|
|
| Autor |
Zpráva |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 411
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:12 am Předmět: Re: plny pracovni uvazek |
|
|
| pdmlynek napsal: | | PiPi napsal: |
Ne,ze to je mozne,je to fakt,uz to vim i podle sebe a zatim to funguje skvele,snad to vydrzi
|
Máš velkou víru. Co by jsi jako pracovnice dělala kdyby výplata byla poloviční než Ty jsi myslela že jste se dohodli? Nepíšu jen o podvádění, ale taky o omyle, špatné paměti, apod.; co Ty jsi myslela na čem jste se dohodli je jiné než co zaměstnavatel si myslel. Když má zaměstnavatel třeba tucet pracovníků, tak se domníváš že to je jisté že neudělá chybu?
Kdyby jsi byla zaměstnavatelka, tak máš stejný problém. Když pracovník se domnívá že jste se dohodli na vyšším platu než co mu platíš, tak co si myslíš že pracovník udělá?
A to nemluvím ani o benefits které jsou daleko složitější; myslíš že za rok si někdo bude pamatovat jestli jste se dohodli na 12 dní dovolený nebo 14 dní? Jestli a jak jsou placená podpora na děcka, na nemocenskou, parkování, vyučení, oblečení, atd.?
Když to je černým na bílím, tak je to jistěší. |
JO,JO to souhlasim a uz jsem to i psala,"ze mit to a papire" je jistejsi a take jak jsem napsala,je rozdil mezi contractorem a zamestnavatelem!
Ja jsem tady vice mene dala "vzor" jako contractor a subcontractor,nemam "pisemnou smlouvu" ze svym contractorem ani svymi subcontractory a vse funguje skvele uz pres 6 let! Ja nikoho "neojebavam" a ani se nesnazim a snazim se take "nezapominat na nasi dohodu"! Co "nemam v hlave mam v PC"
Muj contractor ma "par zamestnancu" a co vim,take s nima "pisemnou smlouvu" nema a funguje mu to takhle asi 14 let!
TOHLE VSE TADY UVADIM JEN JAKO PRIKLAD A MOZNA I VYJIMKU A NERIKAM,ZE TO TAKHLE FUNGUJE VSUDE NEBO,ZE BY MELO!! VSE ZALEZI NA DOHODE,AT UZ USTNI NEBO PISEMNE!!
A VIRU-VELKOU,JOOO TO JA MAM ,V DOBRE LIDI,V DOBRE SKUTKY, V DOBRY ZIVOT A HLAVNE V DOBRE ZDRAVI
A nemysli si, take jsem se v zivote "spalila,dostala po prstech a dobri pratele(ted uz byvali) mne ojebali",ale je to vsechno o umeni odpoustet a ono se ti to v dobrem vrati!!! JENOM MA VLASTNI ZKUSENOST!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
misa Anonymní
|
Zaslal: so srpen 28, 2010 8:34 am Předmět: |
|
|
| jo tak to mas pravdu souhlasim tet jsem na zacatku uceni no asi 2 roky se ucim doma jde mi to pomalu uvazuji o skole ale nemam na to penize nevis necem zadarmo a na par hodin nebo jak mohu promin nepredstavila jsem se jmenuji se misa a jsem tady v americe 2 roky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|