|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt listopad 10, 2005 8:39 pm Předmět: internet |
|
|
zdarek lidi, kterej provider je nejvyhodnejsi?
My tu mame cox cable, ale ted jsem byla zrusit cable, protoze na to nikdo nekouka a chci jen net. Ale ono se to moc finance nevyplati.
Jaky mate zkusenosti?? DIky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: čt listopad 10, 2005 11:25 pm Předmět: |
|
|
Ja bych uz do niceho jineho,nez je cable nesel..a tech 40$ zase neni tak hodne,to myslim utahne i ta nejvetsi socka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 983 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 3:29 am Předmět: |
|
|
Cable je levnejsi nez DSL nebo dialUp. Ber to tak ze napr AOL dailUp stoji $23 mo, ale potrebujes k tomu pevnou linku za nejmene $30 mo. To same s DSL ale drazsi. U cable ti daj rychlej internet za $40 mo a nemusis platit pevnou linku.
Kazdej u sebe stejnak nosi mobila. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 3:58 am Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Ja bych uz do niceho jineho,nez je cable nesel..a tech 40$ zase neni tak hodne,to myslim utahne i ta nejvetsi socka  |
JA JSEM SE NEPTALA ZDA TO SOCIAL UTAHNE CI NEUTAHNE, JA SE PTALA NA ZKUSENOSTI S PROVIDERAMA...
TAK BUDTO SE BLBE VYJADRUJU NEBO NEKDO BLBE CTE |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 3:59 am Předmět: |
|
|
JA PLATIM 120$ MESICNE ZA KABELOVKU S NETEM, ALE PROTOZE U NAS SE TV NESLEDUJE, TAK KABELOVKU NEPOTREBUJU ZE JO??
TAKZE JSEM ODHLASILA KABELOVKU A MAME JEN NET A JE TO ZA NEJAKEJCH 60 MESICNE... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 5:00 am Předmět: |
|
|
Taky mame na apacku kabelovku a 2 tv k tomu mame nejake ty HBO, starz cinemax a tak dal...Ale zalezi jaky si zvolis program ,nebo jake oni maji slevove nabidky.Kdyz jsem bral internet poprve platil jsme za nej 29$ na 6 mesicu.Potom mi placli 44$ tak jsem byl na kablu a rekl jsme ze je to moc a ze nechci ani kabel ani internet.Nevim jestli jsem mel stesti ale pani mi rekla ze mam pockat ze udela nejakou kombinaci. A to s tim ze internet mi zustal za 29 na 3 mesice nam dala za 1$starz programy cinemax proste je toho tolik ze clovek nevi na co ma koukat.Je pravda ze k dnesnimu dni platime za kabelovku 150$ v tom je internet uz 3 mesic za 40$ protoze za 29 to uz neslo:-))))a navic mame 2 televize vsechny HBO,Cinemax,Starz i kdyz jak kazdy vite zase tolik super filmu se tam nedava.
Ale je tady jeden kolega takovej veteran ktery ma snad tu nejlepsi kombinaci co muze existovat... Ma televizi a kabelovkuma mobilni telefon dokonce i pevnou linku ma a to hlavne proto aby mohl pouzivat internet AOL.No proste jsou tady lidi ktere nikdo nepredela i kdyz mu vysvetlis jak by to slo jednoduseji a levneji a to si pro $ necha vrtat koleno To jen kuriozitka pro zasmani  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 6:45 am Předmět: |
|
|
| Zalezi na spolecnosti, ktera kabel provozuje. My ted mame Road Runner High Speed Internet - a je senzacni. Predtim jsme meli totez od Comcast - absolutni spokojenost. Jen pomalejsi download, ale zase vyrazne levnejsi. S Comcastem jsme nemeli nikdy jedinej problem. A kousek od nas bydli znami, kteri jsou vecne bez netu, problemy s ucty, mizerne sluzby... Takze - zase je to o lidech, kteri pracuji pro ruzne useky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 8:37 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | american chopper napsal: | Ja bych uz do niceho jineho,nez je cable nesel..a tech 40$ zase neni tak hodne,to myslim utahne i ta nejvetsi socka  |
JA JSEM SE NEPTALA ZDA TO SOCIAL UTAHNE CI NEUTAHNE, JA SE PTALA NA ZKUSENOSTI S PROVIDERAMA...
Pokud se ale zeptas zpusobem-ktery provider je nejvyhodnejsi,tak aspon ja chapu,ze jde o cenu..navic kdyz k tomu pridas tohle-Ale ono se to moc finance nevyplati.
Promin,ja z toho vyvodil,ze nechces za net zbytecne moc platit.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá listopad 11, 2005 1:13 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | | XxX napsal: | | american chopper napsal: | Ja bych uz do niceho jineho,nez je cable nesel..a tech 40$ zase neni tak hodne,to myslim utahne i ta nejvetsi socka  |
Pokud se ale zeptas zpusobem-ktery provider je nejvyhodnejsi,tak aspon ja chapu,ze jde o cenu..navic kdyz k tomu pridas tohle-Ale ono se to moc finance nevyplati.
ok, ja tim myslela ze jsem mela internet plus kabelovku, a odhlasila jsem kabelovku, ale financne to velkej rozdil moc nebyl! Tak jsem se trochu blbe vyjadrila, sorry, ale co jsem tim chtela rict ze me nezajima co socialove platej a neplatej, tak se tu drzte tematu nebo mi nepiste, diky:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 1:48 pm Předmět: |
|
|
Probuh...........tri X ..........oc ti teda jde ve skutecnosti......me to taky hlava nebere.
Ktery Provider je nejvyhodnejsi v cem??? V cenach, v rychlosti oprav, v rychlosti instalace nebo co jako???
Lidi se ti tu snazi poradit jestli jsi to nepochopila.
A navic .........jak muzes napsat ze kdyz odhlasis TV a mas jen net tak to neni velky financni rozdil. Platilas 120 ted platis 60 .............takze 60 baku je tu tebe to same co 120??? Jestli dobre pocitam tak je to pulka z toho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Chci jen napsat ze ten posledni prispevek jsem psal ja..........nebyl jsem prihlaseny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 4:44 pm Předmět: |
|
|
| A ja cumim celej den do zdi a zadarmo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá leden 13, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | american chopper napsal: | | XxX napsal: | | american chopper napsal: | Ja bych uz do niceho jineho,nez je cable nesel..a tech 40$ zase neni tak hodne,to myslim utahne i ta nejvetsi socka  |
ok, ja tim myslela ze jsem mela internet plus kabelovku, a odhlasila jsem kabelovku, ale financne to velkej rozdil moc nebyl! Tak jsem se trochu blbe vyjadrila, sorry, ale co jsem tim chtela rict ze me nezajima co socialove platej a neplatej, tak se tu drzte tematu nebo mi nepiste, diky:-) |
To XxX
Ale ale, XxX, kdo nebo co ti pošramotilo tvé ego v reálném světě, že se v tom virtuálním chováš tak afektovaně? Nezlob se, ale když položíš otázku určitým způsobem - a lidi zde na foru věnují svůj čas tomu, aby ti na tu tvou otázku tím samým způsobem odpověděli - přičemž ty je za to posléze v podstatě "vyfakuješ", neboť dle tebe dotyční nepochopili tvůj údajný "sociální" podtext tvé otázky, nepřipadají ti tvé reakce tak trochu - jemně řečeno - neadekvátní?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|