|
|
| Autor |
Zpráva |
mamacamy Anonymní
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 5:01 pm Předmět: prodej auta |
|
|
Chtela bych prodat auto v Californii.
Je to 1993 ford a nevim jak to tu probiha, mam pocit, ze tady musi byt emise, coz by mne stalo asi vic nez bych potrebovala.
dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 5:29 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak to je v Californii, ale v Illinois se na emise chodi jen na pozvani (jeste me nikdy nepozvali) a nema to s prodejem auta nic spolecneho. Jednou jsem prodal i nepojizdne auto bez brzd a ani nebylo zadne papirovani, jen jsem se podepsal na title (technicak) a bylo. Takhle jsem prodal auto 3krat, podepsat title bylo jedine papirovani co jsem delal.
Spis se nekoho zeptej v Californii, treba nekoho v autoservisu, nebo pri vymene oleje. Dej vedet jak jsi dopadla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
foxy8442
Registrace: 01. 02. 2005 Příspěvky: 8
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 8:42 am Předmět: kupa auta |
|
|
| a ked chcem auto kupit.. co vsetko musim zakupit k nemu?? myslim .. je potrebne nejake poistenie atd??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Auto muzes koupit vsude, trebas i na ebay, nebo v nasi inzerci. Musis mit "Liability Insurance" tak jak je to v cechach vetsinou to stoji~$500 rocne a muzes to platit mesicne. Pak musis zaplatit "Licence Plate" a "Licence Plate Registration" (Licence Plate Sticker) to je ta nalepka na poznavaci znacce a kazdy rok ma jinou barvu, to stoji kolem $70 myslim. No a to neni vsechno, dale musis platit "Town Sticker" nebo jak se to jmenuje, to je nalepka na predni sklo od mesta ve kterem zijes. Nevim kolik to stoji. Licence Plate Registration a Liability Insurance musis sebou vozit v aute. Title (velky technicak) ti prijde asi do mesice postou a ten nech doma a doporucuju ho nestratit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|