Expendables

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Expendables

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 12:48 pm    Předmět: Expendables Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/kultura/206749-stallone-predstavil-v-san-diegu-nejtvrdsi-bijak-vsech-dob.html

tohle bude hustýýýýýýýýý
Lynnet
Moderator

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 5:08 pm    Předmět: Re: Expendables Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
http://www.novinky.cz/kultura/206749-stallone-predstavil-v-san-diegu-nejtvrdsi-bijak-vsech-dob.html

tohle bude hustýýýýýýýýý

jj, chlapci jsou ve forme.

http://www.youtube.com/watch?v=vgoddx9iIhU&feature=player_embedded
PiPi
Editor

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 8:02 pm    Předmět: Re: Expendables Odpovědět s citátem

MW napsal:
Anonymous napsal:

tohle bude hustýýýýýýýýý

jj, chlapci jsou ve forme.

http://www.youtube.com/watch?v=vgoddx9iIhU&feature=player_embedded

Jsem na ten film hodne zvedava,doufam,ze nezklame Wink
patmat1928

Registrace: 28. 07. 2010

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už aby se objevil na internetu ke stažení. Twisted Evil
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:

Noooo jen si "ztahuj","slysela" jsem ,ze "par lidem" uz volali z FBI a "delali ty,ty,ty" Twisted Evil
patmat1928

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

Noooo jen si "ztahuj","slysela" jsem ,ze "par lidem" uz volali z FBI a "delali ty,ty,ty" Twisted Evil

Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.Pokud to nebudu prodávat nebo používat pro veřejné účely(porušování autorských práv) tak snad nedělám žádný trestný čin. Smile
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.Pokud to nebudu prodávat nebo používat pro veřejné účely(porušování autorských práv) tak snad nedělám žádný trestný čin. Smile

No on to vtip ani nebyl,od meho kamose znami v Cesku,co jsi take "ztahoval jen pro sebe",tomu prave volali,ale "nic z toho nemel nebo to nesiril dal"! Jedna se hlavne o filmy,ktere nejsou jeste v kine a nebo prave bezi v kine. Vim,ze v Cesku to dela hodne lidi nebo vim,ze v Cesku si nikdo nove DVD malokdo koupi nebo je to "pry" drahe Confused
patmat1928

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

No on to vtip ani nebyl,od meho kamose znami v Cesku,co jsi take "ztahoval jen pro sebe",tomu prave volali,ale "nic z toho nemel nebo to nesiril dal"! Jedna se hlavne o filmy,ktere nejsou jeste v kine a nebo prave bezi v kine. Vim,ze v Cesku to dela hodne lidi nebo vim,ze v Cesku si nikdo nove DVD malokdo koupi nebo je to "pry" drahe Confused

V ČR neznám nikoho z kamarádů,který by neztahoval.
Já mam většinou ty filmy každý druhý den co vyjdou v kinech,ale nikomu ani muk!!! Smile
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

V ČR neznám nikoho z kamarádů,který by neztahoval.
Já mam většinou ty filmy každý druhý den co vyjdou v kinech,ale nikomu ani muk!!! Smile

No jo,vsak o tom jsem prave psala a neboj je to jenom mezi nama Wink Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.

A Ty znáš o co se FBI zajíma jak?

Hele, FBI to bere vážně. Není to hlavní ale je to dosti podstatné.

Nedávno jsem byl na přednášce jde nám právníci z DOJ ukázali jak můžeme využít FBI k pomoci našim klientům. Co FBI zajímá nejvíc, je za prvé terorismus, za druhé špionáž od cizých vlád oproti vládě USA, a za třetí high tech crimes. Z high tech crime, nejpodstatnější je vyšetřování padělkovaných léků, pak padělkovaných leteckých součástek, pak odcizení obchodních tajemstvých, a pak porušení autorských práv (copyright).

Ano, sice těžko Tě zatkne nějaký Mulder nebo Scully, ale rádi ví kdo co stahuje.
patmat1928

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
patmat1928 napsal:
PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.

A Ty znáš o co se FBI zajíma jak?

Hele, FBI to bere vážně. Není to hlavní ale je to dosti podstatné.

Nedávno jsem byl na přednášce jde nám právníci z DOJ ukázali jak můžeme využít FBI k pomoci našim klientům. Co FBI zajímá nejvíc, je za prvé terorismus, za druhé špionáž od cizých vlád oproti vládě USA, a za třetí high tech crimes. Z high tech crime, nejpodstatnější je vyšetřování padělkovaných léků, pak padělkovaných leteckých součástek, pak odcizení obchodních tajemstvých, a pak porušení autorských práv (copyright).

Ano, sice těžko Tě zatkne nějaký Mulder nebo Scully, ale rádi ví kdo co stahuje.

V ČR nená FBI žádnou pravomoc!!!!! Twisted Evil
FBI si mne může vyhledat leda podle IP adresy.Takže stačí často měnit IP adresu a jsem OK. Wink
PiPi
Editor

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:

FBI si mne může vyhledat leda podle IP adresy.Takže stačí často měnit IP adresu a jsem OK. Wink

No jo,kdyz myslis Rolling Eyes ,my se ti snazime jen poradit a rict svuj nazor,od toho je tu "nase forum" Wink Jak si to preberes a co si z toho vyberes je na tobe Wink Cool
patmat1928

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
patmat1928 napsal:

No jo,kdyz myslis Rolling Eyes ,my se ti snazime jen poradit a rict svuj nazor,od toho je tu "nase forum" Wink Jak si to preberes a co si z toho vyberes je na tobe Wink Cool

Já ti rozumím a vašich rad si cením. Very Happy
patmat1928

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem to konečně stáhnul.Je to super film,ale až k tomu budou české titulky tak to bude ještě lepší.. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Media - odkazy - videa Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA