a opet - poslani baliku do Cech - LODI

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PÅ™ihlášeníPÅ™ihlášení

a opet - poslani baliku do Cech - LODI

odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
jannney

Registrace: 06. 10. 2009

PříspÄ›vekZaslal: út únor 02, 2010 9:11 pm    PÅ™edmÄ›t: a opet - poslani baliku do Cech - LODI OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Tak jsem tu delala chytrou jak jsem posilala pres DOMA..hmmm,jenze ted jsem na druhy strane Ameriky a jenom to poslat pres UPS k nim na pobocku do NY by me docela stalo a pak by to v souctu vyslo na stejno jako to poslat pres USPS.
Posilam kamaradce obleceni na jeji pulrocni ditko.Nema to vic jak 5 Kg,ale v USPS bych se dostala na $60 a to mi prijde dost - nici to ten princip,ze je to obleceni tady levnejsi.
Muj dotaz tedy je.Znate nejakou solidni firmu co posila lodi do Cech - priznive ceny , ALE SIDLI NA WEST COAST ?
Jsem ve Washington state.Diky
J.
mogwayCZ

Registrace: 23. 03. 2008

PříspÄ›vekZaslal: st únor 03, 2010 9:08 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

jasne! Co treba Johnovo www.shipito.cz? Maximalni spokojenost!
janney

Registrace: 26. 10. 2008

PříspÄ›vekZaslal: po únor 08, 2010 3:26 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Ja na ty stranky koukala a asi jsem slepa,ale nic jsem nevykoukala.
Poradis mi?
Zatim to na me pusobi,ze jde o sluzbu pro Cechy,kupujici neco v USA bez americke adresy.
Na postu to prece take muzu odnest.
A nikde nevidim moznost dopravy lodi (?)
Ale vim,ze o teto firme mluvilo uz vice lidi,jen jak rikam,to nejak nevykoukam z te stranky
Zobrazit příspÄ›vky z pÅ™edchozích:   
odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody ÄŒasy uvádÄ›ny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic