|
|
| Autor |
Zpráva |
Crouch Anonymní
|
Zaslal: út únor 16, 2010 2:38 am Předmět: letenka do NY (červen) |
|
|
| Ahoj, zdravím všechny! Vím, že ceny letenek je obtížné předpovídat, ale chtěl bych se zeptat, kdy je tak nějak obecně nejhodnější doba na nákup letenky do NY (ideálně z Prahy či Vídně). Chtěli bychom letět na začátku června, přibližně 3-5. června, vracet přibližně 24. září. Zajímalo by mě, jestli se vyplatí počkat, když momentálně nabízejí nejlevnější zpáteční letenky kolem 12500 Kč. Díky moc za odpovědi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mates09 Anonymní
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 4:02 am Předmět: Re: letenka do NY (červen) |
|
|
| Crouch napsal: | | Ahoj, zdravím všechny! Vím, že ceny letenek je obtížné předpovídat, ale chtěl bych se zeptat, kdy je tak nějak obecně nejhodnější doba na nákup letenky do NY (ideálně z Prahy či Vídně). Chtěli bychom letět na začátku června, přibližně 3-5. června, vracet přibližně 24. září. Zajímalo by mě, jestli se vyplatí počkat, když momentálně nabízejí nejlevnější zpáteční letenky kolem 12500 Kč. Díky moc za odpovědi. |
ahoj, tak já si myslím že čím dřív koupíš,tím levněji. My nakoupili Praha-NY zpateční něco kolem 12tisíc, teď když jsem se díval tak to vyjde na zhruba 16tisíc..takže určitě neváhat a koupit co nejdříve.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Crouch Anonymní
|
Zaslal: po březen 08, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
| Díky moc za odpověď, už jsme taky pořídili, za 13080 s LOTem, myslím, že to není tak špatný (Student Agency si samozřejmě naúčtovala asi 500 Kč poplatek, jinak by to bylo ještě levnější). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|