|
|
| Autor |
Zpráva |
SmKcz
Registrace: 24. 01. 2010 Příspěvky: 3
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 2:57 pm Předmět: Tak jsem zde ;o) |
|
|
Zdravím všechny uživatele toho fora !
Jmenuju se Tomáš 21 let, žiju v Praze a vystudoval jsem grafickou školu s maturitou. Ale vždy sem se spíše motal kolem obchodu jako takového. Vlastně když nad tím přemýšlím tak mě obchod jako takový vždy živil . Abych pravdu řekl tak cokoliv jsem rozjel(at u legálního nebo nelegálního) tak vždy jsem BYL úspěšný. Avšak poslední dobou mám v hlavě myšlenku odjet z ČR a začít žít v USA. Peníze jsem již na vycestování a takovej slabej začátek měl, avšak stala se mě nemilá věc díky které jsem musel všechny peníze darovat rodině.Tzn. Opět jsem na nule a začínám od začátku. Ale nijak mě to neštve, vlastně jsem to měl v vždy těžší než ostatní a to je možná důvod proč mne to tak zocelilo.
Nechci ze sebe dělat chudáčka to ne ,jen si myslím
Každopádně celkový odjezd se vším všady mám udělaný do bodů a pokusím se Vám to trošku přiblížit.
1. Vydělat cca 50-100k v CZK a proměnit je na USD.
2. Seznámit se s někým kdo již v US žije a dát se sním do kontaktu kvůli informacím a pomoci.
3. Zajistit si přez známého nějakou práci.
4. Zakoupit letenky a odjet.
Vím že to není tak jednoduché ale je to v podstatě holá kostra :]
Jinak moc děkuji a pevně věřím že zde budu aspoň malinkým přínosem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 25, 2010 6:37 am Předmět: |
|
|
| Zapomel jsi na dve MALICKOSTI. umis anglicky a mas povoleni k praci? protoze bez techto veci to budes met neuveritelne tezke. napriklad si procti prispevky ohledne ridicaku, registrace auta, atd. praci sezenes ale jen uklidy a pod. zapomen ze ve svem oboru pokud nemas prac. povoleni. ja te neodrazuju ale takova je dneska realita. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SmKcz
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Zapomel jsi na dve MALICKOSTI. umis anglicky a mas povoleni k praci? protoze bez techto veci to budes met neuveritelne tezke. napriklad si procti prispevky ohledne ridicaku, registrace auta, atd. praci sezenes ale jen uklidy a pod. zapomen ze ve svem oboru pokud nemas prac. povoleni. ja te neodrazuju ale takova je dneska realita. |
AJ - střední
Prace pov. snad pořeší ne ? Nebo se to váže k něčemu nedostižitelnému ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
| SmKcz napsal: |
AJ - střední
I love these suckers!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SmKcz
|
Zaslal: st únor 17, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | SmKcz napsal: |
AJ - střední
I love these suckers!!!!!! |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1167 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Je videt, ze do US chces jen pro nejaky uspech a zisk.
Neni to tak jednoduche jak si myslis.
Uplne vidim jak po roce v US odjizdis domu bez iluzi a se zlomenym srdcem.
Byt tebou investoval bych ten elan do zivota nekde v CR. Chyt se neceho co te bavi a v cem jsi dobrej a to delej dlouhodobe tak aby jsi se v tom stal nejlepsi a naplnovalo te to.
Vubec to neni o tom dosahnout nejakeho materialniho cile a mit prachy. Je to o ceste, umeni uzit si zivot kazdym okamzikem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Je videt, ze do US chces jen pro nejaky uspech a zisk.
Neni to tak jednoduche jak si myslis.
Uplne vidim jak po roce v US odjizdis domu bez iluzi a se zlomenym srdcem.
Byt tebou investoval bych ten elan do zivota nekde v CR. Chyt se neceho co te bavi a v cem jsi dobrej a to delej dlouhodobe tak aby jsi se v tom stal nejlepsi a naplnovalo te to.
Vubec to neni o tom dosahnout nejakeho materialniho cile a mit prachy. Je to o ceste, umeni uzit si zivot kazdym okamzikem. |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|