|
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3947 Bydliště: CA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 3635
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 8:02 pm Předmět: Re: Expendables |
|
|
Jsem na ten film hodne zvedava,doufam,ze nezklame  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
Registrace: 28. 07. 2010 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
Noooo jen si "ztahuj","slysela" jsem ,ze "par lidem" uz volali z FBI a "delali ty,ty,ty"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
Noooo jen si "ztahuj","slysela" jsem ,ze "par lidem" uz volali z FBI a "delali ty,ty,ty"  |
Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.Pokud to nebudu prodávat nebo používat pro veřejné účely(porušování autorských práv) tak snad nedělám žádný trestný čin.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.Pokud to nebudu prodávat nebo používat pro veřejné účely(porušování autorských práv) tak snad nedělám žádný trestný čin.  |
No on to vtip ani nebyl,od meho kamose znami v Cesku,co jsi take "ztahoval jen pro sebe",tomu prave volali,ale "nic z toho nemel nebo to nesiril dal"! Jedna se hlavne o filmy,ktere nejsou jeste v kine a nebo prave bezi v kine. Vim,ze v Cesku to dela hodne lidi nebo vim,ze v Cesku si nikdo nove DVD malokdo koupi nebo je to "pry" drahe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
No on to vtip ani nebyl,od meho kamose znami v Cesku,co jsi take "ztahoval jen pro sebe",tomu prave volali,ale "nic z toho nemel nebo to nesiril dal"! Jedna se hlavne o filmy,ktere nejsou jeste v kine a nebo prave bezi v kine. Vim,ze v Cesku to dela hodne lidi nebo vim,ze v Cesku si nikdo nove DVD malokdo koupi nebo je to "pry" drahe  |
V ČR neznám nikoho z kamarádů,který by neztahoval.
Já mam většinou ty filmy každý druhý den co vyjdou v kinech,ale nikomu ani muk!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
V ČR neznám nikoho z kamarádů,který by neztahoval.
Já mam většinou ty filmy každý druhý den co vyjdou v kinech,ale nikomu ani muk!!!  |
No jo,vsak o tom jsem prave psala a neboj je to jenom mezi nama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 6030 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.
|
A Ty znáš o co se FBI zajíma jak?
Hele, FBI to bere vážně. Není to hlavní ale je to dosti podstatné.
Nedávno jsem byl na přednášce jde nám právníci z DOJ ukázali jak můžeme využít FBI k pomoci našim klientům. Co FBI zajímá nejvíc, je za prvé terorismus, za druhé špionáž od cizých vlád oproti vládě USA, a za třetí high tech crimes. Z high tech crime, nejpodstatnější je vyšetřování padělkovaných léků, pak padělkovaných leteckých součástek, pak odcizení obchodních tajemstvých, a pak porušení autorských práv (copyright).
Ano, sice těžko Tě zatkne nějaký Mulder nebo Scully, ale rádi ví kdo co stahuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek napsal: | patmat1928 napsal: | PiPi napsal: | patmat1928 napsal: | Už aby se objevil na internetu ke stažení.  |
Dobrej vtípek.FBI se podle mě o takovédle věci nezajímá.
|
A Ty znáš o co se FBI zajíma jak?
Hele, FBI to bere vážně. Není to hlavní ale je to dosti podstatné.
Nedávno jsem byl na přednášce jde nám právníci z DOJ ukázali jak můžeme využít FBI k pomoci našim klientům. Co FBI zajímá nejvíc, je za prvé terorismus, za druhé špionáž od cizých vlád oproti vládě USA, a za třetí high tech crimes. Z high tech crime, nejpodstatnější je vyšetřování padělkovaných léků, pak padělkovaných leteckých součástek, pak odcizení obchodních tajemstvých, a pak porušení autorských práv (copyright).
Ano, sice těžko Tě zatkne nějaký Mulder nebo Scully, ale rádi ví kdo co stahuje. |
V ČR nená FBI žádnou pravomoc!!!!!
FBI si mne může vyhledat leda podle IP adresy.Takže stačí často měnit IP adresu a jsem OK.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 12:28 am Předmět: |
|
|
patmat1928 napsal: |
FBI si mne může vyhledat leda podle IP adresy.Takže stačí často měnit IP adresu a jsem OK.  |
No jo,kdyz myslis ,my se ti snazime jen poradit a rict svuj nazor,od toho je tu "nase forum" Jak si to preberes a co si z toho vyberes je na tobe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: po srpen 02, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: | patmat1928 napsal: |
No jo,kdyz myslis ,my se ti snazime jen poradit a rict svuj nazor,od toho je tu "nase forum" Jak si to preberes a co si z toho vyberes je na tobe  |
Já ti rozumím a vašich rad si cením.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:47 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem to konečně stáhnul.Je to super film,ale až k tomu budou české titulky tak to bude ještě lepší..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|