overstay z New Zealand do USA?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PÅ™ihlášeníPÅ™ihlášení

overstay z New Zealand do USA?

Autor Zpráva
honza85

Registrace: 08. 02. 2010

PříspÄ›vekZaslal: po únor 08, 2010 5:48 am    PÅ™edmÄ›t: overstay z New Zealand do USA? OdpovÄ›dÄ›t s citátem

ahoj chtel bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti se vstupem do USA po tom co jste byli overstay v NZ nebo AUSTRALII?ja byl pul roku overstay na NZ ale nedeportovali me,sam jsem odletel.ale imigracni urednik na freecall info lince mi rikal ze jsem pak teoreticky 5let banned do zemi jako je AUSTRALIE,USA a samozrejme NZ.chtel bych do statu aspon na chvili,ale bojim se tohle by mohl byt jeste s jednosmernou letenkou /pak pokracuju do brazilie/ a dalsimi vecmi duvod k nevpusteni.je jednodussi dostat se do USA pres Kanadu?diky moc za jakekoliv postrehy!
xcash

Registrace: 21. 01. 2010

PříspÄ›vekZaslal: pá únor 12, 2010 11:57 am    PÅ™edmÄ›t: Re: overstay z New Zealand do USA? OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Ten "imigracni urednik" na telefonu byl pro jakou zemi?

Je nemozny aby prekroceni pobytu v Australii nebo NZ melo jakejkoliv vliv pri vstupu do USA. Zakony v USA tohle vubec neresi. Jedina vec ktera by to mohla zkomplikovat, je fakt ze nemas pevna pouta s nejakou zemi a litas si po svete jak se ti zachce. Pokud budes mit pri vstupu do USA uz koupenou letenku do Brazilie, vsechno by melo byt ok.

PS. Podminka VWP je mit zpatecni letenku, takze dohlidni na to, aby spolecnost se kterou poletis vedela, ze mas letenku mimo USA, jinak te nabonzujou imigracnimu.
Zobrazit příspÄ›vky z pÅ™edchozích:   
odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza ÄŒasy uvádÄ›ny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic