|
|
| Autor |
Zpráva |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: ne říjen 23, 2005 6:17 am Předmět: |
|
|
To fakt rada ctu, Henku a Pepino
A koho teda fakt musim pochvalit - uplne cizi cesky holky, se kteryma se znam jen z netu. Diky jim tady mam mlynek na mak a zlucnikovy caje a mraky a mraky jinejch veci. Takze s nami Cechy to vubec neni spatny, jen ta Amerika asi holt udela z nekoho jeste vetsiho blba, nez byl puvodne....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 403 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne říjen 23, 2005 7:28 am Předmět: |
|
|
| citace: | Amerika asi holt udela z nekoho jeste vetsiho blba, nez byl puvodne....  |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne říjen 23, 2005 9:37 am Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | jen ta Amerika asi holt udela z nekoho jeste vetsiho blba, nez byl puvodne....  |
amerika te nezmeni, clovek se meni
zilas nekde jinde ve svete? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 861 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 9:51 am Předmět: Re: ESL - skola anglickeho jazyka nabizena na universitach z |
|
|
| Anonymous napsal: |
Mira,vedel bys mi prosim pomoct?jsem v Praze a chci se jit ucit anglinu do Chicaga,a nemam moc penez.
chci tam i se synem.ktery ma 25.mohla bych te poprosit,jestli bys mi moch poradit jak se dostat na tuto skolu?neumim anglicky a chci jit do chicaga.dik.ahoj |
Zkus se mrknout na http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=56
je tam nabidka kurzu pro dospele, obecne a intenzivni kurzy. V seznamu destinaci mas i Chicago. Pokud si vyberes kurz pres nejakou agenturu, tak mas vetsi sanci, ze dostanes vizum, nez kdyz pojedes naslepo a kurz si budes shanet az na miste. Zase je to ale drazsi. Zalezi na tobe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|