Zivotni pojisteni

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zivotni pojisteni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 7:44 am    Předmět: Zivotni pojisteni Odpovědět s citátem

Jeste nez se vrhnu na vyhledavani v siti, chtel jsem se zeptat tady.
Jiz delsi dobu zvazuji zrizeni zivotniho pojisteni. Zajimala by me nejaka forma s pomerne vysokou castkou k vyplaceni a s moznosti vyberu hotovosti v pripade ukonceni pojistky.
Zjednodusene asi tak. Ocekavam, ze mesicni splatka by v mem soucasnem veku a zdravotnim stavu nemela byt nijak horentni, ale take, ze se bude ve vyssi vekove skupine navysovat. V pripade, ze to do mne nekdo nabori, nebo ja do nekoho, ze mne nekdo zavrazdi, nebo umru poklidne ve spanku, rad bych, aby si pozustali rozdelili minimalne 500.000$. Navic bych chtel, aby ty penize dostali i v pripade, ze se mi neco prihodi treba na horach nebo na mori. Pokud se vsak doziju duchodoveho veku, rad bych pojistovne podekoval za to, ze me kryla, ale ze ted uz to nepotrebuju a chtel bych si radeji jeste neco uzit s moji starenkou na cestach, tak bych to prosil poslat na muj ucet atd.
Jednu chvili jsem uz mel domluvenou schuzku k priprave pojistne smlouvy, ale to blo jeste v dobe, kdy jsem kouril a platby by mi pomerne dramaticky naskocily. Ted uz jako nekurak muzu pomerne slusne usetrit, takze se domnivam, ze je ten spravny cas.
Dekuji za overene tipy a vase vlastni zkusenosti.

Vas
scout66
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scoute..mozna blbost,ale co se zeptat v Tvoji bance?
Nam nase banka nabidla dobry deal na zivotni pojistku jako svemu prefered costumer.
Zatim jsme nic neuzavreli,ale mozna je to celkem dobry napad.No ja nevim.Jinak co jsme s nasi bankou uzavreli je "Urazove pojisteni" pro celou rodinu.Hradi dost velkou castku za hospitalizaci,ci naklady za osetreni a tak pod.a to za pouhych $14,99 mesicne.
Jenomze LIFE INSURANCE ma kazda banka,mortgage company a co ja vim kdo jeste(chodi nam tydne nekolik nabidek).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com