|
Autor |
Zpráva |
PiPi Editor
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 3635
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 6030 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek napsal: | I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
A znas ten original pisne,je to fakt dobre udelane(predelane)..........a lepsi zabery.......je to Ostraaaavaaaa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 1:15 am Předmět: |
|
|
Vůbec to neznám. Ale vážně je to pěkná písnička. Jestli máš link, pošli. Rád si to poslechnu.
V Ostravě nic neznám, ale vím že jedna část rodiny mé babičky z Ostravy pochází. Rád bych o Ostravě víc věděl.
To video je docela dobře sestřihané, ale ty záběry z Ostravy mi připadají docela zoufalé. Možná že to je kvůli tomu že to je černobílé. Spíš mi to připadé že to je post-apokoliptické město kde jen ten spěvák a spěvačka přežili.
Co takhle nějaké záběry z hlavní ulice nebo náměstí; z klášterů a zámku; z divadel a koncertních hal; z letiště a nádraží; z nějakého stadiónu; z nějakého kopce jak tam rostou na jaře květiny, na podzim pěkné barvy buků, v zimě lyžování, z nějakého jezera jak se děcka špláchou ve vodě a dospělí si dělají barbeque nebo se sluní, nebo si hrajou kopanou? A ty snímky z letadla by mohli být sakra tedy lepší; připadá mi to že to bylo focené když někdo Ostravu přelétal Túčkem a fotil to přes neumyté sklo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 12908 Bydliště: Kanada
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 1:21 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | pdmlynek napsal: | I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
A znas ten original pisne,je to fakt dobre udelane(predelane)..........a lepsi zabery.......je to Ostraaaavaaaa  |
Ty jses z Ostravy? To jsem ani nevedel.
Chudaka Az Pete jsi od tud svym rejpanim "vystrnadila"
A on pritom tez pochazi z Ostravy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:12 am Předmět: |
|
|
pdmlynek napsal: | Vůbec to neznám. Ale vážně je to pěkná písnička. Jestli máš link, pošli. Rád si to poslechnu.
V Ostravě nic neznám, ale vím že jedna část rodiny mé babičky z Ostravy pochází. Rád bych o Ostravě víc věděl.
To video je docela dobře sestřihané, ale ty záběry z Ostravy mi připadají docela zoufalé. Možná že to je kvůli tomu že to je černobílé. Spíš mi to připadé že to je post-apokoliptické město kde jen ten spěvák a spěvačka přežili.
Co takhle nějaké záběry z hlavní ulice nebo náměstí; z klášterů a zámku; z divadel a koncertních hal; z letiště a nádraží; z nějakého stadiónu; z nějakého kopce jak tam rostou na jaře květiny, na podzim pěkné barvy buků, v zimě lyžování, z nějakého jezera jak se děcka špláchou ve vodě a dospělí si dělají barbeque nebo se sluní, nebo si hrajou kopanou? A ty snímky z letadla by mohli být sakra tedy lepší; připadá mi to že to bylo focené když někdo Ostravu přelétal Túčkem a fotil to přes neumyté sklo. |
To jsem se tedy opravdu nasmala,jak jsi to pekne vypsal .......ja tedy Ostravu moc neznam,byla jsem tam jen parkrat a takovou si ju prave pamatuju......smutnou,zachmurelou a cerno-bilou,trebas se to ale zmenilo.......doufam.......nevim
A tady mas ten "origos",ktery je take super,tak napis,ktere se ti libi vic,i kdyz jak uz jsem napsala,i ta "ceska verze" je hodne povedena
http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:16 am Předmět: |
|
|
Rumburak napsal: | PiPi napsal: | pdmlynek napsal: | I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
A on pritom tez pochgazi z Ostravy  |
Ne nejsem z Ostravy a AzPeta jsem z tadyma nevystrnadila,sam napsal,"ze to uz psychicky nemohl vydrzet a ze byl na tohle Forum moc stary"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:19 am Předmět: Zlin.... |
|
|
Odtud jsem tady jsem se narodila........................Zlín se v roce 2008 prezentuje v New Yorku prostřednictvím výstavy ZLíNY (Zlín in New York). K této výstavě vznikl i propagační film Zlína, který mapuje jeho současnost: ZLIN promo 2008 na YouTube........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:34 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | Rumburak napsal: | PiPi napsal: | pdmlynek napsal: | I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
Ne nejsem z Ostravy a AzPeta jsem z tadyma nevystrnadila,sam napsal,"ze to uz psychicky nemohl vydrzet a ze byl na tohle Forum moc stary"  |
No tak se necerti, vzdyt jsem tam dal dabelsky certiky
Pete a stary, vzdyt je mladsi nez ja  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 6:02 am Předmět: |
|
|
Rumburak napsal: | PiPi napsal: | Rumburak napsal: | PiPi napsal: | pdmlynek napsal: | I když to není můj styl muziky, je to docela pěkné. Škoda že tam ale nebyli lepší záběry. |
No tak se necerti, vzdyt jsem tam dal dabelsky certiky
Pete a stary, vzdyt je mladsi nez ja  |
Ja se necertim,proto jsem ti tam dala take certika
A tady to mas,co Pete napsal:
""""It is booooring a mam pocit ze me prispevky jsou jen strata casu.
