|
|
| Autor |
Zpráva |
ivanas Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 3:41 pm Předmět: Hledám Čechy, kteří žijí v Americe |
|
|
Ahoj, chtěla bych poprosit kohokoliv, kdo žije v USA min. 10 let, o rozhovor. Píšu diplomku o identitě Čechů (i jejich potomků) a sháním tímto někoho, kdo by byl ochotný se se mnou sejít (NYC, Long Island). Případně aspoň dopisovat. Moc by jste mi pomohli. Můj mail je i.stojankova(zavinAC)seznam.cz
Děkuji
Ivana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1415 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 10:37 pm Předmět: |
|
|
Jsem si jisty ze se tady najde par lidi kteri Ti pomuzou.
Ja pokud si proverim ze jsi co jsi Ti rad poradim ale do New Yorku me nedostanes ani zadarmo.
V Cechach jsem kazdy rok,nebo skoro kazdy rok takze zalezi... ale musim rict ze tam jsem na roztrhani.Posli pm a uvidime.Good Luck.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fany_lemart
Registrace: 29. 07. 2010 Příspěvky: 6
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Jsem si jisty ze se tady najde par lidi kteri Ti pomuzou.
Ja pokud si proverim ze jsi co jsi Ti rad poradim ale do New Yorku me nedostanes ani zadarmo.
V Cechach jsem kazdy rok,nebo skoro kazdy rok takze zalezi... ale musim rict ze tam jsem na roztrhani.Posli pm a uvidime.Good Luck.  |
Co mas proti NY? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 413
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
| fany_lemart napsal: | | AzPete napsal: | Jsem si jisty ze se tady najde par lidi kteri Ti pomuzou.
Co mas proti NY? |
Uz jsi v NY byla?? Pokud ano,tak by jsi pochopila,ja bych v NY nemohla zit ani jako dcera D. Trampa
Ale to je opet vec nazoru,ziji tam miliony lidi a asi ma k tomu kazdy padny duvod,no a ja mam svuj,proc bych tam nikdy zit nechtela! Stacil mi tam tyden  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1415 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 11:14 pm Předmět: |
|
|
| fany_lemart napsal: | | AzPete napsal: | Jsem si jisty ze se tady najde par lidi kteri Ti pomuzou.
Co mas proti NY? |
Ja proti New Yorku nemam nic.Uz jsem tam zil a prezil a co bych tam delal?
Rozhodne to tam neni lepsi nez pred 20 roky.Jestli jsi nikde v zivote nebyl/a... a mas limitovane zivotni zkusenosti tak je to dobre mesto kde se naucit zit a prezit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|