SSN s omezenim od INS

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

SSN s omezenim od INS
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 1:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Klid. Nic se nedeje. Normalni debata mezi asi deseti lidma, co sem chodi pravidelne. Mne je to vlastne uplne jedno.
Hrozne mne stve, ze se tady clovek nemuze na ten kreditni system proste vykaslat a vzkazat, at si ho strci. V mnoha pripadech jde logika stranou a solventnost jedince je posuzovana prave jen podle "historie", i kdyz je dotycny momentalne mrzak na luzku bez zamestnani, penez na lecbu, bez sanci na navrat do normalniho zivota, bez financni perspektivy.....Ale pokud ma 710, tak si muze ukazat na cokoliv, pozadat, vyplnit a vsichni sednou na prdel. Ani je nezajima, jestli vlastne dela, nebo ne. A pak jsou treba lidi, kteri fakt jedou, maji napad, informaci, nejakou bombu a potrebovali by treba jen nejakou ojetinu, pocitac, kancelar, web, vydelavaji mesicne 10 litru, ale protoze celou dobu jim na celej ten kredit kakcili, tak jsou nuly a nedostanou nic.
To je na tom vsem ta uchylnost! Splacej dvacet let cokoliv stovku mesicne, drz si kreditku s tisicovkou bez balance a budou se o tebe prat! Rozhazuj tisice cash, kupuj bez pujcek a splatek a az jednou potrebujes opravdu seriozne investovat, tak se ti omluvi, ze se jim nejak nezdas a ze nemuzou najit zadnou podelanou historii. To je proste Amerika Smile
Hraje se tu celej zivot jedna velka hra o kreditu. Maji vsechny tam, kde je chteji mit. V pozoru, hrajici podle jejich pravidel. Ukaz, ze ses poslusnej dric, ze tocis prachy a platis dane, kupujes vsechno mozny a splacis a splacis a splacis, platis pravniky, poradce a agenty, vsechny nespravedlivy tickety, poplatky za nic, po par dolarech tisice rocne.... Takovy my potrebujem, na takovych to tady stoji! Ty my dojime. To je soucast toho stada, ktery svym konzumem zene tu ekonomickou masinu vpred. Vsichni ostatni jsou nepohodlni. Vsichni se totiz zenou za tim liscim ocasem, co pred nama tahnou, jako na chrtich zavodech. Vic, vic, vetsi, silnejsi, novejsi, body, body, body, potrebuju kredit, potrebuju pujcku, potrebuju vydelat, potrebuju investovat, procenta, uroky, prefinancovani, zisk, profit, novou pujcku, lepsi kredit, znovu prefinancovat, dane, dane, dane, sleva, vyprodej, nabidka platna jen pro nekoho, pro nekolik dni, pro vsechny, save a lot!, 4less, nejlepsi deal...
Uz nemuzete? Zdravi hapruje? Uz jste nezvladali drazsi pojistku? Sorry, realy sorry. Vymackany citrony uz nepotrebujeme. Tady mas slevu na autobus a do YMCA a sklapni. Vezmi prives a cmaruj od kempu ke kempu, at stihnes neco dohnat, kdyz si celej ten zivot jenom drel na "lepsi". Ze bys chtel par let prikupit? Ze bys chtel par let vymenit za ty cetky, kterejch mas plnej barak? A ze i ten je vlastne zbytecne velkej? Pozde dedo, pozde. Dozivej v blahobytu! Laughing

Lidi, ja sem chodim fakt rad, ale uz jsem unavenej. A unavenej moderator je k nicemu Sad a prestava se sem hodit. A navic uhyba od tematu!

Scoute, ty me prekvapujes, ja myslela ze tobe se tenhle system tady libi!!! Tak sorry, to jsem se v tobe spletla!!! Teda fakt kudos za tenhle prispevek!!!
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 4:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutny. Smutny, pravdivy, sileny. Lepsi auto, vetsi barak, hlubsi bazen, nova drzka, novej milenec ( ka ), platinova kreditka - a hovno.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoute...tak ted s Tebou plne souhlasim!!!!Cely podelany creditni system...v tom mas naprostou pravdu.
K cemu jsou prave treba ty creditky.Kdyz mas na nich balance,tak Ti zrovna credit nejde nahoru.Ale proc je mas?No prece na nouzi,ktera muze prijit.
Ja a muj manzel mame creditky.Dobre,ale nesnasim je pouzivat a snazim se je nepouzivat.Kdyz mame creditku vyplacenou,jsem stastnejsi nez kdybych vyhrala treba 100 tisic.Ver ci ne.
A jak pises.Creditni system...maji Te v pozoru,jenom jim prikyvujes a honis se za nesmyslnym creditnim score.Tak tohle me leze na nervy take.
Na pujcku na auto...vsude vyhlasuji...0% interest,nizke splatky.Ale pokud se nahodou nekdo pokusi koupit auto na splatky,protoze je 0% po celou dobu splatek a dealer zjisti(ci banka),ze mas credit score pod 740,napali Ti interest,ze jim muzes akorat tak ukazat middle finger a odejit.
Jeden bullshit za druhym
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Scoute...tak ted s Tebou plne souhlasim!!!!Cely podelany creditni system...v tom mas naprostou pravdu.
K cemu jsou prave treba ty creditky.Kdyz mas na nich balance,tak Ti zrovna credit nejde nahoru.Ale proc je mas?No prece na nouzi,ktera muze prijit.
Ja a muj manzel mame creditky.Dobre,ale nesnasim je pouzivat a snazim se je nepouzivat.Kdyz mame creditku vyplacenou,jsem stastnejsi nez kdybych vyhrala treba 100 tisic.Ver ci ne.
A jak pises.Creditni system...maji Te v pozoru,jenom jim prikyvujes a honis se za nesmyslnym creditnim score.Tak tohle me leze na nervy take.
Na pujcku na auto...vsude vyhlasuji...0% interest,nizke splatky.Ale pokud se nahodou nekdo pokusi koupit auto na splatky,protoze je 0% po celou dobu splatek a dealer zjisti(ci banka),ze mas credit score pod 740,napali Ti interest,ze jim muzes akorat tak ukazat middle finger a odejit.
Jeden bullshit za druhym

No nejak me to neprihlasilo.
Jarda
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tom je cela Amerika postavena,vycucnout s lidi co nejvice penez.Platit creditkama,brat si pujcky,veci na splatky,platit pravniky,platit dane......Cash je cenena vysoko.Vsak to znate,kdyz platite 100 na Wal-martu,jak na vas koukaji.A hlavne americane neumeji setrit a nikdy je to nenaucite.Kdyz delate legalne,leckde nemate ani medicare a dovolenou,kazdy si musi vybrat po svem.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Jak pro koho by se siklo zacit s novym jmenem a cislem.
Pokud jsi radny platic,tak si myslim,ze by se to urcite NESIKLO Razz
Zacit si budovat credit od zacatku a dojit na nejakych 710 za kratkou dobu je asi hodne dost tezke.
Pokud ma clovek skraloup na creditu(a poradny),tak se mozna vyplati zacit od zacatku(na nove jmeno ci cislo ci oboji) a platit a platit a radne platit a po nekolika letech dosahnout OPET dobreho creditu.
No,tak tohle by me asi nebavilo... Mr. Green

Ty si myslíš že kreditové beaura by na to nepřišli? I když si změníš jméno a i třeba SSN, tak se kreditové beaura pokoušejí na to přijít. Kdyby to nedělali, tak by lidi zneužili kreditu, pak si jen změnili jméno a číslo, a začali by znovu. Jestli by to šlo, tak by to dělalo většina lidí, a kreditní systém by se zhroutil.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

Hrozne mne stve, ze se tady clovek nemuze na ten kreditni system proste vykaslat a vzkazat, at si ho strci. ...

Scoute, není potřeba aby člověk používal kreditní systém. Můžeš se vážně na něj vykašlat. Valná většina lidí na světě se na kreditní systém vykašlala a platí v hotovosti. Můžeš také. Nevím proč né. Smile
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 12:18 pm    Předmět: Co jiného doporučuješ? Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

...Hrozne mne stve, ze se tady clovek nemuze na ten kreditni system proste vykaslat a vzkazat, at si ho strci. V mnoha pripadech jde logika stranou a solventnost jedince je posuzovana prave jen podle "historie", i kdyz je dotycny momentalne mrzak na luzku bez zamestnani, penez na lecbu, bez sanci na navrat do normalniho zivota, bez financni perspektivy.....Ale pokud ma 710, tak si muze ukazat na cokoliv, pozadat, vyplnit a vsichni sednou na prdel. Ani je nezajima, jestli vlastne dela, nebo ne. A pak jsou treba lidi, kteri fakt jedou, maji napad, informaci, nejakou bombu a potrebovali by treba jen nejakou ojetinu, pocitac, kancelar, web, vydelavaji mesicne 10 litru, ale protoze celou dobu jim na celej ten kredit kakcili, tak jsou nuly a nedostanou nic.
To je na tom vsem ta uchylnost!...

Rozumím že Tě štve že se dívají na historii, ale nic moc jiného neexistuje podle čeho by mohli usoudit jestli jim to splatíš nebo ne. Nejlepší zdroj posouzení jak se čověk bude chovat v budoucnosti je jak se choval v minulosti. Ne jenom z praktického hlediska, ale i z právnického.

Když k Tobě do krámu příjde chlap který Ti vždycky splatil půjčky včas, a jiný s kterým jsi nikdy nekšeftoval, tak koho by jsi považoval za větší riziko?

