Banky v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Banky v USA
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 4:34 am    Předmět: Banky v USA Odpovědět s citátem

Napiste jake mate zkusenosti s bankami. Kterou banku si vybrat a proc. Proste nejake zajimave info pro takove lamy, jako jsem ja, kteri se neorientuji Very Happy
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NESNASIM SLOVO "LAMA" Evil or Very Mad JINAK NA BANKY PRD DAVEJ SI TO JAK ZA STARYCH CASU DO PUNCOCHY Very Happy Laughing Cool
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bankone.com
Bank One je vsude a nikdy nebyl problem; jsem u nich uz 5 let. Myslim ze to je nejvetsi banka v US, neco jako Ceska Sporitelna.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bank of america patri taky k nejvetsim a poskytuje dobry sevis nebo 5/3 bank. ale v podstate vsechny banky jsou solidni a vlada garantuje tve penize do $100000.at se z bankou stane cokoliv.
Takove veci jako tunelovani bank to tady bylo uz v 70.letech a uz si udelali opatreni
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne davam hlas BANK OF AMERICA
Kukajda
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2005 9:36 pm    Předmět: Banky Odpovědět s citátem

Ja osobne davam prednost Bank One, tedy vlastne Chase tedka uz, jelikoz tam uz 5 1/2 roku pracuji. Dobra company to work for. Jsem s nima spokojena, jak po bankovni strance tak i po pracovni...Kukajda
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 1:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Ja osobne davam hlas BANK OF AMERICA

ja taky
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 3:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne mam taky na prvnim miste BANK OF AMERICA.A myslim ,ze by byla hloupost byt u nejake banky a nadavat na jeji sluzby nemyslite? Wink Navic je tech bank tady tolik ze si clovek muze vybrat a tak velke rozdily tam nejsou.Je pravda,ze banky maji ted daleko vetsi naroky na zalozeni uctu a davani uveru nez kdykoliv predtim.Kdyz si vzpomenu, ze jsem 5 let posilal penize z banky do banky,myslim tim do ceska za 10$ tak se ted tomu muzu uz jen smat. Cool
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davam hlas Bank Of America.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 10:59 am    Předmět: Banky Odpovědět s citátem

Checking account: BOA kvuli siroke nabidce sluzeb

Savings account: Emigrant Savings Bank kvuli uroku a ING pro kombinaci uroku, nabidky produktu a uzivatelske "pritulnosti" online stranek

Credit card: Providian pro automaticky cashback with no strings attached, zpristupneni mesicne aktualizovanych dat z credit bureau a pulrocni automaticke navysovani limitu
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2005 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

National Commercial Bank Jamaica Limited, Cayman Islands Branch:

NCB (Cayman) Limited
P.O. Box 31120 SMB
Grand Cayman
Cayman Islands, BWI
Piskle

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2005 12:59 pm    Předmět: Re: Banky Odpovědět s citátem

kulishek napsal:
Checking account: BOA kvuli siroke nabidce sluzeb

Savings account: Emigrant Savings Bank kvuli uroku a ING pro kombinaci uroku, nabidky produktu a uzivatelske "pritulnosti" online stranek

Credit card: Providian pro automaticky cashback with no strings attached, zpristupneni mesicne aktualizovanych dat z credit bureau a pulrocni automaticke navysovani limitu

Credit card:Providian(myslis nyni WASHINGTON MUTUAL).Jestli ano,tak my mame Providian.Byla to nase prvni credit card.Ale na rozdil od Tebe,my jsme s touto cc nespokojeni.Vyplatila jsem ji a radeji na ni nesaham.Zvysuji kazdych pul roku credit line?Mozna ano,ale nesnizuji na ni uroky.NIKDY!
Zaver: celkovy nazor z me strany
kulishek
Moderator

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2005 2:04 pm    Předmět: Re: Banky Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Credit card:Providian(myslis nyni WASHINGTON MUTUAL).Jestli ano,tak my mame Providian.Byla to nase prvni credit card.Ale na rozdil od Tebe,my jsme s touto cc nespokojeni.Vyplatila jsem ji a radeji na ni nesaham.Zvysuji kazdych pul roku credit line?Mozna ano,ale nesnizuji na ni uroky.NIKDY!
Zaver: celkovy nazor z me strany

Jo presne tu mam na mysli. Prave mi konci 0% APR, co davaji na prvni rok, a pak bude nejaky asi dvouciferny urok. Kolik presne uz si nepamatuju, protoze uprimne receno me vyse APR az tak nezajima. Akceptuju pouzivani kreditni karty jako nutnost, kterou mi vynahradi souvisejici vyhody; jinak ale nehodlam opustit moto, ze na dluh se nezije, a tudiz se cela balance splaci naraz a automaticky k tomu. Me tedy Providian vyhovuje a krome preshrsle posty, co mi ted chodi kvuli jejich propojeni s Washington Mutual, jim nemam absolutne co vytknout.
Piskle

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2005 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulishek...jeste jedna otazecka.Jak dlouho mas tuto credit card?
Asi prvni rok,pokud dobre chapu,ze Ti konci 0%(potom je to opravdu kolem 19% pri purchase a pri vyberu cash je to dokonce kolem 24%! Shocked ).
Vis,ale ne vsichni si mohou dovolit splatit balance naraz.
Kdyz mas dite s nemoci,ktere nema narok na health insurance,protoze ma pre-exis.condition a musis cvakat leky,vysetreni a tak dale,tak se nekdy credit card hodi.Ja se priznavam,ze ne vzdy mam hodne penez pro 4clennou rodinu s deckama ve veku 19 a 13 ,abych si mohla dovolit treba Providian card vyplatit naraz.
P.S. nekupuji kravoviny,ktere mit nemusim za kazdou cenu,jako nekteri lide.
Ja hlavne koukam na credit card s nizkym urokem a bez annual fee.
Ale je dobre se tu podelit se zkusenostma ohledne cc. Wink
Jo a jeste neco.Zatim nejvetsi SHIT(pardon) je cc od FIRST PREMIER BANK.Ti nabizi sice urok kolem 10%,ale nez tuto kartu dostanete,strhnou Vam z credit limitu asi 4 fee.One time setup fee..asi $99,annual fee $72 a co ja vim co jeste.Takze Vam daji $500 credit line a strhnou neco kolem $350!CERT JE VEM Razz
kulishek
Moderator

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2005 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
kulishek...jeste jedna otazecka.Jak dlouho mas tuto credit card?
Asi prvni rok,pokud dobre chapu,ze Ti konci 0%(potom je to opravdu kolem 19% pri purchase a pri vyberu cash je to dokonce kolem 24%! Shocked ).
Vis,ale ne vsichni si mohou dovolit splatit balance naraz...

Jo mam ji zhruba rok. Standardni APR by melo byt pod 16%, protoze to mela moje prvni cc a pak uz to slo dolu. Ale ono je to stejne jedno, protoze kazdy kontrakt na cc ma tu uzasnou klauzuli o tom, jak si banka vyhrazuje pravo cokoli kdykoli zmenit. Samozrejme netvrdim, ze kazdy musi nutne vsechno platit naraz, a tudiz mu APR muze byt sumafuk. Akorat si myslim, ze pro toho, kdo to tak dela, je tohle celkem dobra karta. Me se teda hlavne libi, ze cashback se uctuje automaticky v pulrocnich intervalech; nic se neprepocitava, na zadne minimum se neceka a nakonec neni nutne nikam volat a doprosovat se seku.

Kazdy mame samozrejme jine hledisko vyberu, no a me proste vysly ty banky, co vyhovuji me. Pripoustim, ze krome bezneho porovnavani mam v tomhle taky trochu nelogicke zasady. Treba o tom, ze cc od BOA si uz z principu nevemu, at mi pochlebujou do velevazenych klientu, jak chteji, protoze pokud ja vim, tak na konte tocim ten samy zustatek, co kdysi, kdyz mi jeste zadnou cc dat nechteli. A taky si treba neotevru sporici ucet u HSBC, byt nabizi vyssi %, protoze mi proste jejich system nevyhovuje, zatimco ING jo. Strucne receno, vsechno je vzdycky tak nejak individualni:-)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com