|
|
| Autor |
Zpráva |
Jan Kotík Anonymní
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 11:44 am Předmět: IVOUSCARS.cz - POZOR!!! |
|
|
chtěl bych všechny zájemce o koupi nebo prodej amerik důrazně varovat před praktikami bazaristy Ivo Kunetka z Ostravy. Pokud se tomuto člověku hýbou rty, tak lže. Mám s ním zkušenost - nákup auta od něj a následný prodej toho samého auta zpět do jeho bazaru.. obojí provázely lži ohledně technického stavu auta, které se později po nákupu ukázaly jako zcela zásadní a vyžadovaly investici 30tis do převodovky. Při prodeji poté totéž auto, které dobře znal, odmítl odkoupit za předem domluvenou cenu, přičemž stav auta velmi dobře znal. Potom co jsem auto, pod jeho příslibem že ho odkoupím, dopravil 400km za ním z Prahy do Ostravy, tak nabídl za auto pouze 15% z předem domluvené a několikrát odsouhlasené ceny, to vše na základě mušek (které auto z r. 1985 je nemá??) které všechny auto mělo už v době kdy mi ho prodával.. a prý že mě do ničeho nenutí a můžu si klidně auto odvézt zase zpět do Prahy! Důrazně nedoporučuji komukoli, pokud nechcete zažít opravdovou bezmoc a zklamání nad lidkým jednáním, jakkoli obchodovat s tímto podvodníkem.
Jan Kotík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 1:44 pm Předmět: Re: IVOUSCARS.cz - POZOR!!! |
|
|
| Jan Kotík napsal: | chtěl bych všechny zájemce o koupi nebo prodej amerik důrazně varovat před praktikami bazaristy Ivo Kunetka z Ostravy. Pokud se tomuto člověku hýbou rty, tak lže. Mám s ním zkušenost - nákup auta od něj a následný prodej toho samého auta zpět do jeho bazaru.. obojí provázely lži ohledně technického stavu auta, které se později po nákupu ukázaly jako zcela zásadní a vyžadovaly investici 30tis do převodovky. Při prodeji poté totéž auto, které dobře znal, odmítl odkoupit za předem domluvenou cenu, přičemž stav auta velmi dobře znal. Potom co jsem auto, pod jeho příslibem že ho odkoupím, dopravil 400km za ním z Prahy do Ostravy, tak nabídl za auto pouze 15% z předem domluvené a několikrát odsouhlasené ceny, to vše na základě mušek (které auto z r. 1985 je nemá??) které všechny auto mělo už v době kdy mi ho prodával.. a prý že mě do ničeho nenutí a můžu si klidně auto odvézt zase zpět do Prahy! Důrazně nedoporučuji komukoli, pokud nechcete zažít opravdovou bezmoc a zklamání nad lidkým jednáním, jakkoli obchodovat s tímto podvodníkem.
Jan Kotík |
Diky za upozorneni, ale mel jsi to spis dat do teto rubriky:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewforum-30.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
| o jake auto se jednalo (znacku)? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jesteze to vim, uz jsem chtel jet kupovat americke auto do Ostravy.
Ale ted vazne ... rekl bych, ze to kluk dal do spravne rubriky, protoze pochybuju, ze by se cesky fanousek "amerik" dival mezi spamery a dluzniky, coz je rubrika zaloze na vicemene pro lidi pracujici tady na obchodech, kinech atd. pro ceske a polske "bossy". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
| mne vubec zarazi ze nekdo koupi auto z roku 1985 a chce aby jelo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Jesteze to vim, uz jsem chtel jet kupovat americke auto do Ostravy.
Ale ted vazne ... rekl bych, ze to kluk dal do spravne rubriky, protoze pochybuju, ze by se cesky fanousek "amerik" dival mezi spamery a dluzniky, coz je rubrika zaloze na vicemene pro lidi pracujici tady na obchodech, kinech atd. pro ceske a polske "bossy". |
No co ja jsem tady cetl, tak plno ilegalnich anonymu, tady maji vlastni bisnis, tak jakypak cisteni kin a obchodu 
Naposledy upravil Rumburak dne út prosinec 01, 2009 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
Pete na dovolene, tak tady roli zavistiveho blba, co si nevidi do huby, plni Darth Burak.
Shit, nejdriv jim zavidi par stovek korun materske a ted uz je kazdy anonym "ilegal", ma vlastni business, mel by pokud mozno posilat polovinu zisku Rumburakovi a vsichni se ted budeme muset Buraka ptat, do kterych rubrik davat prispevky.
BTW. kdyz uz neumis anglicky, tak si, probuh, spelling slova business bud vygoogluj, jako to dela Tvuj rudy bratr, nebo to napis cesky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
uz te zase pustili? tohle je o autech d****e.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Pete na dovolene, tak tady roli zavistiveho blba, co si nevidi do huby, plni Darth Burak.
Shit, nejdriv jim zavidi par stovek korun materske a ted uz je kazdy anonym "ilegal", ma vlastni business, mel by pokud mozno posilat polovinu zisku Rumburakovi a vsichni se ted budeme muset Buraka ptat, do kterych rubrik davat prispevky.
BTW. kdyz uz neumis anglicky, tak si, probuh, spelling slova business bud vygoogluj, jako to dela Tvuj rudy bratr, nebo to napis cesky. |
Probud se uz ze sna, asi jsi zaspal dobu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
Kteroupak dobu jsem zaspal? Drsna slova od nekoho, kdo se jeste neprokousal ven z osmdesatych let
Keep fightin them commies, boys. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Kteroupak dobu jsem zaspal? Drsna slova od nekoho, kdo se jeste neprokousal ven z osmdesatych let
Keep fightin them commies, boys. |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Koukam, ze zase naky iniciativni expert smazal nase briliantni prispevky ohledne lidske blbosti. V pripade, ze's to propas, rad to zopakuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zdenek barton Anonymní
|
Zaslal: st leden 20, 2010 5:13 pm Předmět: Ivo uscars |
|
|
| Od zmíněného <>usa jsem koupil americky auto... Ok 30tiletka... Dělám na něm kompletni renovaci. Jak někdo napsal když hýbe rty lže. Chtěl jsem po něm nejaké ND, kecy kecy kecy pul roku nic, vyřešíme jinak.. Neumí ani říct ND nevozim. Slibuje za mesic za mecis atd. Už chápu proč ma ruku jak po obrne.. Asi si ho někdo podal... Nechápu, jak takový zm.d (chybi R) muže Neco vytvářet a ze už ho někdo nezaslapal do země. Parchant všech parchantu.. zdenek Barton, 608480222 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 23, 2010 5:10 am Předmět: |
|
|
| Co pánové máte? Já od něj koupil před cca 2 lety auto, r.v. 1986, technický stav nezatajoval, upřímně řekl kde jaké mouchy auto má (což se později ukázalo jako pravda), tyto mouchy jsem vychytal a prostě naprostá spokojenost. Takže mám s panek Kunetkem pouze dobrou zkušenost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|