|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2126 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
Registrace: 16. 07. 2010 Příspěvky: 14 Bydliště: SC MB USA
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1415 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
No a kdo to ma jako byt  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | No a kdo to ma jako byt  |
Je to kluk od nas z SC Myrtle beach a pekne jsme to oslavili a prijmuli mezi sebou noveho obcana USA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
| Carolina napsal: | | AzPete napsal: | No a kdo to ma jako byt  |
Je to kluk od nas z SC Myrtle beach a pekne jsme to oslavili a prijmuli mezi sebou noveho obcana USA |
Tento tyden pres. obama udelil 400 000 lidem zelenou kartu,mezi mimi poprve nebyl zadny beloch...haitane,Honduras a salvador |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 570 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.
Jo a tvemu pritelovi bych poradil aby se s tou fotkou s guvernorem Mark Sanford moc nechlubil. Driv nebo pozdejc s tim muze mit problemy protoze Sanford je vicemene "unhinged" a nerozumi rozdilu mezi pravdou a lzi.
Stejne, dej mi vedet kde je napsano ze 400,000 dostali zelenou kartu primo od presidenta a pro nic za nic. Jo a ze to byli vsechno cmoudove....To jsou veci... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
| bouncingczech napsal: | Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.
Jo a tvemu pritelovi bych poradil aby se s tou fotkou s guvernorem Mark Sanford moc nechlubil. Driv nebo pozdejc s tim muze mit problemy protoze Sanford je vicemene "unhinged" a nerozumi rozdilu mezi pravdou a lzi.
Stejne, dej mi vedet kde je napsano ze 400,000 dostali zelenou kartu primo od presidenta a pro nic za nic. Jo a ze to byli vsechno cmoudove....To jsou veci... |
Ohledne zelenych karet,poslechni si zpravy a 15 haitanu,kterym po zemetreseni poskytla charita v nasem meste ubytovani a azyl,vcera uz oslavovali.Ohledne fotky,byla jsem na te party,guverner je skromny,prima chlap,jiste ze argentina mu zlomila vaz a nemuze kandidovat,je telem a dusi republikan.Tato fotka a jine byly na prvni strance asi 4 nasich novin,nevidim v tom problem.Honza je moc dobry kluk,loajalni k zemi ktera ho prijmula a jiste bude ji ku prospechu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Carolina
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Carolina napsal: | | bouncingczech napsal: | Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.
Ohledne zelenych karet,poslechni si zpravy a 15 haitanu,kterym po zemetreseni poskytla charita v nasem meste ubytovani a azyl,vcera uz oslavovali.Ohledne fotky,byla jsem na te party,guverner je skromny,prima chlap,jiste ze argentina mu zlomila vaz a nemuze kandidovat,je telem a dusi republikan.Tato fotka a jine byly na prvni strance asi 4 nasich novin,nevidim v tom problem.Honza je moc dobry kluk,loajalni k zemi ktera ho prijmula a jiste bude ji ku prospechu |
Jeste dodam,ze tva odpoved ,tedy reakce na to co jsem napsala,byla typicky ceska...chudinka atd...nema opravdu vyznam na tyto rubriky prispivat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2055 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Bouncy je v posledni dobe naky PO'd. My vas ale mame stejne oba radi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Vis co, Carolino, vubec mne nezajima jestli 15 Haitianu v nejaky prdeli v South Caroline neco oslavujou nebo ne. Otazka byla jak jsi zjistila ze 400,000 ilegalu dostali zelene karty. Na to jsi neopovedela. Protoze nevis jak. Jenom opakujes pravicacke lzi a nevis o cem vlastne mluvis. Ano, nema to cenu jsem psat kdyz jenom pises nesmysly. Jo a Sanford neni "prima" chlap...je to mektajici blbecek prvni tridy. Keca verejne o Bohu a "family values" a ma po strane nakou argentinskou devku. Hypocritical twit! Tak si ja "prima chlapa" nepredstavuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
| BigRig...man, nejsem "pissed off" ale nejak momentalne nesnasim racisty a pravicaky. Nemam na ty kraviny trpelivost tak si s tou kravou v SC trochu pohraju...a co? Tebe ale miluju! Neboj se jsem happily married hetero...ale vypada to ze mame ten samej nazor na ruzne veci... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 411
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Carolina napsal: | | Carolina napsal: | | bouncingczech napsal: | Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.
Jeste dodam,ze tva odpoved ,tedy reakce na to co jsem napsala,byla typicky ceska...chudinka atd...nema opravdu vyznam na tyto rubriky prispivat. |
ALE MA TO SMYSL(VYZNAM)! Mozna ne pro vsechny,ale na to se "vyprdni"
Uz jsem tu psala,mela jsem tady na foru "to same" a stale nechapu,proc "nekteri",kteri nesouhlasi s necim,co tady nekdo napise, to nemuzou podat bez blbych poznamek a urazek
A ver nebo ne,vsichni Cesi nejsou takovy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Nemam poneti co "typicky ceska" odpoved. To je asi proto ze jsem stravil jenom v 18 let v Ceskoslovensku a poslednich 40 let v jinych zemich kde se mluvi anglicky. Carolina je idiot. Jak to vim? Protoze pise nesmysly. To ze s ni nesouhlasim nema nic spolecneho s tim ze jsem se narodil Cech. Carolina muze psat co chce ale potom musim rozumet tomu ze zni jako pitoma a ze ja, ano JA, s ni nesouhlasim. To jsme napsal a za tim stojim. Nerozumim proc bych se mel nejak cenzurovat....Carolina pise blbosti a jestli se ji nelibi moje odovedi....fuck her! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 411
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
Bounci,take it easy and have a shot,well maybe 10 of them  |
|