Ale protože mezi bankami je tvrdá konkurence, tak některé se snaží dívat víc než na historii. Např když dodělává zákazník vysokou, a má podepsanou smlouvu na práci která mu ztrojnásobý plat, tak je to logické aby banky zvýšení budoucího příjemu vzali v úvahu když mu dávají půjčku. Ale souhlasím že jinak je to dosti závistlé na osobní historii. Co jiného doporučuješ?
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Piskle napsal:
Jak pro koho by se siklo zacit s novym jmenem a cislem.
Pokud jsi radny platic,tak si myslim,ze by se to urcite NESIKLO Razz
Zacit si budovat credit od zacatku a dojit na nejakych 710 za kratkou dobu je asi hodne dost tezke.
Pokud ma clovek skraloup na creditu(a poradny),tak se mozna vyplati zacit od zacatku(na nove jmeno ci cislo ci oboji) a platit a platit a radne platit a po nekolika letech dosahnout OPET dobreho creditu.
No,tak tohle by me asi nebavilo... Mr. Green

Ty si myslíš že kreditové beaura by na to nepřišli? I když si změníš jméno a i třeba SSN, tak se kreditové beaura pokoušejí na to přijít. Kdyby to nedělali, tak by lidi zneužili kreditu, pak si jen změnili jméno a číslo, a začali by znovu. Jestli by to šlo, tak by to dělalo většina lidí, a kreditní systém by se zhroutil.

No pockej pdmlynek...proc odpovidas me Shocked
Ja s tim nezacala a zasadne nesouhlasim s tim,co tu napsal scout(teda co se tyce zmeny cisla na ss card).
Tak to vymluv jemu...ne me.
Ja vim o bureau,co oni umi.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To pdmlynek a ostatni:

Nic doporucovat nemusim, protoze je to stejne zbytecny. System je nastaveny tak, aby nutil lidi utracet a splacet, aby si mohli koupit znovu a za vic a jeste za vic a jeste za vic. Proto by moje doporuceni samozrejme okamzite zamitli Smile
Pokud ke mne do obchodu v CR prisel clovek, o kterem jsem vedel, ze vydelava hodne, nechal jsem ho za hodne odnest bez placeni, protoze ho to nijak neomezovalo a byl dobrej kseft. Proste mel na to, aby to prisel zaplatit pozdeji, tak jsem ho proste nechal snaset to k pokladne.
Priklad:
Kdyz do kramu bude chodit nekdo 10 let a brat na dluh chleba, mouku a brambory a vzdycky radne zaplati, prece mu po 10 letech nedam na dluh prase! Naopak, pokud prijde nekdo, kdo u mne nikdy na druh nebral, protoze mel vzdycky dost na to, aby platil v hotovosti a pro nej tudiz vyhodneji, solidne vydelava a nikde nic nedluzi, pravidelne si pochutnava na dobrem jidle, rad mu se svym tucnym ziskem prodam prasata dve!
V Evrope zadna kreditni byra nejsou a kreditku vam daji pote, co jim predlozite sve overene prijmy. Stourat se nekde v nejake vasi historii nikoho ani nenapadne, jednoduse proto, ze je to jen a jen historie a vy muzete byt klidne na dlazbe a potrebujete se rychle napakovat a zmizet.
Z obchodniho hlediska nemuzu pochopit, proc nekomu nestaci na to, aby vam prodal treba pocitac s mesicnimi *S*P*A*M* 35$, jenom treba vase vyplatni seky za posledni 3 mesice. Plus radne zaplacene ucty treba za telefon a internet? Pokud uvidi, ze beru mesicne 4000$, platim u T-Mobil mesicne 120$ a u COMCAST dalsich 100$, u BALI Fitness mam predplaceno na rok, platim 20$ mesicne NETFLIX a jsem drzitelem permanentni sezonni vstupenky na Chicago Bulls, tak co by se meli jeste divat na nejakou historii??????
Navic, kdyz tam nic nemam, protoze jsem si nikdy nic nepujcoval? Jsem normalni clovek, ktery ma sve prijmy, sve vydaje a rozdil proste pravidelne investuje. Jednou za cas mne napadne koupit si neco za polovinu me mesicni mzdy na splatky a oni mne vyprovodi jako nejakeho losera!
Tak mi teda reknete, jestli je tady toto o jistotach, nebo o tom, aby se to sve stado ovci snazili pravdelne strihat!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66>>
Trochu jsem to tu rozkrajel pokracovani je v sekci Credit History..
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-427.html
--------------------------------------------------
pedrousa>>
Presunul jsem tvoji otazku do sekce Credit History do noveho tematu..
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-426.html
---------------------------------------------------

Ono toho v sekci "Credit History" jeste moc neni, tak at se to tam trochu zaplni Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> SSN Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com