Supeeer,Ostraaaavaaaa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Supeeer,Ostraaaavaaaa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa
Autor Zpráva
PiPi
Editor

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 3:48 pm    Předmět: Supeeer,Ostraaaavaaaa Odpovědět s citátem

http://www.youtube.com/watch?v=vh29CMrZ8fg
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry.
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry.

A znas ten original pisne,je to fakt dobre udelane(predelane)..........a lepsi zabery.......je to Ostraaaavaaaa Laughing Laughing
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec to neznám. Ale vážně je to pěkná písnička. Jestli máš link, pošli. Rád si to poslechnu.

V Ostravě nic neznám, ale vím že jedna část rodiny mé babičky z Ostravy pochází. Rád bych o Ostravě víc věděl.

To video je docela dobře sestřihané, ale ty záběry z Ostravy mi připadají docela zoufalé. Možná že to je kvůli tomu že to je černobílé. Spíš mi to připadé že to je post-apokoliptické město kde jen ten spěvák a spěvačka přežili.

Co takhle nějaké záběry z hlavní ulice nebo náměstí; z klášterů a zámku; z divadel a koncertních hal; z letiště a nádraží; z nějakého stadiónu; z nějakého kopce jak tam rostou na jaře květiny, na podzim pěkné barvy buků, v zimě lyžování, z nějakého jezera jak se děcka špláchou ve vodě a dospělí si dělají barbeque nebo se sluní, nebo si hrajou kopanou? A ty snímky z letadla by mohli být sakra tedy lepší; připadá mi to že to bylo focené když někdo Ostravu přelétal Túčkem a fotil to přes neumyté sklo.
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 1:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
pdmlynek napsal:

A znas ten original pisne,je to fakt dobre udelane(predelane)..........a lepsi zabery.......je to Ostraaaavaaaa Laughing Laughing

Ty jses z Ostravy? To jsem ani nevedel.
Chudaka Az Pete jsi od tud svym rejpanim "vystrnadila" Twisted Evil Wink
A on pritom tez pochazi z Ostravy Razz
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 5:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Vůbec to neznám. Ale vážně je to pěkná písnička. Jestli máš link, pošli. Rád si to poslechnu.

V Ostravě nic neznám, ale vím že jedna část rodiny mé babičky z Ostravy pochází. Rád bych o Ostravě víc věděl.

To video je docela dobře sestřihané, ale ty záběry z Ostravy mi připadají docela zoufalé. Možná že to je kvůli tomu že to je černobílé. Spíš mi to připadé že to je post-apokoliptické město kde jen ten spěvák a spěvačka přežili.

Co takhle nějaké záběry z hlavní ulice nebo náměstí; z klášterů a zámku; z divadel a koncertních hal; z letiště a nádraží; z nějakého stadiónu; z nějakého kopce jak tam rostou na jaře květiny, na podzim pěkné barvy buků, v zimě lyžování, z nějakého jezera jak se děcka špláchou ve vodě a dospělí si dělají barbeque nebo se sluní, nebo si hrajou kopanou? A ty snímky z letadla by mohli být sakra tedy lepší; připadá mi to že to bylo focené když někdo Ostravu přelétal Túčkem a fotil to přes neumyté sklo.

To jsem se tedy opravdu nasmala,jak jsi to pekne vypsal Wink Laughing .......ja tedy Ostravu moc neznam,byla jsem tam jen parkrat a takovou si ju prave pamatuju......smutnou,zachmurelou a cerno-bilou,trebas se to ale zmenilo.......doufam.......nevim Smile

A tady mas ten "origos",ktery je take super,tak napis,ktere se ti libi vic,i kdyz jak uz jsem napsala,i ta "ceska verze" je hodne povedena Wink

http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 5:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
PiPi napsal:
pdmlynek napsal:

A on pritom tez pochgazi z Ostravy Razz

Ne nejsem z Ostravy a AzPeta jsem z tadyma nevystrnadila,sam napsal,"ze to uz psychicky nemohl vydrzet a ze byl na tohle Forum moc stary" Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 5:19 am    Předmět: Zlin.... Odpovědět s citátem

Odtud jsem tady jsem se narodila........................Zlín se v roce 2008 prezentuje v New Yorku prostřednictvím výstavy ZLíNY (Zlín in New York). K této výstavě vznikl i propagační film Zlína, který mapuje jeho současnost: ZLIN promo 2008 na YouTube........
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
Rumburak napsal:
PiPi napsal:
pdmlynek napsal:

Ne nejsem z Ostravy a AzPeta jsem z tadyma nevystrnadila,sam napsal,"ze to uz psychicky nemohl vydrzet a ze byl na tohle Forum moc stary" Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing

No tak se necerti, vzdyt jsem tam dal dabelsky certiky Twisted Evil
Pete a stary, vzdyt je mladsi nez ja Wink
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
PiPi napsal:
Rumburak napsal:
PiPi napsal:
pdmlynek napsal:

No tak se necerti, vzdyt jsem tam dal dabelsky certiky Twisted Evil
Pete a stary, vzdyt je mladsi nez ja Wink

Ja se necertim,proto jsem ti tam dala take certika Wink Laughing

A tady to mas,co Pete napsal:
""""It is booooring a mam pocit ze me prispevky jsou jen strata casu.
Udelej to vic zajimavejsi pro nas "duchodce" a mozna ze Ti budu moderatovat.""""

Hmmmm,tak "odesel asi nekam na duchodcovske Forum" Twisted Evil Laughing Laughing
Proste si nemohl zvyknout na to,ze mu nekdo odporuje,nemohl si zvyknout na mne......a to odpovida tomu veku,"starsi" si hure privykaji Twisted Evil Laughing Twisted Evil Laughing Laughing
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:

A tady mas ten "origos",ktery je take super,tak napis,ktere se ti libi vic,i kdyz jak uz jsem napsala,i ta "ceska verze" je hodne povedena Wink

Ach! Embarassed Nó, to tedy vidíš jak já o tom málo vím. Vůbec jsem neměl představu že to bylo od Jay-Z. Embarassed

Úplně chápu co chtěl tím Jay-Z říct, když se dívám na to video. Pro mě New York má takový zvláštní cit které žádné jiné město na světě nemá. Jsou tam dosti velké extrémní věci, jak bohatí lidé tak chudí, přelidnění, dosti odlišné problémy od lidí mimo New York (velké problémi pro nás jsou v NY maličkosti a naopak), velice drahé a velice levné ceny oproti ostatnímu světu, atd. Černobílé filmování má smysl a pomáhá ten cit vytvořit. Je to něco speciálního co se nedá dosti přeložit pro lidi co v NY nestrávili nějaký čas.

Taky je to problém to přeložit pro jiné město. Takže kdyby se podobné video udělalo o jiném městě, tak by to moc nešlo. Myslím že toto je přesně co se stalo s Ostravou. Proto chápu že se mi líbila musika a sestřih toho videa o Ostravě, ale snímky byly chudé.
Sad
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
PiPi napsal:

Ach! Embarassed Nó, to tedy vidíš jak já o tom málo vím. Vůbec jsem neměl představu že to bylo od Jay-Z. Embarassed

Úplně chápu co chtěl tím Jay-Z říct, když se dívám na to video. Pro mě New York má takový zvláštní cit které žádné jiné město na světě nemá. Jsou tam dosti velké extrémní věci, jak bohatí lidé tak chudí, přelidnění, dosti odlišné problémy od lidí mimo New York (velké problémi pro nás jsou v NY maličkosti a naopak), velice drahé a velice levné ceny oproti ostatnímu světu, atd. Černobílé filmování má smysl a pomáhá ten cit vytvořit. Je to něco speciálního co se nedá dosti přeložit pro lidi co v NY nestrávili nějaký čas.

Taky je to problém to přeložit pro jiné město. Takže kdyby se podobné video udělalo o jiném městě, tak by to moc nešlo. Myslím že toto je přesně co se stalo s Ostravou. Proto chápu že se mi líbila musika a sestřih toho videa o Ostravě, ale snímky byly chudé.
Sad

No jo, New York je New York,jedinecny a unikatni,i kdyz se mi tam moc nelibilo a zit bych tam nechtela,ale obe pisnicky maji neco do sebe,i kdyz ten original je skvely,ale prave proto se mi libi i ta Ostrava,protoze to cele tak nejak perfektne sedlo,jak "prdel na hrnec",jak rikavala moje teticka Wink Laughing Laughing
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora" Confused Confused
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora" Confused Confused

Jakyho informatora. Rolling Eyes Nevim o cem pises Confused
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
PiPi napsal:

Vcera (dnes rano) se "nam ozval" AZPete,mel "prispevek" na CO JSME ZA LIDI a zacinal........."""Rumbo dekuju za varovani"""" a opet rypal do mne ohledne toho jak jsem napsala,ze je "chudak stary a psychicky to tady nevydrzel" a psal,opet,ze tedy na Foru je bordel jak v tanku.........ale CLANEK NEKAM ZMIZEL,budto ho "nekdo" vymazal nebo si ho vymazal sam,ale......take by mne zajimalo,v cem jsi ho "varoval" Question Question A proc tedy jeho clanek(pripsevek zmizel) Question Confused Question
AzPete
Veteran

Registrace: 07. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo je zvedavy bude brzo stary. Wink
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Kdo je zvedavy bude brzo stary. Wink

LOOK WHO'S HERE.........AGAIN......... Twisted Evil Laughing
REJPAL
Editor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 1:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
Rumburak napsal:
PiPi napsal:

