Kodovani Chicago.cz ?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PÅ™ihlášeníPÅ™ihlášení

Kodovani Chicago.cz ?

odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky
Autor Zpráva
koper

Registrace: 18. 03. 2008

PříspÄ›vekZaslal: ne leden 03, 2010 2:50 pm    PÅ™edmÄ›t: Kodovani Chicago.cz ? OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Ahoj, delsi dobu jsem tu nebyl a tak se chci jen zeptat povolanych - zmenili jste na Chicago.cz kodovani? Jak Firefox tak IE mi neni absolutne schopny zobrazit prispevky psane cestinou. Win 7, Firefox nastaveny na "autodetect" nefunguje, rucni nastaveni na CE (Win-1250) sice ano, ale jen na strance kde to zmenim, pri dalsim nacteni zase rozsypane. Diky.

Jo a ja skoro zapomel, Stastny a vesely 2010 Vam vsem !!!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspÄ›vekZaslal: ne leden 03, 2010 4:25 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Diky za pripominku, vim uz na tom pracuju. Charset se nezmenil, ale ti idioti co spravujou server v datacentru nas hodili na jinej server a tam neni nainstalovanej modCzech. Jsou to fakt idioti. Nemel jsem cas to opravovat protoze jsem doufal ze tam ten modCzech nainstaluju, ale to se nezdarilo, takze to musim cele predelat na utf8. Chvilku to potrva prosim o trpelivost.
miro
Site Admin

PříspÄ›vekZaslal: ne leden 03, 2010 4:27 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Jo a mimochodem nezobrazuje se ti obrazek avatar. Vypada to na nejakou chybu v uploadu..
koper

Registrace: 18. 03. 2008

PříspÄ›vekZaslal: so únor 06, 2010 3:41 pm    PÅ™edmÄ›t: No, nezobrazuje. OdpovÄ›dÄ›t s citátem

miro napsal:
Jo a mimochodem nezobrazuje se ti obrazek avatar. Vypada to na nejakou chybu v uploadu..

No, nezobrazuje. Asi proto, ze jsem tusim zadny jeste neuploadnul. Nebo ano? Ani nevim. Zkusim to napravit. Stejne, "Koper" je muj snad treti nick tady, vzdycky na cas zmizim (podle toho kde zrovna ziju) a pak uz si nepamatuju loginy a hesla, tak registruju znova.
Anyhow, vsiml jsem si, ze ten cestin je uz davno vyresen.
miro
Site Admin

PříspÄ›vekZaslal: ne únor 07, 2010 2:32 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

JJ diakritika na foru je vyresena, ale byla to celkem pakarna.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspÄ›vekZaslal: ne únor 07, 2010 3:45 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

miro napsal:
JJ diakritika na foru je vyresena, ale byla to celkem pakarna.

Diky Miro!
Zobrazit příspÄ›vky z pÅ™edchozích:   
odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky ÄŒasy uvádÄ›ny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic