|
|
| Autor |
Zpráva |
macek Anonymní
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:31 pm Předmět: ziskani tax number |
|
|
Muzete mi poradit co vse potrebuji poslat s zadosti o tax number?
Formu mam,ale chci si byt jista ze poslu vse napr.kopii pasu nebo bile karty.
Diky za odpovedi
Macek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
johnkliment Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 6:24 pm Předmět: Vyhozene penize |
|
|
| Myslim si,ze to jsou vyhozene penize a cislo na nic....mam toto cislo jiz 3-4 roky,ale bylo a je me nanic.Myslel jsem si,ze na nej budu moci pracovat,nebo,ze pak to bude snadnejsi ziskat treba Green C.,ale jak rikam nanic.Musel jsem se vratit do Evropy,rok jsem delal v Anglii,od tud jsem se po 2 letech stravenych v Evrope dostal s zpet s legalnim work visem a nyni cekam po 3 mesicich na vyrizeni green c.mam jiz sveho sponzora,tak uvidim.Jak rikam podle me je toto cislo nanic. John |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klimentjan@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 6:25 pm Předmět: Vyhozene penize |
|
|
| Myslim si,ze to jsou vyhozene penize a cislo na nic....mam toto cislo jiz 3-4 roky,ale bylo a je me nanic.Myslel jsem si,ze na nej budu moci pracovat,nebo,ze pak to bude snadnejsi ziskat treba Green C.,ale jak rikam nanic.Musel jsem se vratit do Evropy,rok jsem delal v Anglii,od tud jsem se po 2 letech stravenych v Evrope dostal s zpet s legalnim work visem a nyni cekam po 3 mesicich na vyrizeni green c.mam jiz sveho sponzora,tak uvidim.Jak rikam podle me je toto cislo nanic. John |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 385
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:31 am Předmět: Re: Vyhozene penize |
|
|
| johnkliment napsal: | | Myslim si,ze to jsou vyhozene penize a cislo na nic....mam toto cislo jiz 3-4 roky,ale bylo a je me nanic.Myslel jsem si,ze na nej budu moci pracovat,nebo,ze pak to bude snadnejsi ziskat treba Green C.,ale jak rikam nanic.Musel jsem se vratit do Evropy,rok jsem delal v Anglii,od tud jsem se po 2 letech stravenych v Evrope dostal s zpet s legalnim work visem a nyni cekam po 3 mesicich na vyrizeni green c.mam jiz sveho sponzora,tak uvidim.Jak rikam podle me je toto cislo nanic. John |
Vis a ja si zase myslim,ze pro mnoho lidi je kazdy dokument,ktery neni falesny dulezity.A co se tyce ITIN,tak na nej muzes odvadet dane.Radeji budu odvadet dane na ITIN,nez dane neodvadet.
Pokud jsi mel toto cislo 3-4 roky,tak k cemu si ho mel? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|