Vcera (dnes rano) se "nam ozval" AZPete,mel "prispevek" na CO JSME ZA LIDI a zacinal........."""Rumbo dekuju za varovani"""" a opet rypal do mne ohledne toho jak jsem napsala,ze je "chudak stary a psychicky to tady nevydrzel" a psal,opet,ze tedy na Foru je bordel jak v tanku.........ale CLANEK NEKAM ZMIZEL,budto ho "nekdo" vymazal nebo si ho vymazal sam,ale......take by mne zajimalo,v cem jsi ho "varoval" Question Question A proc tedy jeho clanek(pripsevek zmizel) Question Confused Question

Zadnej clanek jsem nevidel Confused
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
PiPi napsal:
Rumburak napsal:
PiPi napsal:

Zadnej clanek jsem nevidel Confused

Protoze si ho v zapeti vymazal a take nevim proc Question
Podle toho co tam napsal,to "vypadalo",ze jsi ho upozornil na to,co jsem napsala,proto ti tam dekoval "za varovani",tak nevim,co to jako melo znamenat a co si o tom mam myslet Confused a jeste tam "nabizel" sveho syna Magde Laughing
porad pise,jaky je tady na Foru bordel,ale porad se sem vraci,coz je mi opravdu "uplne putna",at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden" Twisted Evil Laughing
Big_Rig
Editor

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 2:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:

at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden" Twisted Evil Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A pak, ze tu neni sranda!!!!

Ted me fakt mrzi, ze sem to propas. Jinak ovsem musim rict, ze se Petovi nedivim. Vsadim boty, ze do Magdy se tady okamzite zamiloval kazdy red blooded chlap na foru Mr. Green
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 3:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
PiPi napsal:

at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden" Twisted Evil Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A pak, ze tu neni sranda!!!!

Ted me fakt mrzi, ze sem to propas. Jinak ovsem musim rict, ze se Petovi nedivim. Vsadim boty, ze do Magdy se tady okamzite zamiloval kazdy red blooded chlap na foru Mr. Green

Nooo je tu sranda,ale jen diky mne,musis uznat Wink Laughing Wink

Nevim proc AZPete svuj clanek vymazal,ale myslim si ze.....proto ze:
1) Prozradil Rumburaka,ze "bonzuje" Wink Laughing
2) Uvedomil si,ze "kuplirstvi je trestne" a nebo si to s tim synem rozmyslel a chce Magdu pro sebe Twisted Evil
3) Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi Twisted Evil Laughing Laughing Laughing
Big_Rig
Editor

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 3:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:

2) Uvedomil si,ze "kuplirstvi je trestne" a nebo si to s tim synem rozmyslel a chce Magdu pro sebe Twisted Evil
3) Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Dneska Ti to nak de Laughing Laughing Laughing Laughing

ad 1) To o Rumikovi vsichni vi, je to stary double agent s krycim kodem 000, stirred and shaken all the time

ad 2) To, ze je neco trestne Peta nikdy nezastavilo, one je totalni desperado, ale je mozne, ze si tu svou rodinu jen vymysli ... a pak rozhazuje site na nevinne slecny, jesteze Ty, Pipi, nejsi nevinna, takze jsi v bezpeci ... pred Petem, jak Te muze ujistit Dana, ja rozhazuju site i na vdane

ad 3) Opet jsem se pocural!!! Ta veta: Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi, je desna sranda. Paradne to Peta vystihuje ... a to dokonce dvojsmyslne Laughing Laughing Laughing Laughing

Kdyz Te vymanime z negativniho vlivu patmatu, rakouskych trollu a double agentu, tak z Tebe jeste neco bude Cool
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
PiPi napsal:

Dneska Ti to nak de Laughing Laughing Laughing Laughing

ad 1) To o Rumikovi vsichni vi, je to stary double agent s krycim kodem 000, stirred and shaken all the time

ad 2) To, ze je neco trestne Peta nikdy nezastavilo, one je totalni desperado, ale je mozne, ze si tu svou rodinu jen vymysli ... a pak rozhazuje site na nevinne slecny, jesteze Ty, Pipi, nejsi nevinna, takze jsi v bezpeci ... pred Petem, jak Te muze ujistit Dana, ja rozhazuju site i na vdane

ad 3) Opet jsem se pocural!!! Ta veta: Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi, je desna sranda. Paradne to Peta vystihuje ... a to dokonce dvojsmyslne Laughing Laughing Laughing Laughing

Kdyz Te vymanime z negativniho vlivu patmatu, rakouskych trollu a double agentu, tak z Tebe jeste neco bude Cool

Laughing Laughing Laughing

Tak teda musim uznat,ze si po dlouhe dobe skvele rozumime nebo je to snad poprve Wink Laughing Laughing Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sebechvala smrdi. Crying or Very sad
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Sebechvala smrdi. Crying or Very sad

ANONYMOVE JESTE VIC Twisted Evil Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA