|
|
| Autor |
Zpráva |
lentilka Anonymní
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:57 am Předmět: Tijuana |
|
|
Uz to tu asi bylo nekolikrat, ale stejne se radeji jeste jednou zeptam, nez odfrcim. Muze mi nekdo poradit, jakou sanci mam, kdyz chci prejit prechod v Tijuane, prekrocila jsem v minulosti pobyt, ale nedostala razitko pri odletu? Prosel si tim nekdo v posledni dobe a poradil by mi na co si mam dat pozor, v kolik preslapovat na hranici nebo treba jestli je lepsi to zkusit prejet autem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Ty potrebujes do USA nebo z USA? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lentilka Anonymní
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 1:05 pm Předmět: Tijuana |
|
|
Prave ze DO USA. Odjezd 'z' bych tak moc neresila....uz se mi to krati, tak se snazim ziskat nejake info, jelikoz ho moc nemam...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 2:16 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze tam hraje roli vic veci jako ktery rok jsi odjizdela,jestli ti brali otisky ,jestli jsi davala bilou kartu,nebo jestli jsi mela problem pri odletu a tak dal a tak dal.Konec koncu je toho tady na tohle to konkretni tema napsano docela hodne. Ale ja si stojim stale zatim ze prechazet to nekde v Mexicu je totalni pitomost,pokud jsi nemela nejake problemy a muzes lete normalne primo do USA.
Vic to rozeber kdy a za jakych podminek si odletela. Zatim se mej fajn.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lentilka Anonymní
|
Zaslal: so říjen 22, 2005 9:32 am Předmět: Tijuana |
|
|
Dik za tvuj cas Pepino. Odletela jsem bez otisku. Bilou kartu taky nikdo nechtel. Ale zila jsem tam spoustu let prescas, tak kdyby se v tom nahodou nekdo chtel rejpat, nerada bych svistela dalsim letadlem smer Praha. Nemam zadny problemy s US zakonem, krome toho imigracniho. A vsichni vime, jak ted dokazou ti mili urednici prudit. Do MX jedu stejne na dovolenou, takze to urcite neni ztracenej cas...a pak jen na "par dni" se jeste podivat do statu. Plan cesty mit taky budu, kdyby ho nahodou mily urednik chtel vedet, finance samozrejme taky...ale jestli se zacne zajimat o me doklady, kreditky atd. z USA (uz tu par lidi bylo, co kvuli tomu mirilo zpet do rodne vlasti, ale vetsinou prave po priletu na letiste do USA, a ne pri prechodu hranic s Mexikem), tak me uz asi nic nezachrani... Jinak do toho Mexica jet fakt chci, uz to mam dlouho naplanovane, takze z tohohle duvodu trasu nemenim. No a vlastne i proto, ze uz mam i letenku, ktera nepatrila zrovna k nejlevnejsim. Jinak nejedu sama, ale jen ja jsem tam uz byla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MINIUS.A@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 3:38 am Předmět: rada |
|
|
| cau, poradí někdo jak se dostat do USA,z ambasády u nás mě čtyřikrát vyhodily, už jsem z toho na prášky. předem dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
minius Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 5:33 am Předmět: |
|
|
| Jak je to s tim přechodem v Tijuane? Rekne mě o tom někdo něco bližšího? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 10:03 am Předmět: |
|
|
| minius napsal: | | Jak je to s tim přechodem v Tijuane? Rekne mě o tom někdo něco bližšího? |
V Tijuane uz to neni jak to byvalo.Projit bez odevzdani I 94 a otisku prstu uz je nemozne.Proto doporucuji radsi letet pres cestovku treba do Dominikanske republici.Odtamad uz to je jednoduche  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 10:06 am Předmět: |
|
|
[/quote].Proto doporucuji radsi letet pres cestovku treba do Dominikanske republici.Odtamad uz to je jednoduche | citace: |
Jak to presne myslis? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MINIUS.A@SEZNAM.CZ Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 10:50 am Předmět: |
|
|
| A jak to probihá z tý Dom.rep.Nemohla by si mě napsat něco bližšího? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 464 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
| MINIUS.A(zavinAC)SEZNAM.CZ napsal: | | A jak to probihá z tý Dom.rep.Nemohla by si mě napsat něco bližšího? |
Z Dominik.republic se dostanes na letiste v USA a dal te nepusti.......tak si dej pozor |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Minařík Aleš
Registrace: 23. 11. 2005 Příspěvky: 4 Bydliště: Třebíč,
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Tak proč tam pišou že je to jednoduchy |
|