Obama on Immigration...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Obama on Immigration...
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 12:01 pm    Předmět: Obama on Immigration... Odpovědět s citátem

Obama on Immigration: More Politics Than Policy

http://www.time.com/time/politics/article/0,8599,2001182,00.html
Carolina

Registrace: 16. 07. 2010

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.thesunnews.com/2010/07/31/1612154/immigration-skirmish-brews-in.html
Carolina

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tento stastlivec dostal 4.7.2010 USA obcanstvi na fotce je s guvernerem SC

http://www.martinsrestaurantmb.com/about.4.jpg
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2010 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a kdo to ma jako byt Question Rolling Eyes
Carolina

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:

Je to kluk od nas z SC Myrtle beach a pekne jsme to oslavili a prijmuli mezi sebou noveho obcana USA
Carolina

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carolina napsal:
AzPete napsal:

Je to kluk od nas z SC Myrtle beach a pekne jsme to oslavili a prijmuli mezi sebou noveho obcana USA

Tento tyden pres. obama udelil 400 000 lidem zelenou kartu,mezi mimi poprve nebyl zadny beloch...haitane,Honduras a salvador
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.

Jo a tvemu pritelovi bych poradil aby se s tou fotkou s guvernorem Mark Sanford moc nechlubil. Driv nebo pozdejc s tim muze mit problemy protoze Sanford je vicemene "unhinged" a nerozumi rozdilu mezi pravdou a lzi.

Stejne, dej mi vedet kde je napsano ze 400,000 dostali zelenou kartu primo od presidenta a pro nic za nic. Jo a ze to byli vsechno cmoudove....To jsou veci...
Carolina

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:
Jooo? to je velice zajimave. O immigration law vim pomerne hodne ale nevedel jsem ze sam president vydava zelene karticky. Ze ma na to cas, mne prekvapuje. A ze si vzal jenom non-belochy!? To asi chtel nekoho nastvat, co si myslis? Docela by mne zajimalo kde jsi tuhle kravinu slysela. Limbaugh, Tancredo nebo ta uber-kurva Ann Coulter neco asi o tom zvastali a ty, chudinko, si myslis ze je to pravda.

Jo a tvemu pritelovi bych poradil aby se s tou fotkou s guvernorem Mark Sanford moc nechlubil. Driv nebo pozdejc s tim muze mit problemy protoze Sanford je vicemene "unhinged" a nerozumi rozdilu mezi pravdou a lzi.

Stejne, dej mi vedet kde je napsano ze 400,000 dostali zelenou kartu primo od presidenta a pro nic za nic. Jo a ze to byli vsechno cmoudove....To jsou veci...

Ohledne zelenych karet,poslechni si zpravy a 15 haitanu,kterym po zemetreseni poskytla charita v nasem meste ubytovani a azyl,vcera uz oslavovali.Ohledne fotky,byla jsem na te party,guverner je skromny,prima chlap,jiste ze argentina mu zlomila vaz a nemuze kandidovat,je telem a dusi republikan.Tato fotka a jine byly na prvni strance asi 4 nasich novin,nevidim v tom problem.Honza je moc dobry kluk,loajalni k zemi ktera ho prijmula a jiste bude ji ku prospechu
Carolina

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carolina napsal:
bouncingczech napsal:

Ohledne zelenych karet,poslechni si zpravy a 15 haitanu,kterym po zemetreseni poskytla charita v nasem meste ubytovani a azyl,vcera uz oslavovali.Ohledne fotky,byla jsem na te party,guverner je skromny,prima chlap,jiste ze argentina mu zlomila vaz a nemuze kandidovat,je telem a dusi republikan.Tato fotka a jine byly na prvni strance asi 4 nasich novin,nevidim v tom problem.Honza je moc dobry kluk,loajalni k zemi ktera ho prijmula a jiste bude ji ku prospechu

Jeste dodam,ze tva odpoved ,tedy reakce na to co jsem napsala,byla typicky ceska...chudinka atd...nema opravdu vyznam na tyto rubriky prispivat.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bouncy je v posledni dobe naky PO'd. My vas ale mame stejne oba radi.
bouncingczech

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis co, Carolino, vubec mne nezajima jestli 15 Haitianu v nejaky prdeli v South Caroline neco oslavujou nebo ne. Otazka byla jak jsi zjistila ze 400,000 ilegalu dostali zelene karty. Na to jsi neopovedela. Protoze nevis jak. Jenom opakujes pravicacke lzi a nevis o cem vlastne mluvis. Ano, nema to cenu jsem psat kdyz jenom pises nesmysly. Jo a Sanford neni "prima" chlap...je to mektajici blbecek prvni tridy. Keca verejne o Bohu a "family values" a ma po strane nakou argentinskou devku. Hypocritical twit! Tak si ja "prima chlapa" nepredstavuju.
bouncingczech

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BigRig...man, nejsem "pissed off" ale nejak momentalne nesnasim racisty a pravicaky. Nemam na ty kraviny trpelivost tak si s tou kravou v SC trochu pohraju...a co? Tebe ale miluju! Neboj se jsem happily married hetero...ale vypada to ze mame ten samej nazor na ruzne veci...
PiPi

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carolina napsal:
Carolina napsal:
bouncingczech napsal:

Jeste dodam,ze tva odpoved ,tedy reakce na to co jsem napsala,byla typicky ceska...chudinka atd...nema opravdu vyznam na tyto rubriky prispivat.

ALE MA TO SMYSL(VYZNAM)! Mozna ne pro vsechny,ale na to se "vyprdni" Wink
Uz jsem tu psala,mela jsem tady na foru "to same" a stale nechapu,proc "nekteri",kteri nesouhlasi s necim,co tady nekdo napise, to nemuzou podat bez blbych poznamek a urazek Evil or Very Mad
A ver nebo ne,vsichni Cesi nejsou takovy Wink
bouncingczech

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam poneti co "typicky ceska" odpoved. To je asi proto ze jsem stravil jenom v 18 let v Ceskoslovensku a poslednich 40 let v jinych zemich kde se mluvi anglicky. Carolina je idiot. Jak to vim? Protoze pise nesmysly. To ze s ni nesouhlasim nema nic spolecneho s tim ze jsem se narodil Cech. Carolina muze psat co chce ale potom musim rozumet tomu ze zni jako pitoma a ze ja, ano JA, s ni nesouhlasim. To jsme napsal a za tim stojim. Nerozumim proc bych se mel nejak cenzurovat....Carolina pise blbosti a jestli se ji nelibi moje odovedi....fuck her!
PiPi

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bounci,take it easy and have a shot,well maybe 10 of them Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic