|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
To snad nemyslis vazne anonyme. Napis to jeste jednou nebo te poslu klecet do kouta.AZp  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymita!! Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 9:32 am Předmět: !!!! |
|
|
| Cikání nám to tu špiněj i my sme trochu prasata ale cikáni maj každým baraku bordel a ještě si ztěžujou že jim ho zabavěj a navíc se roztahujou a machrujou vzkaz ČR je pro nás čechy cikáni běžte si jinam děláte nám tu bordel a ještě vám v právech nadržujou naštěstí pravejch čechů je tu víc ani ty větnamci nejsou tak hrozný jak vy jo a měli byste něco udělat s tim smradem hodně smrdíte jo a ve škole dělali cikáni bordel kvuli nim sem se nemohla soustredit na ucivo kvuli cikanum ktery tady nemaj co delat vubec se nestarate o deti neradsi bych se pridala k extremistům kdyý chci děti tak pár abych to stíhala se o ně starat a né jak vy 10 dětí a v 8 maj cigáro v hubě a otravujou učitele!!Samozřejmě je pár cikánů který jsou dobrý ale 91% cikánů patří na druhou stranu.Jděte pryč nebo se začněte chovat slušně!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2106 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 7:00 am Předmět: Re: Cikani... |
|
|
| Nikl napsal: | Zajimalo by me, co si mysli Mlynek a Henek o otazce cikanu v Ceske republice. Vy prece nejste rasisti, ze ne?  |
Tady je jedna zajimava stranka, kde se pise o otazce CIKANI. http://www.blisty.cz/art/46756.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne květen 17, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
Trochu poezie z Cech
Aktuální poezie z Kladna
(Ocelové město)
Stalo se to v černém Kladně
romský občan žil tam na dně
obcházel snad všechny herny
něco peněz daly sběrny
V Kladně byla fabrika
a v ní hala veliká
varovných on nedbal slov
šel tam cikán řezat kov
Neměl pojem o statice
předtím krad jen kolejnice
byl to od něj počin hloupý
v hale řezat nosné sloupy
Varovných on nedbal slov
na hlavu mu spadl krov
na břichu měl beton s dráty
traverza mu žvejkla hnáty
Kvůli tomu průseru
teď se ozvou z Bruselu
že cikáni, co tu kradou
často leží vzhůru bradou
Máme si jich hledět více
zvedaj prestiž republice
dát jim prachy, chlast a domy
a být pyšní na své Romy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: st květen 20, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
Dalsi cikanska poezie
SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ
To čumíte-bílé huby
zaplatíte za mě dluhy
z vašich daní za práci
cikáni se vyplácí
Do práce já nechci chodit
starou budu nutit rodit
svinčík dělám kolem domu
jak je zvykem mnoha Romů
Kolem sebe všechno zničím
na krádeže pakáž cvičím
řádně platit nemám zájem
energie ani nájem
Kam já vkročím, kde se mihnu
stoprocentně něco švihnu
u kanálu krycí mříž
na hřbitově zase kříž
Na chlast dobrá každá pětka
něco vysouloží štětka
a podpora v řádné výši
blahobyt mě značně zvýší
Zničený byt prodám tady
v létě letím do Kanady
tam dostanu další mamon
já si žiju jako baron
Až přiletím zase zpátky
nárok mám na ušlé dávky
a pohodu v novém bytě
v žádanější lokalitě |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Dalsi zajimavy prispevek ohledne rasizmu.
(Obsano z jineho webu)
Nejsem rasista, jelikož mám doma i barevnou televizi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
koper
Registrace: 18. 03. 2008 Příspěvky: 53 Bydliště: Palos Hills
|
Zaslal: so únor 06, 2010 4:09 pm Předmět: CD |
|
|
| Jo a pry kdyz v Cechach parni valec prejede Roma, automaticky se z nej stava CD ROM. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: st duben 07, 2010 11:39 pm Předmět: Cikani (Gypsi) |
|
|
Dneska jsem nasel na internetu jedno forum, na kterem se lide domysli od kud vlastne cikani(gypsi) do Evropy prisli.
Zde je jeden z mnoha prispevku:
The gypsies seem to have belonged to a part (cast) of the old Indian aristocracy, connected with the Indo-Aryan culture. Their exodus from their true homeland seem to have been an escape from the wars reffered to in the Mahabaratha/Ramayana. Obviously they were not peculiarly into the game of war themselves.
Counscious of their aryan relationship they went north-west to look for a better life in their "second homeland", later known as "the promised land".
Simultaniously their semitic neighbours and cousins fell victim to the same civil wars. Being of the same Indo-Arian origin but another aristocratic rank ("wariors") their cousins were tended to "take their rigth" rather than - as the gypsies - to ask for it. (Gypsies are actually the oldest masters of the communication-skills connected to trading, bying and selling, also called the "asking-game").
They both seem to have reached Egypt, were the warrior-class of the A-braman had done did their thing, to get a land to form a new kingdom. Though, the orators of the tribe seem to have abstained from these aggressions and moved on - north - in search for their true aryan origins, where they could claim a legitimate rigth to be helped out.
Thus they reached Europe, where their egyptian background made them "(e-)gyptians", i.e. gypsies. One branch went all the way to the Baltic area where some very old gypsy-families still live, basically unblended by caucasian genetics. Many were married with caucasians though, to become yet another branch of the "romani".
Today there are groups of people existing as etnic blends of these Indo-Aryans. After the exit from Egypt and the Levant some arried in trans-caucasia, where they mixed with the indigenous Fenno-Ugrian to became the Tar-tar. Meanwhile the e-gypsies had already reached Dacia, to become "Rum" or "Rom". From here the trade-routes took a branch of them to the Baltic and W. Europe, where SOME of them mixed with Scandinavians to become yet another sub-clade of Roms, known as "tatar".
Okopirovane z teto web stranky:
http://www.allempires.com/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so duben 10, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Rumbáku, díky za link. No, je to možné že to je tak jak to píšou, ale když se podívám na civilizace o kterých něco vím, vidím hodně amatérské a naivní práce. Na to co se píše na allempires bych se moc nespoléhal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Willi Anonymní
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 8:34 pm Předmět: Cesi a cikani |
|
|
Vazeni,
jsem cesky obcan,zijici trvale jiz 22 let,v Rakouske republice.chovaji se zde k nam,jak cesi k cikanum.proto tuto rasovou otazku,vidim jinyma ocima.cikani jsou jiz od 16-teho stoleti utlacovani.co od nich ocekavate,kdyz ani za komunistu,nedostali vzdelani,byli ve zvlastnich skolach a dnes se maji prizpusobit,divne ne?to same delaji rakusaci s nami.kdokoliv sem projde,muze si napriklad svuj vyucni list ci gympl,strcit nekam.nejni to zde uznavano,jelikoz jsme pro ne podradni lidi,dobri akorat tak na zametani ulic a na stavbu.takze si myslim,ze v prve rade,by se vztahy mezi cikany a cechy,mel v ceske republice vyresit a ukazat svetu,ze jsme inteligentni narod a ne hazet molotov koktejly do baraku.
Jirka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 8:39 pm Předmět: Re: Cesi a cikani |
|
|
| Willi napsal: | Vazeni,
jsem cesky obcan,zijici trvale jiz 22 let,v Rakouske republice.chovaji se zde k nam,jak cesi k cikanum.proto tuto rasovou otazku,vidim jinyma ocima.cikani jsou jiz od 16-teho stoleti utlacovani.co od nich ocekavate,kdyz ani za komunistu,nedostali vzdelani,byli ve zvlastnich skolach a dnes se maji prizpusobit,divne ne?to same delaji rakusaci s nami.kdokoliv sem projde,muze si napriklad svuj vyucni list ci gympl,strcit nekam.nejni to zde uznavano,jelikoz jsme pro ne podradni lidi,dobri akorat tak na zametani ulic a na stavbu.takze si myslim,ze v prve rade,by se vztahy mezi cikany a cechy,mel v ceske republice vyresit a ukazat svetu,ze jsme inteligentni narod a ne hazet molotov koktejly do baraku.
Jirka |
A co si tedy myslis ze musi Ceska republika pro cikany udelat, aby se "prispusobili"?
Ty si myslis, ze je nekdo predela?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: u more
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:20 pm Předmět: Re: Cesi a cikani |
|
|
| Rumburak napsal: | | Willi napsal: | Vazeni,
Jirka |
A co si tedy myslis ze musi Ceska republika pro cikany udelat, aby se "prispusobili"?
Ty si myslis, ze je nekdo predela?  |
Ty ses Jiri pro nekoho podradny? Jak si k tomu prisel? Co tech 22 let v Rakousku teda delas?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 380 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: so červen 26, 2010 5:56 am Předmět: cikani |
|
|
| Ahoj Jirko,ja ziji 25 let v cizine,V Nemecku 20 let,ve Spanelsku 5 let.v Rakousku mame pratele.Opravdu nikdy jsem nemela pocit,ze jsem nejak diskriminovana.Ze neni Tvoje skola uznana,se nediv-ja jsem si behem prvnich dvou let udelala nemeckou skolu.Pred 11 lety jsem byla ve firmne povysena do vedouci pozice,mi podrizeni(asi 50 lidi)byly nemci a rakusaci.Po te jsem zalozila vlastni firmu-bez komplikaci.Zalezi jen na jednom samotnem,co udela pro svuj lepsi zivot.Preji Ti hodne sily a stesti.Zuzka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|