|
Autor |
Zpráva |
Mattes Anonymní
|
Zaslal: so září 18, 2010 10:27 pm Předmět: Prosím o pár odpovědí do začátku |
|
|
Ahoj,
co jsem tak pročítal fórum,tak odpovědi na otázky jsou dvojího typu...buď:jseš ůplně blbej,anebo se najde někdo kdo pomůže.Nevim teda co mám čekat,ale doufám,že se někdo kladně ozve.Je mi 19 a chtěl bych do Ameriky. Studuju umění a grafickej design,takže řemeslo nemám,ale prachy na college taky ne.Angličtiny se nebojim a věřim si v ní.Pokus jsem to správně pochopil,tak legálně bez svatby se v USA žít nedá a nelegálně bych byl bez možností(řidičák,doklady,atd.).Nejradši bych v USA chvíli pracoval a zkoušel bych to na nějakou college.Nemyslim si,že můj chtíč bejt v USA je jenom mladická nerozvážnost nebo tak.Je tu někdo ochotnej mi pomoc?Popřípadě,když by všechno šlo tak nějak dobře,sejít se pak v USA a poradit přímo namístě co a jak?Díky předem za odpovědi a doufám,že mi s tím pomůžete pohnout:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 06. 06. 2007 Příspěvky: 174 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: po září 20, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tady ti nikdo zadnej presnej recpet jak na to neda, protoze zadnej proste neexistuje. Jestli vazne chces tak ty sam najdes cestu jak to udelat. Nasly ji miliony pred tebou.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4053 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po září 20, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
ja jsem zacinal tak, ze jsem jel do dallasu s petistovkou v kapse, kde jsem mel slibenou tutovou praci a lidi co mi tutove pomuzou do zacatku.. no a v realu to dopadlo tak, ze nic z toho co jsem mel dohodnute nedopadlo a ja mel volnou cestu do neznama..
v tom okamziku ma clovek ohromnou svobodu a sanci spojit se s astralem, nebo bohem, (kazdej tomu rika jinak) protoze nic jineho vlastne nema, jen to spojeni.. je to skvela zkusenost doporucuji kazdemu.. moc rad na to vzpominam..
nekdy si rikam, ze by nebylo spatne zase jednou okusit ten pocit kdyz clovek nema nic, nic co ho svazuje ani nic jisteho v dohledu, pouze vlastni viru.. je to vlastne chvile kdy je clovek v rukou bozich.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12908 Bydliště: Kanada
|
Zaslal: po září 20, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
miro napsal: | ja jsem zacinal tak, ze jsem jel do dallasu s petistovkou v kapse, kde jsem mel slibenou tutovou praci a lidi co mi tutove pomuzou do zacatku.. no a v realu to dopadlo tak, ze nic z toho co jsem mel dohodnute nedopadlo a ja mel volnou cestu do neznama..
v tom okamziku ma clovek ohromnou svobodu a sanci spojit se s astralem, nebo bohem, (kazdej tomu rika jinak) protoze nic jineho vlastne nema, jen to spojeni.. je to skvela zkusenost doporucuji kazdemu.. moc rad na to vzpominam..
nekdy si rikam, ze by nebylo spatne zase jednou okusit ten pocit kdyz clovek nema nic, nic co ho svazuje ani nic jisteho v dohledu, pouze vlastni viru.. je to vlastne chvile kdy je clovek v rukou bozich.. |
Miro, bezva prispevek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henek Veteran
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 2299 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po září 20, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
kazdy tomu rikame jinak nekdo "ze jsi v rukou bozich"nekdo ze umis resit situaci" ale mas pravdu kazdy by si to mel vyskouset |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattes Anonymní
|
Zaslal: út září 21, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
Diky za reakce. Chci se zeptat.Miro ty jsi v US legalne?jestli jo jak jsi k tomu z tehle situce dosel?Ja jsem premyslel,ze bych dorazil i takhle na blind,ale nevim jak je to pak s deportacema a tak...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3947 Bydliště: CA
|
Zaslal: út září 21, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
Mattes napsal: | Ahoj,
Diky za reakce. Chci se zeptat.Miro ty jsi v US legalne?jestli jo jak jsi k tomu z tehle situce dosel?Ja jsem premyslel,ze bych dorazil i takhle na blind,ale nevim jak je to pak s deportacema a tak...? |
zajimat by te melo co tady vubec budes delat. Co umis? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 24, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal,studuju umeleckou sklou,takze remeslo nemam,ale chtel bych nejaky solich kterym bych si vydelal akorat na preziti-ubytko a jidlo a zkusil bych se dostat na skolu v USA...je to moc nerealny?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
|
Zaslal: so září 25, 2010 2:01 am Předmět: |
|
|
co presne za art school studujes? co se graphic design tyce, tak treba lidi pro ktery ja hlidam, maji svoji reklamni agenturu a berou kazdy rok graphic designers z evropy a asie na intership, mozna zkus prozkoumat tuhle moznost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IndyGuy
Registrace: 04. 09. 2010 Příspěvky: 626 Bydliště: Indiana
|
Zaslal: so září 25, 2010 6:18 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Jak jsem psal,studuju umeleckou sklou,takze remeslo nemam,ale chtel bych nejaky solich kterym bych si vydelal akorat na preziti-ubytko a jidlo a zkusil bych se dostat na skolu v USA...je to moc nerealny?? |
Bez legalniho statusu se dnes na skolu nedostanes. Musis mit studijni vizum a pokud neprijedes "kvuli" skole a stale chces na studium, tak tve moznosti ziskat legalni status jsou hodne limitovane.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so září 25, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
@ dvvd: studuju primo graphic design,ale zatim z tohohle oboru mam jen maturitu...jsem v prvaku ma VOSce...myslis ze by jsi mi prosim mohl napsat troskuvic info?treba i kontakt ma rodinu?diky
@ IndyGuy: jak moc limitovane?a k ziskani studijniho stipka uz musim byt prijat ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
|
Zaslal: čt září 30, 2010 12:42 am Předmět: |
|
|
jmenuji se Shilo tv, vygugluj si je, posli jim resume a cover letter proc chces na intership. Vygugluj si o cem intership je a ktere companies prijimaji internisty. Vim ze v NYC beha miliony graphic designers internistu. Pak uz jen posilej hodne dobre resume a cover letters. Good luck |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|