|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 4:49 pm Předmět: |
|
|
Z meho pohledu.Neni to jen o tom,kdo co dela a za kolik,ale co musi zivit.Pokud je nekdo sam,vydelala treba v McDonaldu 7 baku na hodinu,8 hodin denne,je to celkem 280 hrubeho(o placeni dani nemluvim).Tech 280 dolaru vynasobme 4(tydny),celkem je to 1120.Na samotneho cloveka,ktery bydli treba s kamaradem v apartmanu to neni spatne.
Druha strana...ten,kdo musi zivit pocetnejsi rodinu je to prd.Je na kazdem,za kolik dela a kolik vydela.Hlavne,kdyz je jak financne,tak i pracovne spokojeny.
Tak o co vlastne jde?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ja vedel, ze to zabere, konecne se tu neco deje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja vedel, ze to zabere, konecne se tu neco deje  |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
armer_Trottel Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Ano ano, tak tak kamaradi. Mate pravdu ja zadne rodinu nemam, jen 1 dite a na to neplatim a nebudu. Zkusim nasetrit tak 2000$ a odjedu do UK , tam muzu mit podobnou prace a mluvim tam English a budu ok permanentne navzdy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Jeste porad trvate na tom, ze tenhle moula nedela ostudu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 5:10 am Předmět: |
|
|
Big_Rig - no jsem ted zvedava na Scoutovu reakci na tohodle ryziho cloveka.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 5:15 am Předmět: |
|
|
A kdyz uz jsme u ty prace - jasne, ze se muzu povznest nad prachy a prozit svuj zivot nezatizena pozemskymi starostmi, deti se mohou naucit lovu a rybolovu, my se uskrovnime a najdeme si obydli v nejake pekne skale a budeme meditovat a bude nam prima.....
Nebo se muze stat, ze me moje prace bude naplnovat a uspokojovat a budu ji mit rada - a ke vsemu, jen tak mimochodem, bude i bajecne placena.
A ja, nizka a hrisna osoba, budu uzivat prijemneho zivota...
Hod po me kamenem, Scoute, ale mne je takhle fajn.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 11:10 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Big_Rig napsal: | Ostuda je predevsim to, ze je nekomu 23 a dela v burger jointu. Kdyby to byl aspon White Castle, Kumar  |
White Castle?? To je to nejhorsi co tu snad je To uz snad Waffle house nez WC  |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 12:22 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | A kdyz uz jsme u ty prace - jasne, ze se muzu povznest nad prachy a prozit svuj zivot nezatizena pozemskymi starostmi, deti se mohou naucit lovu a rybolovu, my se uskrovnime a najdeme si obydli v nejake pekne skale a budeme meditovat a bude nam prima.....
Nebo se muze stat, ze me moje prace bude naplnovat a uspokojovat a budu ji mit rada - a ke vsemu, jen tak mimochodem, bude i bajecne placena.
A ja, nizka a hrisna osoba, budu uzivat prijemneho zivota...
Hod po me kamenem, Scoute, ale mne je takhle fajn.  |
Zdravím, ocean*,
pokud děláš práci, která tě opravdu uspokojuje a navíc jsi spokojená i s financema, které za tuto práci dostáváš a potažmo tyto finance používáš k uspokojování tvých opravdových potřeb a potřeb tvé rodiny (a nikoliv proto, abys sousedům vytřela zrak), tak je všechno jak má být, ne? A navíc - pokud tvoje duchovno a duševno je v harmonii s výše nastíněným materiálnem, tak se můžeš (myšleno bez jakéhokoliv sarkasmu či ironie) nazývat šťastnou bytostí...a já ti to z celého srdce (jak to píšu, tak to myslím)přeju... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 9:02 am Předmět: |
|
|
armel-trottel
No ono v U.K. to take neni jednoduchy jak se zda. zalezi kde zijes v Anglii. Jestli v Londyne tak je tady najem pekne drahej a co videlas das jen za poplatky, samozrejme kdyz budes sherovat tak to bude levnejsi ale jinak Anglie se neda srovnavat z Amerikou. V USA je zivot daleko snadnejsi a pohodovejsi kdyz jsi tam legalne samozrejme.Ale jinakto neni v Anglii spatny. Jses tu jako doma co se tice papiru, vubev nic nepotrebujes jen se zaregistrovat.
Zatim cus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 9:09 am Předmět: |
|
|
UK nebo USA?
Co je pro vas lepsi?
Evropa nebo Amerika?
Kde vam to vice vyhovuje? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1322 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 8:12 am Předmět: |
|
|
| Kurvinek napsal: | UK nebo USA?
Co je pro vas lepsi?
Evropa nebo Amerika?
No, nevím jak ostatní, ale pro mě kde je lepší je jasné: USA. V UK oproti USA ceny většina věcí jsou vyšší, daně jsou vyšší, mzdy jsou nižší, pozemky jsou malinkaté, byty jsou malinkaté, auta jsou menší, počasí je mizerné, jídlo je dosti na nic, atd. Né že by UK bylo nějak špatné místo, rád UK navštěvuji (i když né tak často jak bych chtěl). A né že v USA je všechno růžové; hodně věcí mi na USA štve. Ale když jsme se s ženou po škole rozhodovali kam bychom se měli stěhovat, a prostudovali jsme si to, tak nám to bylo docela jasné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 8:19 am Předmět: |
|
|
Souhlasim z pdmlynkem. Jedina vec co je na U.K super je ze je to jen 2 hodky letadlem domu Jinak to je v USA Daleko jednodussi.
Zdravim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | To armer_Trottel:
po dlouhatanske dobe prispevek, ktery mi udelal opravdu dobre!
hochu drz se! ty budes jednou opravdu stastnej! nenechej se semlit to megalomanskou, chamtivou, konzumni a radoby vzdelanou a pokrokovou civilizaci "zapadniho typu"!
drz si odstup, co mozna nejvetsi miru nezavislosti a co mozna nejmensi miru zavislosti na cemkoliv a na komkoliv. rid se zdravim rozumem, cestuj, bud skromny, neobklopuj se zbytecnostmi a zbytecnym prepychem tak, jak se ti to snazi ze vsech stran vnutit. jedine tak prezijes v pohode, klidu a miru na dusi  |
mluvis mi z duse Scoute  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Kurvinek napsal: | UK nebo USA?
Co je pro vas lepsi?
Evropa nebo Amerika?
ja zila v UK 4 roky, ale to bylo jeste kdyz jsme meli do Unie daleko
ale vyridila jsem si national insurance card takze to bylo fajn.
V UK jsem teda zila jen ve velkych barakach, pocasi bylo stejny jako v Cechach, anglicani jsou ale suchari ale zase jsem tam mela vetsi kulturni vyziti...
v Killafornii je nadherny pocasi, hrozne prijemny lidi, ale myslim ze nezalezi na ostatnich lidech ale na cloveku samem...jak se clovek chova k ostatnim to dostane zpet - jak se rika we always get what we give
a i v UK i v US je lehky sehnat dobre placenou praci
a i v UK i v US je lehky dostat papiry
a i UK i US ma sve klady a zapory  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|