Udelej to vic zajimavejsi pro nas "duchodce" a mozna ze Ti budu moderatovat.""""
Hmmmm,tak "odesel asi nekam na duchodcovske Forum"
Proste si nemohl zvyknout na to,ze mu nekdo odporuje,nemohl si zvyknout na mne......a to odpovida tomu veku,"starsi" si hure privykaji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 6:22 am Předmět: |
|
|
Ach! Nó, to tedy vidíš jak já o tom málo vím. Vůbec jsem neměl představu že to bylo od Jay-Z.
Úplně chápu co chtěl tím Jay-Z říct, když se dívám na to video. Pro mě New York má takový zvláštní cit které žádné jiné město na světě nemá. Jsou tam dosti velké extrémní věci, jak bohatí lidé tak chudí, přelidnění, dosti odlišné problémy od lidí mimo New York (velké problémi pro nás jsou v NY maličkosti a naopak), velice drahé a velice levné ceny oproti ostatnímu světu, atd. Černobílé filmování má smysl a pomáhá ten cit vytvořit. Je to něco speciálního co se nedá dosti přeložit pro lidi co v NY nestrávili nějaký čas.
Taky je to problém to přeložit pro jiné město. Takže kdyby se podobné video udělalo o jiném městě, tak by to moc nešlo. Myslím že toto je přesně co se stalo s Ostravou. Proto chápu že se mi líbila musika a sestřih toho videa o Ostravě, ale snímky byly chudé.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 6:38 am Předmět: |
|
|
pdmlynek napsal: |
Ach! Nó, to tedy vidíš jak já o tom málo vím. Vůbec jsem neměl představu že to bylo od Jay-Z.
Úplně chápu co chtěl tím Jay-Z říct, když se dívám na to video. Pro mě New York má takový zvláštní cit které žádné jiné město na světě nemá. Jsou tam dosti velké extrémní věci, jak bohatí lidé tak chudí, přelidnění, dosti odlišné problémy od lidí mimo New York (velké problémi pro nás jsou v NY maličkosti a naopak), velice drahé a velice levné ceny oproti ostatnímu světu, atd. Černobílé filmování má smysl a pomáhá ten cit vytvořit. Je to něco speciálního co se nedá dosti přeložit pro lidi co v NY nestrávili nějaký čas.
Taky je to problém to přeložit pro jiné město. Takže kdyby se podobné video udělalo o jiném městě, tak by to moc nešlo. Myslím že toto je přesně co se stalo s Ostravou. Proto chápu že se mi líbila musika a sestřih toho videa o Ostravě, ale snímky byly chudé.
 |
No jo, New York je New York,jedinecny a unikatni,i kdyz se mi tam moc nelibilo a zit bych tam nechtela,ale obe pisnicky maji neco do sebe,i kdyz ten original je skvely,ale prave proto se mi libi i ta Ostrava,protoze to cele tak nejak perfektne sedlo,jak "prdel na hrnec",jak rikavala moje teticka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 6:45 am Předmět: |
|
|
WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora"  |
Jakyho informatora. Nevim o cem pises  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Rumburak napsal: | PiPi napsal: | WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora"  |
Vcera (dnes rano) se "nam ozval" AZPete,mel "prispevek" na CO JSME ZA LIDI a zacinal........."""Rumbo dekuju za varovani"""" a opet rypal do mne ohledne toho jak jsem napsala,ze je "chudak stary a psychicky to tady nevydrzel" a psal,opet,ze tedy na Foru je bordel jak v tanku.........ale CLANEK NEKAM ZMIZEL,budto ho "nekdo" vymazal nebo si ho vymazal sam,ale......take by mne zajimalo,v cem jsi ho "varoval" A proc tedy jeho clanek(pripsevek zmizel)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AzPete Veteran
Registrace: 07. 01. 2007 Příspěvky: 1608
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
Kdo je zvedavy bude brzo stary.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
AzPete napsal: | Kdo je zvedavy bude brzo stary.  |
LOOK WHO'S HERE.........AGAIN.........  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
REJPAL Editor
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 1:12 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | Rumburak napsal: | PiPi napsal: | WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora"  |
