|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1484 Bydliště: Prague
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 8:34 am Předmět: |
|
|
| Marlo napsal: | Tak o Fio bance jsem nikdy neslyšela. O mBank sice jo, ale to zrovna není moc česká banka. To je jedno  |
Ryze cesky banky uz tu nejsou. Jsou vlastneny zahranicnima bankama. Jediny cesky banky, co si tedka vybavuju je PPF banka a prave Fio banka. Fio je byvala druzstevni zalozna, ktera letos dostala bankovni licenci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2056 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
| Rob napsal: | Muj nazor: Pojisteni bych koupil na tri mesice od agentury pokud to neni nejak nesmyslne predrazene a protoze jsi psala ze pojistku "musis" koupit od nich, za tri mesice Ti akorat dojde Care Card pokud posles vsechny potrebne dokumenty hned jak prijedes sem. Za tri mesice se Ti asi nic hroznyho nestane, to utece jak voda. Co ja vim tak TD bank je v pohode, maji dlouho otevreno ne jak ostatni banky tady a jsou vsude. SZ Ti asi nenapisu protoze jsem tu porad jako anonym - registroval jsem se uz dvakrat ale nikdy jsem od admina nedostal OK asi se jim nelibi muj e-mail Drzim palce!! Rob |
Jinymi slovy to, co sem Ti radil ja uz asi pred tydnem. Mas to potvrzeno primo z mista. Jinak jsem se dival na web, kde porovnavaji plany na mobily v CND - fakt je to tam nehorazne drahe a to je pocitam, pred danema a poplatkama. Fujky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rob Anonymní
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:46 pm Předmět: |
|
|
Moje zena ma Fido prepay - za 22 CAD ma zhruba 100minut in/out call coz dela 20centu za minutu, me plati mobil company diky bohu Volani prez cell phones v Kanade tak jako spousta dalsich veci je brutalne drahy, jeste ze existuje Skype. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|