3-4 roky,ale bylo a je me nanic.Myslel jsem si,ze na nej budu moci pracovat,nebo,ze pak to bude snadnejsi ziskat treba Green C.,ale jak rikam nanic.Musel jsem se vratit do Evropy,rok jsem delal v Anglii,od tud jsem se po 2 letech stravenych v Evrope dostal s zpet s legalnim work visem a nyni cekam po 3 mesicich na vyrizeni green c.mam jiz sveho sponzora,tak uvidim.Jak rikam podle me je toto cislo nanic. John
klimentjan@seznam.cz
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2005 6:25 pm    Předmět: Vyhozene penize Odpovědět s citátem

Myslim si,ze to jsou vyhozene penize a cislo na nic....mam toto cislo jiz 3-4 roky,ale bylo a je me nanic.Myslel jsem si,ze na nej budu moci pracovat,nebo,ze pak to bude snadnejsi ziskat treba Green C.,ale jak rikam nanic.Musel jsem se vratit do Evropy,rok jsem delal v Anglii,od tud jsem se po 2 letech stravenych v Evrope dostal s zpet s legalnim work visem a nyni cekam po 3 mesicich na vyrizeni green c.mam jiz sveho sponzora,tak uvidim.Jak rikam podle me je toto cislo nanic. John
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2005 5:31 am    Předmět: Re: Vyhozene penize Odpovědět s citátem

johnkliment napsal:

Vis a ja si zase myslim,ze pro mnoho lidi je kazdy dokument,ktery neni falesny dulezity.A co se tyce ITIN,tak na nej muzes odvadet dane.Radeji budu odvadet dane na ITIN,nez dane neodvadet.
Pokud jsi mel toto cislo 3-4 roky,tak k cemu si ho mel?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com