Vcera (dnes rano) se "nam ozval" AZPete,mel "prispevek" na CO JSME ZA LIDI a zacinal........."""Rumbo dekuju za varovani"""" a opet rypal do mne ohledne toho jak jsem napsala,ze je "chudak stary a psychicky to tady nevydrzel" a psal,opet,ze tedy na Foru je bordel jak v tanku.........ale CLANEK NEKAM ZMIZEL,budto ho "nekdo" vymazal nebo si ho vymazal sam,ale......take by mne zajimalo,v cem jsi ho "varoval" A proc tedy jeho clanek(pripsevek zmizel)  |
Zadnej clanek jsem nevidel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 2:24 am Předmět: |
|
|
Rumburak napsal: | PiPi napsal: | Rumburak napsal: | PiPi napsal: | WOW Rumburaku,............jsem tedy nevedela,ze tu jsi za "varovneho informatora"  |
Zadnej clanek jsem nevidel  |
Protoze si ho v zapeti vymazal a take nevim proc
Podle toho co tam napsal,to "vypadalo",ze jsi ho upozornil na to,co jsem napsala,proto ti tam dekoval "za varovani",tak nevim,co to jako melo znamenat a co si o tom mam myslet a jeste tam "nabizel" sveho syna Magde
porad pise,jaky je tady na Foru bordel,ale porad se sem vraci,coz je mi opravdu "uplne putna",at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9378 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 2:48 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: |
at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden"  |
A pak, ze tu neni sranda!!!!
Ted me fakt mrzi, ze sem to propas. Jinak ovsem musim rict, ze se Petovi nedivim. Vsadim boty, ze do Magdy se tady okamzite zamiloval kazdy red blooded chlap na foru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 3:11 am Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | PiPi napsal: |
at si pise co chce,ale at neprovokuje,"kuplir jeden"  |
A pak, ze tu neni sranda!!!!
Ted me fakt mrzi, ze sem to propas. Jinak ovsem musim rict, ze se Petovi nedivim. Vsadim boty, ze do Magdy se tady okamzite zamiloval kazdy red blooded chlap na foru  |
Nooo je tu sranda,ale jen diky mne,musis uznat
Nevim proc AZPete svuj clanek vymazal,ale myslim si ze.....proto ze:
1) Prozradil Rumburaka,ze "bonzuje"
2) Uvedomil si,ze "kuplirstvi je trestne" a nebo si to s tim synem rozmyslel a chce Magdu pro sebe
3) Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9378 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 3:42 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: |
2) Uvedomil si,ze "kuplirstvi je trestne" a nebo si to s tim synem rozmyslel a chce Magdu pro sebe
3) Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi  |
Dneska Ti to nak de
ad 1) To o Rumikovi vsichni vi, je to stary double agent s krycim kodem 000, stirred and shaken all the time
ad 2) To, ze je neco trestne Peta nikdy nezastavilo, one je totalni desperado, ale je mozne, ze si tu svou rodinu jen vymysli ... a pak rozhazuje site na nevinne slecny, jesteze Ty, Pipi, nejsi nevinna, takze jsi v bezpeci ... pred Petem, jak Te muze ujistit Dana, ja rozhazuju site i na vdane
ad 3) Opet jsem se pocural!!! Ta veta: Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi, je desna sranda. Paradne to Peta vystihuje ... a to dokonce dvojsmyslne
Kdyz Te vymanime z negativniho vlivu patmatu, rakouskych trollu a double agentu, tak z Tebe jeste neco bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 5:33 am Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | PiPi napsal: |
Dneska Ti to nak de
ad 1) To o Rumikovi vsichni vi, je to stary double agent s krycim kodem 000, stirred and shaken all the time
ad 2) To, ze je neco trestne Peta nikdy nezastavilo, one je totalni desperado, ale je mozne, ze si tu svou rodinu jen vymysli ... a pak rozhazuje site na nevinne slecny, jesteze Ty, Pipi, nejsi nevinna, takze jsi v bezpeci ... pred Petem, jak Te muze ujistit Dana, ja rozhazuju site i na vdane
ad 3) Opet jsem se pocural!!! Ta veta: Porad nadava na Forum jaky je tu bordel,ale porad tady "do toho bordelu" chodi, je desna sranda. Paradne to Peta vystihuje ... a to dokonce dvojsmyslne
Kdyz Te vymanime z negativniho vlivu patmatu, rakouskych trollu a double agentu, tak z Tebe jeste neco bude  |
Tak teda musim uznat,ze si po dlouhe dobe skvele rozumime nebo je to snad poprve  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 7:02 am Předmět: |
|
|
Sebechvala smrdi.  |
|
Návrat nahoru |