|
|
| Autor |
Zpráva |
koper
Registrace: 18. 03. 2008 PÅ™ÃspÄ›vky: 53 BydliÅ¡tÄ›: Palos Hills
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 2:50 pm Předmět: Kodovani Chicago.cz ? |
|
|
Ahoj, delsi dobu jsem tu nebyl a tak se chci jen zeptat povolanych - zmenili jste na Chicago.cz kodovani? Jak Firefox tak IE mi neni absolutne schopny zobrazit prispevky psane cestinou. Win 7, Firefox nastaveny na "autodetect" nefunguje, rucni nastaveni na CE (Win-1250) sice ano, ale jen na strance kde to zmenim, pri dalsim nacteni zase rozsypane. Diky.
Jo a ja skoro zapomel, Stastny a vesely 2010 Vam vsem !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 PÅ™ÃspÄ›vky: 1167 BydliÅ¡tÄ›: Chicago
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Diky za pripominku, vim uz na tom pracuju. Charset se nezmenil, ale ti idioti co spravujou server v datacentru nas hodili na jinej server a tam neni nainstalovanej modCzech. Jsou to fakt idioti. Nemel jsem cas to opravovat protoze jsem doufal ze tam ten modCzech nainstaluju, ale to se nezdarilo, takze to musim cele predelat na utf8. Chvilku to potrva prosim o trpelivost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Jo a mimochodem nezobrazuje se ti obrazek avatar. Vypada to na nejakou chybu v uploadu.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
koper
Registrace: 18. 03. 2008 PÅ™ÃspÄ›vky: 53 BydliÅ¡tÄ›: Palos Hills
|
Zaslal: so únor 06, 2010 3:41 pm Předmět: No, nezobrazuje. |
|
|
| miro napsal: | | Jo a mimochodem nezobrazuje se ti obrazek avatar. Vypada to na nejakou chybu v uploadu.. |
No, nezobrazuje. Asi proto, ze jsem tusim zadny jeste neuploadnul. Nebo ano? Ani nevim. Zkusim to napravit. Stejne, "Koper" je muj snad treti nick tady, vzdycky na cas zmizim (podle toho kde zrovna ziju) a pak uz si nepamatuju loginy a hesla, tak registruju znova.
Anyhow, vsiml jsem si, ze ten cestin je uz davno vyresen. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 2:32 am Předmět: |
|
|
| JJ diakritika na foru je vyresena, ale byla to celkem pakarna. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 PÅ™ÃspÄ›vky: 2639 BydliÅ¡tÄ›: Philadelphia area
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 3:45 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | | JJ diakritika na foru je vyresena, ale byla to celkem pakarna. |
Diky Miro! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|