|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Pokud mas na mysli ten stejny zapas co ja, tak to je zensky hokej a i kdyz Jackets nam momentalne delaji ostudu po cele lize, tak bych prece jen radsi videl je prohravat, nez koukal na zensky hokej ... sorry feministky, ale v nekterych sportech zenske prece jen nemaji co delat. |
presne, ja miluju sledovat fotbal a hokej (jasne pochazim z fotbalove/hokejove rodiny,takze je to jasny), ale zenskej fotbal nebo hokej? Tak to ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 3:41 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze ta agrese v hokeji neni inherentni, da se klidne hrat slusne. Jsem holka, rada bruslim, bavi me jit se dvakrat tydne vecer po praci trochu protahnout a rada hraju tymove sporty, takze hraju hokej. S feminismem to nema nic spolecneho a nikoho nenutim, aby se na me dival. Mas s tim nejaky problem, big rigu?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
| hsi napsal: | Myslim ze ta agrese v hokeji neni inherentni, da se klidne hrat slusne. Jsem holka, rada bruslim, bavi me jit se dvakrat tydne vecer po praci trochu protahnout a rada hraju tymove sporty, takze hraju hokej. S feminismem to nema nic spolecneho a nikoho nenutim, aby se na me dival. Mas s tim nejaky problem, big rigu?  |
Thats the girls Im looking for )
nechces ty prijet, kdyz jinym zesnky hokej nevoni, jednou to je hokej tak je jedno kdo se tam reze ne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 874 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ja byl ted na Nashvillu (3:2 OT, GO JACKETS!! Finally ) a proste nechapu proc chodit na zensky hokej, kdyz muzu koukat na pros.
A trvam na svem - do boxu, hokeje a americkeho fotballu zenske nepatri. To ze nekdo honi puk po lede, jeste neznamena, ze to je hokej .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja byl ted na Nashvillu (3:2 OT, GO JACKETS!! Finally ) a proste nechapu proc chodit na zensky hokej, kdyz muzu koukat na pros.
A trvam na svem - do boxu, hokeje a americkeho fotballu zenske nepatri. To ze nekdo honi puk po lede, jeste neznamena, ze to je hokej .gif) |
presne Marti:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: |
nechces ty prijet, kdyz jinym zesnky hokej nevoni, jednou to je hokej tak je jedno kdo se tam reze ne  |
Kdyby to nebylo tak daleko...
Big rig: To ze nekdo honi puk po lede, etc....
Je fakt, ze kdyz tvoje definice hokeje zahrnuje i specificke casti anatomie hracu, tak se ti da tezko oponovat a tvrdit, ze i holky muzou hrat (a hraji) hokej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 11:41 pm Předmět: |
|
|
| tak koukam, ze jsem z niceho nic anonym. To jsem byla ja, ten minuly prispevek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 3:37 pm Předmět: |
|
|
Typicka zenska, vsecko obrati na sex ... a pak ze jenom chlapi na to mysli porad  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 12:17 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja byl ted na Nashvillu (3:2 OT, GO JACKETS!! Finally ) a proste nechapu proc chodit na zensky hokej, kdyz muzu koukat na pros.
a aby jsi dal vedet ze jsi v Columbus to ne ...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 2:10 pm Předmět: |
|
|
Sorry Mobstere, byl jsem tam s jednou slecnou, tak by jsi mi trochu nezapadal do planu Nicmene mam pocit, ze priste uz zase budu sam , tak to urcite napravim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ppp Anonymní
|
Zaslal: so leden 07, 2006 12:36 am Předmět: rozvod |
|
|
| pokud pri zadosti o pobyt po svedbe nebyla condice setrvani ve snatku muzes se rozvest kdykolyv , ale po trech letech muzes pozadat o citizenship tak bych to na tvem miste dotahl do konce , pokud se rozvedes drive muzes zadat o cit.s. po 5 letech ahoj P. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: st leden 11, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
Presne tohle hledam..prolizam forum horem dolem
Kdy se uz proboha muzu rozvest!!
Mam tesne pred druhym vyrocim svatby..a posilam dalsi zadost. Jak by to ovlivnilo mou zadost o citizenship,
kdybych se po dvou letech rozvedla?
A kdy se priblizne jde na druhy pohovor? Jsou dva..tri? Dekuji za odpovedi.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ppp Anonymní
|
Zaslal: st leden 11, 2006 11:03 pm Předmět: Re: rozvod |
|
|
| ppp napsal: | | pokud pri zadosti o pobyt po svedbe nebyla condice setrvani ve snatku muzes se rozvest kdykolyv , ale po trech letech muzes pozadat o citizenship tak bych to na tvem miste dotahl do konce , pokud se rozvedes drive muzes zadat o cit.s. po 5 letech ahoj P. |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: st leden 11, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Nejak to z toho prispevku, nechapu..proto jsem se ptala znovu, promin A porad to nechapu
Jsem dneska nejaka holt nechapava.. ted jsem se taky zamotala do toho formulare I-751 Removal of Conditional Status - posila se pred dvouletym vyrocim svatby nebo 90 dni pred propadnutim Conditional Statusu.. nejak se to tady
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopp-43-0-asc-0.html rozchazi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 7:15 am Předmět: |
|
|
salaska>>